Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ali pa kakšen šal/kapo, zdaj je ravno primerna sezona. Saj takšnih nevtralnih daril je še veliko. Dežnik, družabne igre, komplet skodelic za čaj (če ne pije kave in vina),...
Ampak moj nasvet je, da vseeno ob uporabnosti paziš tudi na to, da bo darilo imelo nek osebni pečat. Ni treba, da mu daš nekaj pocukranega, dovolj je že interna fora, ki pokaže, da je bilo darilo res izbrano z mislijo nanj in ne skupaj z darili za pet drugih prijateljev, ki si jim poklonila isto stvar, ker je pač praktična.
Ampak moj nasvet je, da vseeno ob uporabnosti paziš tudi na to, da bo darilo imelo nek osebni pečat. Ni treba, da mu daš nekaj pocukranega, dovolj je že interna fora, ki pokaže, da je bilo darilo res izbrano z mislijo nanj in ne skupaj z darili za pet drugih prijateljev, ki si jim poklonila isto stvar, ker je pač praktična.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Saj to sem hotela povedat. Izbere naj neko praktično darilo, ampak takšno, da bo prisoten nek podton. Temu jaz rečem interna fora. Če ju je recimo kdaj na sprehodu ujel in premočil dež, naj mu kupi dežnik. Sicer pa kaj drugega, ampak kako naj jaz vem, katera je zmagovalna ideja, če ju pa sploh ne poznam. [/code]
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Evo oddala jaz moje darilo. Moram reč, da je bil prav vesel in presenečen, ker ni pričakoval darila. Je rekel, da je ravno razmišljal, da mora kupiti kako brisačo, ker ima že vse bolj slabe. No zdaj mu bo treba eno manj
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
jest se tid nč pametnga nism mogla spomnt, pa sm se odločla, da mu spečem eno torto pa ga pelem u živalsk vrt pa mogoče še u kino zravn pa eno malenkost dobi hehe se je kr strinjou, ker oba že zlooo odug nisva bla u Zoo Lj... upam sam, da bo dobr vreme...
-
MaLicKa* - Sramežljivka
anjica napisal/-a::!: NOVO
Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...
AHA - to je tema o moških, ups
mislim da bi bila najbolj vesela veliko sladkarij, pa mogoče kakšna igrica za računalnik, v teh letih veliko viisijo na rač. ali pa mogoče kakšen skupen obisk trgovine, sicer pa ne vem v kakšnem odnostu sta z deklico.
-
MaLicKa* - Sramežljivka
Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...
se opravičujem za toliko istih odgovor.. :S
Zadnjič spremenil MaLicKa*, dne 22. Nov. 2008 14:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
MaLicKa* - Sramežljivka
mislim da bi bila najbolj vesela veliko sladkarij, pa mogoče kakšna igrica za računalnik, v teh letih veliko viisijo na rač. ali pa mogoče kakšen skupen obisk trgovine, sicer pa ne vem v kakšnem odnostu sta z deklico.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Se strinjam z Iluzijo... Kakšna ličila, morda parfum ali ostalo kozmetiko. Tega bodo najbolj vesele, ker si skoraj vse želijo biti "starejše" in delovati nekoliko bolj odraslo. Sladkarije in računalniške igrice se mi zdijo bolj primerne za mlajše.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov