Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
na srečo imam zelo kulturnega fanta...nimava težav s tem..če pa že kdaj...da res ne gre drugače...pa ni panike...saj smo itak vsi ljudje in več ali manj podobno zgrajeni oziroma podobno delujemo, a ne? ne prenesem pa žensk, ki se ob vsem takem zmrdujejo...kot da one tega ne počnejo... 

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
Pri kolegih me to ravno ne moti, ker sem se jih že navadla, da so ene velke prijazne svinje
. Drugač pa, če bi to počel moj fant bi me pa verjetno motilo...kak bi se kaj on počutil, da bi jaz tam zraven njega kar enega spustila.

Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
Ja sam res ne vem, če se ne bi smejal to je njim očitno nekaj blazno smešnega...ampak saj a veš se men tud zdi bedarija, da o tem sploh razpravljamo saj vse vemo kakšni so moški...ampak enkrat me je pa en prav prosil, da bi rignala al pa kaj pred njim, ker je mislil, da se sicer ne počutim sproščeno pred njim
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
nogica napisal/-a:Mene to čiiist nč ne moti.
Ubistvu mi je čudn, če fant spije velko točeno union in pol na koncu ne rigne? Ne vem zgleda, da sm navajena - vsaj po pivu je treba rignt. To mi je prej okusno kot ogabno. Ja, ja sej vem da sm čudna![]()
- tut v družbi. (to vela za fante, ne za punce)
Uglavnem, mene to ne moti- spljoh. Brez veze komplicirat za take malenkosti.
Ja, samting lajk det. Torej... agree

{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
nogica napisal/-a:Mene to čiiist nč ne moti.
Ubistvu mi je čudn, če fant spije velko točeno union in pol na koncu ne rigne? Ne vem zgleda, da sm navajena - vsaj po pivu je treba rignt. To mi je prej okusno kot ogabno. Ja, ja sej vem da sm čudna![]()
strinjam

-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Se strinjam da kultura je kultura
...samo da se je treba doma neki skrivat pa zadrževat mi pa res ni jasno...pa sej to je človeško, to vsi počnemo! In mi gredo prav na živce une fine k kao nikol ne prdnejo al pa rignejo in jim je to tolk nagravžn..ma HALO. Si človek al nisi!
Jst sem bla nekaj časa prov zafrustrirana s sabo k sem mela s tem neke teža ve in sem misla da sem abnormalna k današnja družba se obnaša kot da tega ne bi blo. Hvala bogu da me je minilo.
TO VSI POČNEMO in pika. Če si kulturen do drugih in to počneš ko si sam al pa doma je to vse normalno..celo zdravo.
...samo da se je treba doma neki skrivat pa zadrževat mi pa res ni jasno...pa sej to je človeško, to vsi počnemo! In mi gredo prav na živce une fine k kao nikol ne prdnejo al pa rignejo in jim je to tolk nagravžn..ma HALO. Si človek al nisi!
Jst sem bla nekaj časa prov zafrustrirana s sabo k sem mela s tem neke teža ve in sem misla da sem abnormalna k današnja družba se obnaša kot da tega ne bi blo. Hvala bogu da me je minilo.
TO VSI POČNEMO in pika. Če si kulturen do drugih in to počneš ko si sam al pa doma je to vse normalno..celo zdravo.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
Luna C napisal/-a:nogica napisal/-a:Mene to čiiist nč ne moti.
strinjamsej je človeško ..
hja..pivo pa riganje gresta skupaj.... tko je... se strinjam z vsem zgoraj
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm no ja mene na čeloma niti ne moti ... ampak vseen so pa tut tuki ene meje pa ena kultura. Če sva že skupi za mizo in se po kosilu pogovarjava mi res ni lih okusno da rigne na ves glas. Ok sej lahko a ne, sam to se da narest tko na totalno diskreten način in brez glasnega riganja. Kar se pa tiče prdenja pa hmm ja ... sej vsi vemo kako je ... vsi smo ljudje ... pač si tuki ne mormo pomagat ... samo tut tuki za moje pojme obstaja vljudnost, recimo da se za polno mizo ljudi pač to ne počne. Se vstane pa se gre saj v drug prostor al pa karkoli pač.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Poletna - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
men je to navadn. če riga--->pa kaj?? sj sj tud. če pa prdi---mi je sicer mal manj ugodno, ampak vseen me neb motl. to je narava. bol kot pa v sebi zadrćvt.
sam sama pa tega pred fantom ne počnem
me pa sploh ne mot če on. kaj čmo;)
sam sama pa tega pred fantom ne počnem

Sex ni vse, ampak vse brez sexa je nič.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Nadine napisal/-a:ja mene pa to moti... mislm fuj no, kt da se ne morjo zadržat!![]()
pa prosim ne mi zdej kle govort da sm fina ipd.
Seveda se da zadržat, če ne pa vsaj lahko bolj na tiho rigneš recimo..Ne pa na ves glas

The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov