Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Hm, pr nama se pa bliža "obletnica" ko sva začela najino skupno ljubezen...
Vsa ta darila ki ste jih naštele.... bi blo cool, če recimo kupm boksarce pa dam zravn eno sliko za sestavt, kjer sva skupej gor, pa mogoče kakšen prfumček... oz... kr ve mi povejte, kaj dajete svojim srčkom..
Vsa ta darila ki ste jih naštele.... bi blo cool, če recimo kupm boksarce pa dam zravn eno sliko za sestavt, kjer sva skupej gor, pa mogoče kakšen prfumček... oz... kr ve mi povejte, kaj dajete svojim srčkom..
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Mi2 sva se zmenla da si nebo nč kupla, kr se stalno neki obdarujeva. Sm pa jst dala nrest najino sliko v puzle in sva jo skupej sestauljala in je biu fuul veseu. Upam, da ko pridem domou, da bo že na steni
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
uhuh...moj ma pa v nedeljo rojstni dan...sicer sva se zmenila da bova praznovala kasneje(po moje oktobra k bova skup v lj) ker bo v bolnici ampak....razmišljam kaj nj mu kupim pa se ne spomnim...vem da bi bil vesel žoge za košarko ampak ma glih gips na nogi tko d je ene dva mesca ne bo uporabljal pol bo pa zima...drugač bi mu prov pršla podloga za na mizo pa te bl take stvari...ker ma kaos na mizi =) ampak se mi to zdi dost brezveze...neosebno....nikakor se ne morm spomnt nečesa kar bi mu res blo fajn....želi si same drage stvari...avtoradio pa tko naprej...sm hotla d bi šla u atlantis se mal namakat al pa na masažo...sam pol mu nič ne ostane v rokah...cunj mu pa tut ne mislim kupit ker si midva dostkrat ko greva v šoping kej podariva.seli se v lj oktobra, katera ve kaj si mora človk kupit ko se preseli v stanovanje?help
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
_vampirk'ca napisal/-a:seli se v lj oktobra, katera ve kaj si mora človk kupit ko se preseli v stanovanje?help
Lahko bi mu podarila okrano blazino, kjer bi bil narisan srček, spodaj pa tvoje ime.
Jaz sem to mojemu podarila na morju in je bil zelo vesel.
-
_vampirk'ca - Debatorica
*lilica* napisal/-a:
Lahko bi mu podarila okrano blazino, kjer bi bil narisan srček, spodaj pa tvoje ime.
kje pa se da to kupit?naročit al karkoli že =)
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
[She.] napisal/-a:Jst vem, da se tudi da na blazino dat naslikat vajino sliko. To pa u teh foto studjih. Tudi na šalčke ti nrdijo. Usaj pr nas
Glasujem za šalčko, ne za blazinco ... Blazinca mi je precej čudno darilo za tipa. Skor kt plišast medvedek no
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Hehe, meni je use zanimivo. Sm mu kupla za valentinovo ustnica ampakk fuuul velika k potegneš vrvico in ti nrdi: mmmmwwwwwaaa I love you meni so bla taka scena, mal otročje ma nima veze. In mislim, da bo padu kašn napis gor, al pa slika.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Lorelai20 - Debatorica
Vsi ti boni so men dost neosebni, poleg tega js zase in za mojga vem, da nama taka masaža ne bi bla všeč ... Verjamem da so maserji/maserke v raznih spajih res dobro poučeni o masaži, sam a ne bi blo bolj osebno in kjut če bi kupila kakšno knjigco z osnovami masaže in mu zraven napisala eno lušno kartico, da se boš z veseljem naučila pregnest njegov hrbet?
-
Lorelai20 - Debatorica
Tud ena masaža pri profiju mu nau dala nove hrbtenice
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:26, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
_vampirk'ca napisal/-a:*lilica* napisal/-a:
kje pa se da to kupit?naročit al karkoli že =)
Jest sem preko tega in dobila v parih dneh 2-3 dni:
http://www.noradarila.com/si/ljubezen-n ... i134.shtml
-
_vampirk'ca - Debatorica
keepsake napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:seli se v lj oktobra, katera ve kaj si mora človk kupit ko se preseli v stanovanje?help
študent?
krigli za pivo, itak!
krigli že mava =) in to originalni k gor laško piše =) on ma pravo malo zbirko...
sm se spomnla pa da mu povštra ne morem kupit ker sem mu ga že za pou leta =)
sm že tolk daril kupila da že pozabljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov