Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
*lilica* napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:*lilica* napisal/-a:
Lahko bi mu podarila okrano blazino, kjer bi bil narisan srček, spodaj pa tvoje ime.
Jaz sem to mojemu podarila na morju in je bil zelo vesel.
kje pa se da to kupit?naročit al karkoli že =)
Jest sem preko tega in dobila v parih dneh 2-3 dni:
http://www.noradarila.com/si/ljubezen-n ... i134.shtml
o groza. če mu je bilo to všeč, obstajata dve možnosti: ali se je lagal, ali pa je po duši cosmopolitanka brez občutka za estetiko.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Kajira, js nism hotla bit tok "iskrena", mislim si pa enako. Ampak vsaka bi nej najboljš poznala svojga tipa in obstaja tini tajni mini šansa, da je komu to pač všeč oz da rabi blazino ali pa da se drži tistega: namen šteje
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
kajira napisal/-a:*lilica* napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:*lilica* napisal/-a:
Lahko bi mu podarila okrano blazino, kjer bi bil narisan srček, spodaj pa tvoje ime.
o groza. če mu je bilo to všeč, obstajata dve možnosti: ali se je lagal, ali pa je po duši cosmopolitanka brez občutka za estetiko.
Ja pa zakaj. Darila je res bil vesel, drugače ga ne bi po enem letu imel še kar v postli.
Vsi moški niso mahnjeni le na pijačo in avtomobile in to je meni pri mojem zelo všeč.
-
Lorelai20 - Debatorica
Itak obstaja možnost ... si pa ne predstavljam, da bi tipa peljala v štacuno z namenom, nej si izbere neki za brzdej in bi navdušeno zalaufal proti policam s plišastimi medvedki ali povštrčki
Ampak ja, ljudje s(m)o različni, naši okusi pa tud. Hvala bogu.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*lilica* - Cosmopolitanka
Lorelai20 napisal/-a:Itak obstaja možnost ... si pa ne predstavljam, da bi tipa peljala v štacuno z namenom, nej si izbere neki za brzdej in bi navdušeno zalaufal proti policam s plišastimi medvedki ali povštrčki
Sej ga nisem peljala v štacuno, to je bilo presenečenje.
Sej tud ženske smo si različne.
Eni bo fant kupil šopek rož in bo navdušena kako lep šopek, jaz pa rož sploh ne maram, niti ne skrbim za rože, razen za kaktus.
-
Lorelai20 - Debatorica
Sej v stavek; Ljudje s(m)o različni, sm zajela tud ženske
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
_vampirk'ca napisal/-a:seli se v lj oktobra, katera ve kaj si mora človk kupit ko se preseli v stanovanje?help
Jaz bi mu dala škatlo s ''potrebščinami'' za v ''novo'' stanovanje: npr. lepa šalčka, copati, zavitek kapučina, en dober čaj, kosmiči za zajtrk, brisačka, lonček za zobno krtačko ipd., nekaj malenkosti pač.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
za stanovanje maš pa res milijon možnosti.kupiš lahko vse zgoraj našteto, posteljnino, brisače, kak gospodinjski pripomoček,ki ga nima, rožo, ali pa kupiš kakšen pladenj in gor naložiš sadje in lepo zaviješ...odvisno samo,kakšne so tvoje finance
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
kajira napisal/-a:*lilica* napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:*lilica* napisal/-a:
Hm...ka ti pa je? Meni se zdi tako darilo super.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
Mahagonij napisal/-a:Nestetsko je.
Kako neestetsko?
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Uff meni tudi ni lepo narejeno. Čisto brez truda mi izgleda. Daleč od popolnega.
Worship me or walk away.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Jz sm svojmu zdejšnemu za roj.dan podarila darilni bon za tajsko masažo (ker ga velikrat hrbet boli, ker njegova službo zahteva po 10 ur sedenja za računalnikom) + kupila sm troje čist navadne bele boksarce in mu dala gor naprintat ene interne zadeve.
Za prvomesečno obletnco od prvega lupčka sm mu pa spekla kokosove poljubčke (jih ma ful rad), jih položila v lepo škatlco in zapečatla z mašno. Jih je pol še ceu teden počas jedu, da jih čim počasnej zmanka, tud če so bli konc tedna že čist suhi in neužitni.
Za prvomesečno obletnco od prvega lupčka sm mu pa spekla kokosove poljubčke (jih ma ful rad), jih položila v lepo škatlco in zapečatla z mašno. Jih je pol še ceu teden počas jedu, da jih čim počasnej zmanka, tud če so bli konc tedna že čist suhi in neužitni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov