Rojstni dan

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 14. Sep. 2008 18:06

Js sm pa kr mal obsedena z nakupovanjem darilc za mojga, imam že v glavi kaj bo dobil za božič :rofl:
Mi je res v užitek (tko mal detektivsko se počutim) ko poskušam razbrat v štacunah ob čem se mu zasvetijo učke ... Dostkrat pa kupim drobnarije, ki me v trenutku, ko jih vidim spomnijo nanj in jih potem skombiniram s čim večjim. Mi je res v užitek nakupovanje darilc :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 14. Sep. 2008 18:08

kajira napisal/-a:jst se ravno soočasm s to težavo. :D

Jest se bom tudi počasi čez kak teden ali 14 dni.
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 15. Sep. 2008 14:23

Js pa enostavno ga zvlečem v en skejtšop pa si zbere kako jopco pa majco :) pa še najbolj je vesev se mi zdi:D
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 15. Sep. 2008 16:15

bucka_* napisal/-a:Js pa enostavno ga zvlečem v en skejtšop pa si zbere kako jopco pa majco :) pa še najbolj je vesev se mi zdi:D

Men pa tole ne bi nudlo dovolj izziva, rajši sama kupujem in ugibam če bi mu bilo to in to všeč :P
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 15. Sep. 2008 16:23

kajira napisal/-a:jst se ravno soočasm s to težavo. :D ne da ne bi vedela, kaj ima rad, ampak so bolj take stvari, na katere se ne spoznam, poleg tega pa nikoli ne omeni, česa si želi. :evil:

Tudi mene vsak čas čaka soočenje :D ... Dve leti nazaj sem izsilila iz njega, kaj bi rad in ko mi je povedal, kaj bi, sem mislila, da me zafrkava... Letos mu nameravam to zrihtat, ampak ne vem, če mi bo uspelo, ker je ravno v tem problem, ker se ne spoznam na te zadeve...

Mi je pa ravno včeraj rekel, da z darilom moškemu nikoli ne moreš zgrešit, če mu kupiš nekaj praktičnega...

Ah ja... Včasih je osebi, ki jo dobro poznaš težje zrihtat darilo, kot pa osebi, ki jo bolj slabo poznaš pa recite kar hočete :P .
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 15. Sep. 2008 18:28

Lorelai20 napisal/-a:
bucka_* napisal/-a:Js pa enostavno ga zvlečem v en skejtšop pa si zbere kako jopco pa majco :) pa še najbolj je vesev se mi zdi:D

Men pa tole ne bi nudlo dovolj izziva, rajši sama kupujem in ugibam če bi mu bilo to in to všeč :P

Enako. Ze na splosno so mi osebno ta darila z oblacili med pari za rojstni dan mimo. Ne predstavljam si, da bi sla z mojim za moj rojstni dan v trgovino, da si nekaj izberem in mi kupi :eek: Ampak to je samo moje mnenje ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 16. Sep. 2008 7:45

Sj ga vprašam kaj si želi pa vedno reče pač da bi meu kej za oblečt.. kr si res redko kdaj kaj kupi..
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 16. Sep. 2008 8:46

Lorelai20 napisal/-a:

Jest tud rajši sama :)
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 16. Sep. 2008 9:02

bucka_* napisal/-a:Sj ga vprašam kaj si želi pa vedno reče pač da bi meu kej za oblečt.. kr si res redko kdaj kaj kupi..

Sej js nimam nč proti stvarem za oblečt za brzdej, sam uno, da bova pa skupaj, ko bom kupila darilo oz ga bo on izbral ... Ne vem no, pol nima smisla zavijat, men je pa pol veselja ob darilih ravno odvijanje :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Sep. 2008 11:03

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Sep. 2008 13:05

A pa nosi nakit? Mojega tipa bi ubilo, če bi mu zapestnico dala za darilo :)
Sicer sem pa kupovala že vse mogoče, od daril iz sexshopa, do kuharskih knjig.
Mogoče ga pa lahko na kakšno predstavo ali koncert pelješ. Ali pa (če imata na voljo primeren prostor) mu skuhaš eno tako bolj eksotično večerjo.
Sej darila, vsaj pomoje, niso nujno ogromne škatle, zavite v darilni papir.
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 16. Sep. 2008 13:40

Če paše zapestnca v njegov stil potem go for it. Sam js osebno ne bi dajala nč gravirat gor kr mi je to čist mim (saaam in izključno moje mnenje), poleg tega bojo mel že puzzlčki sentimentalno vrednost. Js bi zraven še kakšne boxarce al pa kej druzga za oblečt kar rabi, da bi potem nekak zapestnco okol pripela (pač uživam v zanimivem zavijenju darilc).
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 16. Sep. 2008 14:15

Ali pa 2 karti za kopanje, 2 karti za kakšno dobro komedijo v gledališču, enodnevni izlet za dve osebi (agencija - npr. Benetke, ali pa v lastni režiji)...
Seveda če misliš, da bi mu bilo tako darilo všeč.
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 16. Sep. 2008 14:46

Jz sem svojga kar vprašala kaj hoče in je reku da nej mu spečem špansko pito :D

problem solved
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 16. Sep. 2008 15:20

BuckWheat napisal/-a:Jz sem svojga kar vprašala kaj hoče in je reku da nej mu spečem špansko pito :D

problem solved

To so tudi meni ena najlepših daril ja. Moj mi je za valentinovo spekel triple čokoladne mafine in jih še mal popisal in porisal. Da ne omenjam kako se je namučil, da je lepo zavil še škatlo v kateri sm jih dobila :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov