Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Sam ene ste pa prave dame no, glede tistega zadrževenja kot je napisala sofia83, da naj gre par korakov do wc- ja, no lepo te prosim, si pa res dama...A nikoli ne prdneš? Kaj pa potem prihaja iz tvoje zlate riti?
Če človek zadržuje, ima lahko probleme, pa trbuh neverjetno boli...
Sofia83, ti ne prdiš, ne rigaš, kako pa imaš kaj urejeno glede velike potrebe, srat greš kdaj?
Joj kak so nekatere osebe hecne, ko so prefine same do sebe in jih je sram verjetno tudi če so same prdnit... no si dopovejte da je to naravna stvar...
No ne vem če spada to v to temo, če ne potem zbrišite to vprašanje, kako pa imate urejeno glede velike potrebe, če ste pri partnerju in vas ful pritisne, da res morate it?
Pri meni je to normalno, ni me sram ne kakat, ne prdet... skratka s tem nimam težav.
Če človek zadržuje, ima lahko probleme, pa trbuh neverjetno boli...
Sofia83, ti ne prdiš, ne rigaš, kako pa imaš kaj urejeno glede velike potrebe, srat greš kdaj?
Joj kak so nekatere osebe hecne, ko so prefine same do sebe in jih je sram verjetno tudi če so same prdnit... no si dopovejte da je to naravna stvar...
No ne vem če spada to v to temo, če ne potem zbrišite to vprašanje, kako pa imate urejeno glede velike potrebe, če ste pri partnerju in vas ful pritisne, da res morate it?
Pri meni je to normalno, ni me sram ne kakat, ne prdet... skratka s tem nimam težav.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Sam nekatere moje bivše sodelavke v službi resno niso šle nikoli na veliko potrebo v wc-ju v službi, ker se jim je gravžalo.
Ampak fora..jest take čistoče še v nobenem podjetju nisem vidla, res, ful čisti wcji in vse, one pa ne! Raje tiščat do doma.
Ampak fora..jest take čistoče še v nobenem podjetju nisem vidla, res, ful čisti wcji in vse, one pa ne! Raje tiščat do doma.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
severa napisal/-a:
kako pa imate urejeno glede velike potrebe, če ste pri partnerju in vas ful pritisne, da res morate it?
gre se na WC, potem pa se WC plombira za 3 ure, okna se na stezaj odprejo, zunaj pod oknom se v radiju 10 metrov postavi varnostna ograja s policijskim varovanjem! za dodatno dezinfekcijo se uporabi pol deodoranta.
aja, pa lasten drek nikoli ne smrdi, tako da ni panike!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
hmmm... rigat itak ne znam
prdnem skor nikol ne v druzbi (ce sm sama v sobi nimam problemov z zadrzevanjem, hehe)
glede kakanja pa... pr njemu doma sm sla sam 1x k ni blo nobenga doma od njegovih, sej zarad mojga me drugac ni sram, bl zarad njegovih starsev... da bi sli za mano v wc pa bi ocitno smrdel, ojoj
pr men al pa na morju ce sva sama pa ne kompliciram glede tega.
prdnem skor nikol ne v druzbi (ce sm sama v sobi nimam problemov z zadrzevanjem, hehe)
glede kakanja pa... pr njemu doma sm sla sam 1x k ni blo nobenga doma od njegovih, sej zarad mojga me drugac ni sram, bl zarad njegovih starsev... da bi sli za mano v wc pa bi ocitno smrdel, ojoj
pr men al pa na morju ce sva sama pa ne kompliciram glede tega.
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Bageera, nisem je napadala daleč od tega, napisala je da če ne more it par korakov do wc- ja in podobno, iz tega sem opazla da pri njej moški mora pazit na svoje obnašanje... drugač pa, a imaš vedno potrebo po tem da se brigaš za druge in se vtikaš v stvari ki se te ne tičejo? Potem takem imaš v svojem življenju veliko dela, ko pa se zraven sebe brigaš še za ljudi okoli sebe... give me a break
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Severa, ne da bi bil fin al pa karkol, sam k te berem to s takim navdušenjem govoriš, kot da ti je nejvečji hobi s tipom tekmovat, kdo ga bo bol spohal. Fak, dj k te bo porival od zadi, mu enga Zvonkoja spusti, pa ko boš srala ga povab zravn v kopalnico.
Itak da sem sam sebi fin in me je sram, če se sprdim raj na wcju al pa v drugi sobi. Zarad tega tut nom na urgenci pristal, tok že poznam svojo prebavo. Če se že gremo nek civiliziran svet... sicer pa, kokr komu paše.
Men je smešno (na odvraten način). Sori, jz babe k bi namerno prdela s palco nebi dirnu. Še tipkam s težavo.
že za vnaprej, tut mene bmk vsakemu svoje
Tko nekak...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
No, mene tud to moti. Pa nisem fina pa ne vem kaj, ampak se mi ne zdi lih kulturno. Je res, da je normalna stvar - ampak sej če te prime lulat tud ne počepneš sred prešerca, ali pač?
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
To ni primerljivo (Lulanje, itd)..Saj nismo neke razpuščene živali...
Ljudje smo zavedna bitja, to da se ne lula kjerkoli nam govori že osnovni nivo obnašanja....
Glede prdanja ali riganja, pa se včasih zgodi, nepričakovano in se zaradi tega ne podre svet... Itak, da se probaš kontrolirat, če si v družbi večih ljudi...
Ljudje smo zavedna bitja, to da se ne lula kjerkoli nam govori že osnovni nivo obnašanja....
Glede prdanja ali riganja, pa se včasih zgodi, nepričakovano in se zaradi tega ne podre svet... Itak, da se probaš kontrolirat, če si v družbi večih ljudi...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Ja al pa cajt trgatve, haha Samo takrat se ni za špilat, da nea ki mokro prdneš
metron: Ne se zaj naslanjat na besede, ni tu govora o nobei predstopnji (Se pravi vedno, ko me prdnit, morem pol kakat, če je predstopnja? ) Ampak, da to ni primerljivo...
Če smo že pri tem tui kakanje pa prdanje ni za primerjat, ker posral se nebi glih za vsakim kotom po mestu al pa na ulici Ki si pa ti hodil ? Al si raje sošolke žical
metron: Ne se zaj naslanjat na besede, ni tu govora o nobei predstopnji (Se pravi vedno, ko me prdnit, morem pol kakat, če je predstopnja? ) Ampak, da to ni primerljivo...
Če smo že pri tem tui kakanje pa prdanje ni za primerjat, ker posral se nebi glih za vsakim kotom po mestu al pa na ulici Ki si pa ti hodil ? Al si raje sošolke žical
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov