Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Mislm da dandanes ni več najstnice, ki nebi uporabljala ličil in to že pri nižjih letih. Mislm da kak lip gloss nežne barve, al pa lak zna bit prov kul. Al pa še posebi kak parfum. Al pa kak bon za H&M- mislm da s tem težko fališ.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
linChi - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
hm imam problemček. no ali pa sem tudi samo brez idej
rabim kakšno fajno idejo kaj naj kupim za rojstni dan svojmu najboljšemu prijatelju. glede na to da je najboljši prijatelj bi mogla sama vedeti kaj mu kupit ane. samo res ne vem ker use kar si on neizmerno želi je preveč za moj žep, potem so pa tukej kakšne take stvari ki vem da bi mu ustrezale, ampak vedno najde kakšno napako, uglavnem point: na usaki stvari najde eno težavo, in ni stvari za katero bi bla js prepričana da mu bo všeč
tko da..če ma kdo kakšno idejco..mogoče samo toliko da ma mal usmerte..vsaj nekaj..
aja.. kakšni boni ne pridejo v poštev, sama pa tudi ne bom nič ustvarjala..
rabim kakšno fajno idejo kaj naj kupim za rojstni dan svojmu najboljšemu prijatelju. glede na to da je najboljši prijatelj bi mogla sama vedeti kaj mu kupit ane. samo res ne vem ker use kar si on neizmerno želi je preveč za moj žep, potem so pa tukej kakšne take stvari ki vem da bi mu ustrezale, ampak vedno najde kakšno napako, uglavnem point: na usaki stvari najde eno težavo, in ni stvari za katero bi bla js prepričana da mu bo všeč
tko da..če ma kdo kakšno idejco..mogoče samo toliko da ma mal usmerte..vsaj nekaj..
aja.. kakšni boni ne pridejo v poštev, sama pa tudi ne bom nič ustvarjala..
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
hm.. ena tema vem da že na to temo obstaja.. in tam je fuuul že napisanega.. sm tut js šnofarla tam glede idej..
nevem js svojmu naj.priajtlu tko kako knjigo kupim, al pa nevem tko kako zadevo če se s čim ukvarja al pa zbira.. al pa nevem sm vidla pred leti kok boge copate ma in sm mu nove copate kupla.. al pa kaj vem kakšn set teh gelov za tuširanje.. js vem da enkrat prav nism mela pojma kaj mu kupit in sm ga kr na kosilo povabla pa eno tortico iz zvezde pa eno svečko gor in je blo vlk bolš ko pa če bi mu tko kaj kupla...
nevem js svojmu naj.priajtlu tko kako knjigo kupim, al pa nevem tko kako zadevo če se s čim ukvarja al pa zbira.. al pa nevem sm vidla pred leti kok boge copate ma in sm mu nove copate kupla.. al pa kaj vem kakšn set teh gelov za tuširanje.. js vem da enkrat prav nism mela pojma kaj mu kupit in sm ga kr na kosilo povabla pa eno tortico iz zvezde pa eno svečko gor in je blo vlk bolš ko pa če bi mu tko kaj kupla...
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
cvetkaaa napisal/-a:Ne 14letnici kupovat ličil, ker je še čist premlada za to. Za računalniki pa tako ali tako preveč visijo, tako da igric tudi ne.
Pelji jo v trgovino z oblačili pa naj si tam kaj izbere, ali pa v kino in potem na pico.
to je odlična zadeva!!! to midve s sestro prakticirava že neki let.. pa še kako presenečenje zravn ful je fajn kr ne daš samo darila iz rok in rečeš vse najbolše.. ampak si vzameš cel dan al pa popoldne no.. in se dejansko družiš..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
cvetkaaa napisal/-a: Pelji jo v trgovino z oblačili pa naj si tam kaj izbere
pol je isto kot če ji bon kupi.
darilo mora kupiti ena oseba za drugo osebo. malo pretuhtati kaj je komu všeč. knjiga, škatlice za nakit + nakit, itd. ne pa po liniji najmanjšega odpora dat dnar.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Inčaa - Debatorica
- Na forumu od: 26. 11. 2007
^^dala si mi dobro idejo..moj lubi je namreč navdušen, ko igramo s sosedoma monopoly..in tako sem mu kupla ta novo verzijo hehe, upam da bo vesel
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
MaLicKa* napisal/-a:anjica napisal/-a::!: NOVO
Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...
AHA - to je tema o moških, ups
mislim da bi bila najbolj vesela veliko sladkarij, pa mogoče kakšna igrica za računalnik, v teh letih veliko viisijo na rač. ali pa mogoče kakšen skupen obisk trgovine, sicer pa ne vem v kakšnem odnostu sta z deklico.
The SIMS
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
lolala napisal/-a:punce!moj fant bo tudi kmalu imel rojstni dan... zanima me če se vam zdi kaka fajn pižama ali pa posteljnina fajn darilo al je tko mal preveč za kake atije in dedke?:D star bo pa 23 let.
js si mojemu ne predstavlam da bi mu to kupla paje isto star js mu kupim pač tisto kaj takrat še najbolj potrebuje ali pa si želi
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
lolala napisal/-a:punce!moj fant bo tudi kmalu imel rojstni dan... zanima me če se vam zdi kaka fajn pižama ali pa posteljnina fajn darilo al je tko mal preveč za kake atije in dedke?:D star bo pa 23 let.
A nosi pižame? Ker so redki moški, ki jih A nimaš nobene boljše ideje?
Js imam za mojga ogromen idej bi kar nakupovala, če bi imela denar. Ampak seveda ne kar brezveze, ampak stvari, ki vem da jih bo uporabljal.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
A tvoj dečko sploh nosi pižamo? Ker bo čist čudno izpadlo recimo, če spi samo v bokarcah, ti mu pa kupiš pižamo Mogoče že boljše, da mu kupiš kake hude boksarce, ali pa recimo kak šal in rokavice...
- lolala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
ja sej to je stvar!kej praktičnega bl ko ne odpade,ker vse kar rabi, že ima,kakih posebnih želja pa tud nima.mislla sm že kak komplet šal,rokavice in kapo al pa kako karto za kak športn event.tko da..bomo vidl.če bom z darilom zgrešila,ga vsaj ena fina večerja čaka pr men:)
-
flicka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2011
am moj fant ma tud hmal r.d. pa sma skupi že skor 4 mesce...
in am nevem a bi blo preveč čudno če mu kupm kondome pa zravn napišem nej jih uporabi na in izključno zame? pa zram sm mu kupla že parfum od diesel-a (za tio že ve) pa se je prtožwau da zakaj tolk keša zanjga dajem...
in am nevem a bi blo preveč čudno če mu kupm kondome pa zravn napišem nej jih uporabi na in izključno zame? pa zram sm mu kupla že parfum od diesel-a (za tio že ve) pa se je prtožwau da zakaj tolk keša zanjga dajem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov