Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jz sm pa mojmu kupila toaletno torbico, škatlco za krtačko, lonček(un k ga rabš za zobe umivat), rafaelo, parfum tom tailor, knjigo muffini, v katero sem napisala: za mojega najljubšega peka.naj se čim večkrat ponovi! in je bil ful vesel...torbico in to je rabu...knjiga mu bo pa prov pršla k me bo hotu razveselit =) plus! še noro dobr diši zdej...in z mano deli rafaelote =)
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
No, jaz sem svojemu letos kupla (joj, je treba pobrskat po spominu): diskografijo Mlakarja + zložljiv dežnik, da ga bo lahko skozi mel v novem avtu + kratko majčko od Quiksilver, ki jo je en teden prej skrivaj ogledoval + (res se ne morem spomnit) aja, knjigo "žar", ker res obožuje peko na žaru.
Skratka, celo leto opazujem kaj je komu všeč in potemnabavim kar je bilo skrivaj ogledovano, kar človek potrebuje in kar je trapasto, lušno in smešno. (Čeprav sem letos prepozno zvedla, da bi blo zadosti, da bi nabavla samo Husqvarnino jakno. Ali torbo za motorko )
Za drugo leto planiram organizirat njegove in moje starše, pa njegovo sestro, da mu kupimo Nikonov D80.
Skratka, celo leto opazujem kaj je komu všeč in potemnabavim kar je bilo skrivaj ogledovano, kar človek potrebuje in kar je trapasto, lušno in smešno. (Čeprav sem letos prepozno zvedla, da bi blo zadosti, da bi nabavla samo Husqvarnino jakno. Ali torbo za motorko )
Za drugo leto planiram organizirat njegove in moje starše, pa njegovo sestro, da mu kupimo Nikonov D80.
Imaš, da me vikaš!
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
mi2 sva mela učeri obletnco.. kupla sm mu album (tak tastar.. k ne ulagaš, ampak nalimaš!!) + dala slikce notr.. pa Bačo bombone a kva so pa je biu full veseu k mu to full pomen..
Drgač pa.. slika - puzlle.. nevem, pripomočk za njegov hobi.. za v avto kej..
Drgač pa.. slika - puzlle.. nevem, pripomočk za njegov hobi.. za v avto kej..
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Sem razmišljala o albumu pa vem da mu ne bi bilo kaj preveč všeč, ker ni tak tip človeka.. Resno razmišljam o puzlih pa dvomim, da bo to za njega nekaj, da bo naredil WOOOW ravno to pa bi jaz rada
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
^^ jst k sm se odločla za puzle bla istega mnenja ku ti, da mu nebo ušeč. In sm bla pozitiuno presenečena, kr mu je blo ful ušeč, čeprou sm misnna da bo lih obratno, da mu bo nezanimivo. In naslednjič k sm pršla h njemu je že visela slika u okvirju nad postlo
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Tamarra* - Cosmofrik
Jaz sem mu že enkrat dala sliko najino v okvirju, pa se mi tudi ni zdelo da bi bil kaj preveč navdušen, zato mam enak občutek za puzzle
ampak anyway, zdaj že sestavljam skupaj najine slikce in sem 90%, da dam naredit puzzle. Upam, da jih bo sploh mel kam na steno prostor dat, glede na to, da ma vsepovsod kake drese nogometašov in podobno
kakšno velikost puzzlov si pa dala naredit? A4 format ali večje?
ampak anyway, zdaj že sestavljam skupaj najine slikce in sem 90%, da dam naredit puzzle. Upam, da jih bo sploh mel kam na steno prostor dat, glede na to, da ma vsepovsod kake drese nogometašov in podobno
kakšno velikost puzzlov si pa dala naredit? A4 format ali večje?
-
Tamarra* - Cosmofrik
Aja, heh nekaj sem se še spomnila, pa upam da še boš pogledala kaj v to temo ti si dala samo vajine skupne slike v puzzle? Ker jaz razmišljam, da bi 5 slik dala - eno od vsakega, ko sva bila majhna, eno od vsakega, od tistega časa približno ko sma se spoznala in eno ko sva skupaj, pa ne vem če bi to bilo vredu?
-
[She.] - Kofetarica
Gledam Gledam:)
No, jst sm dala nrest samo 1 najino sliko. Sm se pa pozanimala za unaprej, če se da več slik združit in naredit vn ene puzle in so rekli da ja. Samo mal dražje pride.
No, jst sm dala nrest samo 1 najino sliko. Sm se pa pozanimala za unaprej, če se da več slik združit in naredit vn ene puzle in so rekli da ja. Samo mal dražje pride.
-
Tamarra* - Cosmofrik
Ne, sej pa v bistvu bi jaz doma obdelala, da bi bilo več slik skupaj in bi že njim prinesla kot da je ena.. Tak da pomoje ne bi bilo dražje, pa tudi če bi bilo, to ne igra neke velike vloge pri meni
A drugače pa ti lahko oni sami tam tudi združijo več slik v eno?
Samo ne vem, če bi blo za obletnico primerno dat še slike, ko sva bila majhna pa to.. morem še koga vprašat o tem, da ne bom bedarije naredila
A drugače pa ti lahko oni sami tam tudi združijo več slik v eno?
Samo ne vem, če bi blo za obletnico primerno dat še slike, ko sva bila majhna pa to.. morem še koga vprašat o tem, da ne bom bedarije naredila
-
[She.] - Kofetarica
no, če boš doma obdelala še tolko bolše.
ma jst na tvojem mestu nebi dajala slik iz otroštva,kr nevem kašn pomen majo u zvezi. pač, daš tiste k sta bla že skupej in majo nek pomen.
No, sva že preuč OT
ma jst na tvojem mestu nebi dajala slik iz otroštva,kr nevem kašn pomen majo u zvezi. pač, daš tiste k sta bla že skupej in majo nek pomen.
No, sva že preuč OT
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov