Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
S tem se popolnoma strinjam. Ampak čistilka tudi prdi.orhideja1 napisal/-a:Ne to, da se hvali tukaj z izobrazbo, plačo,... kar nima nobene veze s prdenjem. Spoštovana je lahko tudi čistilka.
Hotela sem poudarit, da pač nekateri ločimo med ustreznim in neustreznim obnašanjem; kot nekatere hočejo verjet, da smo vsi skoz packi, ne glede na okoliščine.
Mar si ne zaslužimo biti sproščeni pred našimi najbližjimi?orhideja1 napisal/-a:Mar si naši najbližji ne zaslužijo pozornosti in olikanosti.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 31. Jan. 2010 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mogoče pa doma tudi naš predsednik Turk prdi kot nor Ampak ko ga ti gledaš na Tv ne veš tega in se ti še vedno zdi uglajen, kulturen, itd... (hipotetičen primer seveda).
Jaz sem čist za prdenje pred partnerji, če obema tako ustreza; meni žal ne mogoče nekoč... Nimam pa tistih, ki to počnejo za neuglajene in nekulturne Kakšne mate ene...
Jaz sem čist za prdenje pred partnerji, če obema tako ustreza; meni žal ne mogoče nekoč... Nimam pa tistih, ki to počnejo za neuglajene in nekulturne Kakšne mate ene...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
orhideja1 napisal/-a: Mar si naši najbližji ne zaslužijo pozornosti in olikanosti.
prosim razloži mi kaj ima olika opraviti s prdenjem (na katerega nimamo vpliva)?????
olika je dati roko pred usta kadar kašljaš (če je pred svojim fantom kdaj ne, to ni neolikanost) in ne da ne kašljaš. olika je iti v drug prostor prdnit, če pa kdaj pač pred svojimi domačimi pa to vseeno ni neolikanost.
a tudi rigneš ne pred domačimi? kaj pa če ti uide? a imaš cel opravičevalni govor?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:
prosim razloži mi kaj ima olika opraviti s prdenjem (na katerega nimamo vpliva)?????
olika je iti v drug prostor prdnit, če pa kdaj pač pred svojimi domačimi pa to vseeno ni neolikanost.
Si že sama odgovorila.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
orhideja1 napisal/-a:claire napisal/-a:
olika je iti v drug prostor prdnit, če pa kdaj pač pred svojimi domačimi pa to vseeno ni neolikanost.
Si že sama odgovorila.
ampak ti praviš, da je prdeti pred domačimi neolikano. pač ni. ker nimaš vpliva. jao ne zastopiš nič.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- orhideja1
- Kofetarica
claire napisal/-a:ampak ti praviš, da je prdeti pred domačimi neolikano. pač ni. ker nimaš vpliva. jao ne zastopiš nič.
Ne zastopiš ti, ki se v vsaki temi spravljaš na drugače misleče. A ni popolnoma logično, da smo si različni, in da tisti, ki smo proti prdenju pred drugimi, ne bomo razumeli tistih, ki spuščate vonjave pred drugimi, in tisti, ki to počnete, ne boste razumeli nas, ker to ne počnemo.
Kako lahko ti nekomu vsiljuješ, da ni neolikano, če je zanj to neolikano.
Če vama to paše, dajta izživita se. Mene nič ne moti kar ti delaš. Jaz tega ne počnem, ker ne želim, da drugi to počnejo pred mano.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Moje vprašanje si spustila
purple_rain napisal/-a:Mar si ne zaslužimo biti sproščeni pred našimi najbližjimi?orhideja1 napisal/-a:Mar si naši najbližji ne zaslužijo pozornosti in olikanosti.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
kalanhoja napisal/-a:
Ne vem, če je položaj očeta, ki ga ena opisuje tukaj pri prdenju ravno olikan.
Nekateri pač odraščajo/smo odraščali v skuliranih, sproščenih družinah. Jst sem zelo hvaležna zato, ker mam zdej s svojimi starši tak odnos kot ga mam s kolegi/koelgicami.
Prejšn vikend sm bla doma na obisku in moja mami neki atiju blablabla (on je pa na kavču TV gledu) in začne neki damfat (smrdet ).
In js : "Jo, ati - a si mogu?"
Pa fotr: "Ja, če me je mami tak razjezla, da sem kr mogu. No vidiš, zaj je pa lahko šla kr takoj v kuhno, pa mam mir."
Pa js: "Rajši bi jo za uho speku, bi njo malo zabolelo pa bi blo. Ne pa da ona gre, ostali pa vohamo tvojo jezo."
Js sem ful ponosna na svojo družino, starše in na to kako so me vzgojili. Ker sem vedno (in še zdaj) tako zelo uživala z njima. Smo pomoje ena redkih družin, ki funkcjonira na tako skulirani ravni.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^
Se strinjam, ja - pomembnejši je takle sproščen "duh" družine, pa čeprav ne diši vedno po rožicah.
Se strinjam, ja - pomembnejši je takle sproščen "duh" družine, pa čeprav ne diši vedno po rožicah.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Buhu, ker bi umrla, če bi oče kdaj prdnil ane. Pišete ene, kot da je to največji zločin ever..
It was forever..but it didnt last long..
- orhideja1
- Kofetarica
Eno je kdaj, eno pa vsakih 5 minut po fižolu kot ene omenjajo. Sicer mi ni jasno kako lahko vsakih 5 minut prdneš.
Drugače pa govorim zase kaj mi ne paše in se ni treba zgražat, kot se jaz ne bom zate, če ti paše to vohat.
Drugače pa govorim zase kaj mi ne paše in se ni treba zgražat, kot se jaz ne bom zate, če ti paše to vohat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
orhideja1 napisal/-a:Sicer mi ni jasno kako lahko vsakih 5 minut prdneš.
Najej se enkrat finega dobrega pikantnega pasulja, pa še en majhen pir spij na vrh, pa ti bo zelo verjetno postalo jasno...
P.S. Pa pazi da hiše ne razstreliš....
P.S.2. And remember kids, DO NOT try this at home.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja krr vsakih pet minut folk prdi.. kake ekstreme pišete brezvezne..in ja, paše mi to vohat aha.. i get off on farts.
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov