Rojstni dan

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Nov. 2008 11:44

Ali pa kakšen šal/kapo, zdaj je ravno primerna sezona. Saj takšnih nevtralnih daril je še veliko. Dežnik, družabne igre, komplet skodelic za čaj (če ne pije kave in vina),...
Ampak moj nasvet je, da vseeno ob uporabnosti paziš tudi na to, da bo darilo imelo nek osebni pečat. Ni treba, da mu daš nekaj pocukranega, dovolj je že interna fora, ki pokaže, da je bilo darilo res izbrano z mislijo nanj in ne skupaj z darili za pet drugih prijateljev, ki si jim poklonila isto stvar, ker je pač praktična.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 21. Nov. 2008 12:29

Kaj mu bodo skodelice, če še kuhinje nima. Šala in kape pa pomoje sploh ne nosi. Vsaj jaz kape ne bi bila vesela, ker jo tudi ne nosim. Šalov imam pa že 5.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 21. Nov. 2008 12:32

Oh saj kapo in šal lahko tudi izbereš za 5 drugih daril. S to razliko, da brisačo najbrž vsak uporablja, kapo pa ne.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Nov. 2008 12:52

Saj to sem hotela povedat. Izbere naj neko praktično darilo, ampak takšno, da bo prisoten nek podton. Temu jaz rečem interna fora. Če ju je recimo kdaj na sprehodu ujel in premočil dež, naj mu kupi dežnik. Sicer pa kaj drugega, ampak kako naj jaz vem, katera je zmagovalna ideja, če ju pa sploh ne poznam. [/code]
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Nov. 2008 13:36

ca..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 21. Nov. 2008 13:39

Jaz vedno kupujem praktična in uporabna darila. Zapomnim si vedno ko reče da kaj rabi, včasih si še kam zapišem in mi potem nikoli ne zmanjka idej. :)
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 21. Nov. 2008 14:36

Jaz tud vedno praktična in uporabna.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 21. Nov. 2008 18:43

:) Evo oddala jaz moje darilo. Moram reč, da je bil prav vesel in presenečen, ker ni pričakoval darila. Je rekel, da je ravno razmišljal, da mora kupiti kako brisačo, ker ima že vse bolj slabe. No zdaj mu bo treba eno manj :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Nov. 2008 21:24

j :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 21. Nov. 2008 21:36

jest se tid nč pametnga nism mogla spomnt, pa sm se odločla, da mu spečem eno torto pa ga pelem u živalsk vrt pa mogoče še u kino :D zravn pa eno malenkost dobi hehe se je kr strinjou, ker oba že zlooo odug nisva bla u Zoo Lj... upam sam, da bo dobr vreme...
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MaLicKa* » 22. Nov. 2008 10:16

anjica napisal/-a::!: NOVO :!:

Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...

AHA - to je tema o moških, ups

mislim da bi bila najbolj vesela veliko sladkarij, pa mogoče kakšna igrica za računalnik, v teh letih veliko viisijo na rač. :) ali pa mogoče kakšen skupen obisk trgovine, sicer pa ne vem v kakšnem odnostu sta z deklico.
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...

se opravičujem za toliko istih odgovor.. :S
Zadnjič spremenil MaLicKa*, dne 22. Nov. 2008 14:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

mislim da bi bila najbolj vesela veliko sladkarij, pa mogoče kakšna igrica za računalnik, v teh letih veliko viisijo na rač. :) ali pa mogoče kakšen skupen obisk trgovine, sicer pa ne vem v kakšnem odnostu sta z deklico.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 22. Nov. 2008 12:41

14letne mule so ubrisane na ličila :) (če so noter bleščice... V kakšnih lipglosih - jim je sploh všeč).
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 23. Nov. 2008 10:36

Se strinjam z Iluzijo... Kakšna ličila, morda parfum ali ostalo kozmetiko. Tega bodo najbolj vesele, ker si skoraj vse želijo biti "starejše" in delovati nekoliko bolj odraslo. Sladkarije in računalniške igrice se mi zdijo bolj primerne za mlajše. :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov