Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
lizzie napisal/-a:Novo vprasanje
No moj fant bo pa marca meu 18 let!!!!!!!!! in sm u dilemi k (se) ne vem kaj bi mu kupila.... rada bi nekj posebnga, sj veste ko je lih 18 pa to...
kupi mu ancko, bo vsaj uzival z zensko, ki ne postavlja neumnih vprasanj!
ti ga najbolj poznas, najbolj ves, koliko denarja imas, verjetno se bos sama najlazje in najboljse odlocila. kupis pa lahko vse kar prodajajo.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
No no joško umiri se malo, sej če se ne motim si ti tudi pred novim letom spraševal kaj naj kupiš svoji oboževani deklico
Se pa strinjam s tabo tukaj,da vsak najbolje pozna svojega partnerja, in se na podlagi tega odloči za darilo.
Se pa strinjam s tabo tukaj,da vsak najbolje pozna svojega partnerja, in se na podlagi tega odloči za darilo.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Pozdravljene/pozdravljeni!:)
Da malo "zbudim" temo... Lihkar sem izvedela,da je lubi za moje darilo za roj.dan (prstan) dal fuuuul velik dnarja, in zdaj se tak noro počutim...sploh ne vem kaj naj mu jaz kupim za njegov roj.dan (sicer ga še nima zdaj ampak tole mi je dalo mal mislit)...jaz si take vsote lih ne morem privoščit,ampak vseeno...kaj bi ve naredile oz. kupile...ja, sej vem, ni važna cena, ampak da je neki iz srca pa po potrebi uporabno
sam ne vem, res se noro počutim.
Da malo "zbudim" temo... Lihkar sem izvedela,da je lubi za moje darilo za roj.dan (prstan) dal fuuuul velik dnarja, in zdaj se tak noro počutim...sploh ne vem kaj naj mu jaz kupim za njegov roj.dan (sicer ga še nima zdaj ampak tole mi je dalo mal mislit)...jaz si take vsote lih ne morem privoščit,ampak vseeno...kaj bi ve naredile oz. kupile...ja, sej vem, ni važna cena, ampak da je neki iz srca pa po potrebi uporabno
sam ne vem, res se noro počutim.
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
Lorelai20 napisal/-a:Js sm se lotla enga projekta... Z neta sm potegnla vse muvije k sva jih gledla skp v kinu... Stane skor nč, po moje mu bo pa všeč k je mal bolj sentimentalno Zdj morm še sam ugotovit za kiro priložnost bi mu to dala
ful srčkano..js sm mu pa dala mau časa nazaj ene 15 cdjev..gor pa vsa muska oz izvajalci od katerih si je želel cd..sej bi mogu dobi za božička sam nism zdržala pa še neki je začel sumt k je brsku po kompu
za januarja k ma rd se morm pa neki srčkanga spomnt..ok sej kaj bi kupla se mi sanja sam neki more bit tko od mene narjeno
say it right..
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
blue eye napisal/-a:Lorelai20 ful si se fajn spomnla..k pa mogoč za kakšno obletnico, k je res super ideja
obletnco mava pa komi aprila Je pa res da pol pa pač dobi še mal bolj obsežno zbirko filmov K greva glih dans s5 v kino gledat Počitnice.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Da nebom odpirala nove teme ker nevem kam bi najbl pasal, da bi napisala...
No ta mesec imam rojstni dan in me zanima kam nej pač peljem nekoga ki še nisva skupaj sva se pa že nekajkrat dobila pa za novo leto sva bla slupaj pa tud sex je bil že vmes...
Premišljevala sem kako kopel za dva sam sem gotovo mal prepozna...kaj mate kak predlog?
No ta mesec imam rojstni dan in me zanima kam nej pač peljem nekoga ki še nisva skupaj sva se pa že nekajkrat dobila pa za novo leto sva bla slupaj pa tud sex je bil že vmes...
Premišljevala sem kako kopel za dva sam sem gotovo mal prepozna...kaj mate kak predlog?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Zakaj prepozna?
Po moje bi blo to najboljse kaksne terme, savna... Razen ce nista oba mahjena na gledalisce. V tem primeru ..
Drugace ma pa moj fant konec meseca rojstni dan in se mi se sanja ne, kaj bi mu kupla, ker sma skupaj ze vec kot dve leti in sem mu take stvari kot so boksarce, okvir, rokavice in podobno kupla, je pa problem, da tud drugace si vse kaj vidi in mu je vsec takoj sam kupi...
Po moje bi blo to najboljse kaksne terme, savna... Razen ce nista oba mahjena na gledalisce. V tem primeru ..
Drugace ma pa moj fant konec meseca rojstni dan in se mi se sanja ne, kaj bi mu kupla, ker sma skupaj ze vec kot dve leti in sem mu take stvari kot so boksarce, okvir, rokavice in podobno kupla, je pa problem, da tud drugace si vse kaj vidi in mu je vsec takoj sam kupi...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tigi ja kaka kopel v dvoje bi bla super, sam to bi mogu on tebe pelat ne pa ti njega haha. Ti časti raj kako večerjico al pa kej. No ne vem po želji.
Moj ma tudi v februarju rd in že mam v glavi nekaj stvari za kupit. Bom kr mal E bay izrabla
Moj ma tudi v februarju rd in že mam v glavi nekaj stvari za kupit. Bom kr mal E bay izrabla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov