Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kihnem z robčkom (no v krizi tudi z roko) pred usti. Useknem se pa tok, da stvar spravim vn, pa naj bo še tako glasno in moteče.....vsaj slabosti s tem ne povzročam nikomur.
Pa sej "čuden" zvok ni moteč pri prdenju, bolj so moteče "čudne" vonjave, ki lahko pri komu z slabšim želodcem povzročijo tudi bruhanje. Se pa spomnim srednje šole, ko je bil velik trend sošolcev prdeti na veliko in se temu smejati......sem tud po minuto mogla zadrževat sapo zarad smradu. Vsak vdih mi je malo privzdignil vsebino želodca....ogabno......
Pa sej "čuden" zvok ni moteč pri prdenju, bolj so moteče "čudne" vonjave, ki lahko pri komu z slabšim želodcem povzročijo tudi bruhanje. Se pa spomnim srednje šole, ko je bil velik trend sošolcev prdeti na veliko in se temu smejati......sem tud po minuto mogla zadrževat sapo zarad smradu. Vsak vdih mi je malo privzdignil vsebino želodca....ogabno......
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kva ma to veze s sončnim zahodom?
Zvonimir, Tihomir, ogabno je če smrdi. Sej če se sam sliš ni panike.....nad tem se še jst ne bi zgražala, mogoče nasmejala tistmu revežu k bi ga spustu. ČE se pa kr naenkrat okol mene pojavi oblak smradu, kermu hočeš nočeš ne morš ubežat, me pa prime da bi tožla tistga, k mi je odvzel pravico do kisika
Zvonimir, Tihomir, ogabno je če smrdi. Sej če se sam sliš ni panike.....nad tem se še jst ne bi zgražala, mogoče nasmejala tistmu revežu k bi ga spustu. ČE se pa kr naenkrat okol mene pojavi oblak smradu, kermu hočeš nočeš ne morš ubežat, me pa prime da bi tožla tistga, k mi je odvzel pravico do kisika

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
barbie_girl_85 napisal/-a:Zdej pa še en izmišljen primer.....mož in žena, poročena 10 let. Mož je ženo videl prdeti, rigati, menjavati vložke, si stiskati mozolje, .... V službi ima sodelavko, in njene "temne" plati ne pozna. Je potem čudno, da se mu zdi bolj privlačna, uglajena in ženstvena od tiste prdeče doma? Pa naj bo žena še toliko lepša in pametnejša....
Ni čudno, ampak nekako je logično, da te mož vidi tudi v manj privlačnih momentih. Ko je bolan, je vsak človek kot strašilo. Pa ko ima mačka. In navsezgodaj zjutraj je zadah prisoten, sodelavka si pa verjetno zobe umije, preden gre na šiht. Sodelavke nikoli ne vidi pucat skreta.
Ta primer me malo spominja na znano slovensko pevko, ki si zjutraj nanese puder, preden se mož zbudi. Je pa res, da ne vem, kako imata zmenjeno glede prdenja

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jochie: predstavlji si, kot da se nameravaš zdej zdej usest (pač rito mal "ven vržeš"), roke pa držiš ob telesu, 90° v komolcih in dlani "v pištoli"...a bo šlo?
hehehe, jao, kaj jz razlagam po forumu

hehehe, jao, kaj jz razlagam po forumu

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:rofl:, hvala za skrb za očetovo prebavo, nima težav; maš pa prov, ja, takšno početje bi odsvetovala osebi z bolj, am, kako bi rekla, nestabilno prebavo.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Zdej pa še en izmišljen primer.....mož in žena, poročena 10 let. Mož je ženo videl prdeti, rigati, menjavati vložke, si stiskati mozolje, .... V službi ima sodelavko, in njene "temne" plati ne pozna. Je potem čudno, da se mu zdi bolj privlačna, uglajena in ženstvena od tiste prdeče doma? Pa naj bo žena še toliko lepša in pametnejša....
Mislim, kako karikiraš to ženo. Kot da se zdej prdi 5x na dan na vso moč pred partnerjem in se stiska mozolje v njegov obraz.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Primer je kr neki...vsaka ženska prdi, menjava vložke.... pa valjda ne bo pred njim menjavala vložke in mu kazala kakšno menstruacijo ima..halooo...kaj je s tabo ženska 

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
glede na to da očitno v večini ni zadržkov pred strastnim prdenjem (in iz tega rata celo tekmovanje oziroma zajebancija), od partnerja pričakujejo da jim bo bril rit in podobne zadeve, me kazanje vložkov niti ne bi čudlo.
Mater sm zategnjena.
Mater sm zategnjena.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
barbie_girl_85 napisal/-a:Eva a pred mamo prdiš? Kaj pa pred teto, stricem? Najbrž ja, glede na to, da jih poznaš več kot 4 leta....
V eni temi sm prebrala eno zgodbico o mami, neznancu na cesti in sineku. Da povzamem, do neznanca je bila gospa vljudna, do sina nesramna. Čemu tako? Čemu se brzdati prdenja pred neznanci, pred tistimi, ki nam pa pomenijo največ, pa prdeti in rigati? Po moji logiki, bi bilo boljše, če bi bili ljudje vzgojeni obratno, in nam ne bi blo panike prdet v službi, na avtobusu....pač pred xy ljudmi, ljubljenim bi pa izkazovali zasluženo spoštovanje.
Pa tukaj ne gre za nesproščenost......jst pred svojim ne prdim, zato ker nimava sproščenega odnosa, ampak zato, ker ga lahko prišparam za neprijetne vonjave in mi ni težko v dobro njegovega "nosu" narediti par korakov. Zakaj pa ne, če se da?
Zdej pa še en izmišljen primer.....mož in žena, poročena 10 let. Mož je ženo videl prdeti, rigati, menjavati vložke, si stiskati mozolje, .... V službi ima sodelavko, in njene "temne" plati ne pozna. Je potem čudno, da se mu zdi bolj privlačna, uglajena in ženstvena od tiste prdeče doma? Pa naj bo žena še toliko lepša in pametnejša....
seveda, da prdnem tud pred sorodniki, tud pred kolegicami, fak ženska, sploh si ne predstavljam, da bi mela tok zategnjene odnose s svojimi bližnjimi, da bi se svojih (čoveških!) potreb sramovala!!!
Evo en scenarij: za kosilo ješ fižol in potem te cel dan napenja, dragi te povabi k njemu domov, da se mal mečkata, pol gledata film, ležita, se božata. Ti moraš vsake 10minut prdnit, ker te pač napenja in pol moraš vsake 10minut vstat "ej sori piki, morm na wc", prdneš in prideš nazaj, al kako to gre pr vama? Ne štekam

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A se vam ne zdi da greste že malce predaleč s tem ali je ogabno prdet proti zategnjenosti, ker ne.
Vsak par si postavi svoja "pravila" v razmerju. Se mi ne zdi ogabno ali pa nagnusno če partnerja počneta to en pred drugim (stvar dogovora pač), kakor mislim da nisem zategnjena, če tega ne počnem. In ne dvomim, da sta si partnerja še vedno privlačna, tudi če rigata in prdita en pred drugim.
A je res treba da se zdej kle 2 strani (za in proti prdenju) zmerjata z takimi nazivi?
Vsak par si postavi svoja "pravila" v razmerju. Se mi ne zdi ogabno ali pa nagnusno če partnerja počneta to en pred drugim (stvar dogovora pač), kakor mislim da nisem zategnjena, če tega ne počnem. In ne dvomim, da sta si partnerja še vedno privlačna, tudi če rigata in prdita en pred drugim.
A je res treba da se zdej kle 2 strani (za in proti prdenju) zmerjata z takimi nazivi?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
barbie_girl_85 napisal/-a:Zdej pa še en izmišljen primer.....mož in žena, poročena 10 let. Mož je ženo videl prdeti, rigati, menjavati vložke, si stiskati mozolje, .... V službi ima sodelavko, in njene "temne" plati ne pozna. Je potem čudno, da se mu zdi bolj privlačna, uglajena in ženstvena od tiste prdeče doma? Pa naj bo žena še toliko lepša in pametnejša....
Men se bi to težko zgodilo, ker ne bi sploh mela tako glupega tipa, da/ki bi mislu da njegova sodelavka pa tega ne počne. Jst tudi ko vidim koga simpatičnega ne pomislim, da bi ga menjala za mojga (sploh pa ne zaradi takih stvari).
Zadn cajt da kera izjavi da se zaklene ko se gre tuširat al pa na WC, no.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov