Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%
Skupaj glasov : 288

Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 6. 2009
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 17. Jan. 2010 21:48

..Evelyn.. napisal/-a:Mi ni mar če rigne, prdne al kakrkoli..Takih zadržkov pred mano ni treba met, saj včasih že za hec rečem "o fuj ogabno" al kakorkoli, če res izpusti enormne količine plina :D ampak zadnje, kar bi hotla je pa, da se fant pred mano počut nelagodno in zadržuje tist bogi prdec in da ga je potem sram..Sem pa v taki situaciji včasih jaz, ko mi je neprijetno kaj tazga počet pred njem, zato izjmeno izjemno redko, včasih mu za hec rečem " prdnt me :oops: " pa reče, ja deeeej ane :D baje ga ne moti no.

tud pri nama je neki podobnega :oops: :rofl:
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 17. Jan. 2010 22:16

renatka_, na veliko sm dala v oklepaj :wink:
In tudi če ne bi - nism edina k gre v skrajnost. Ena je pač omenla, da je bla tko uzgojena in glej rekacije. Vse so vzele njene besede, kot da ni NIKOLI v življenju sploh prdnla, kaj šele pred drugimi. :roll: Če pač nimaš te navade prdet pred drugimi, še ne pomeni da se nikoli ni zgodilo. Če se le da, se enim bolj paše odstranit, kar pa ne pomeni da zdej na vsakih 5 min laufaš v wc (to od 5 min je spet ena skrajnost od ne vem katere uporabnice, kr močno dvomim da folk prdi na 5 min). Ne vem zakaj je ljudem to tko čudno. Vsak ma svoje navade, vsaj ma svoj pogled na prdenje & riganje. Js se sigurno ne bom sekirala, če si bo en par uporbanic misnlo, da sm zategnjena, nesproščena in da nikoli ne prdim pred drugimi. Al da celo ne bom mela s tipom odkritega in dovolj globokega odnosa ( :roll: ), ker zame to al prdiš pred partnerjem al ne, ni pokazatelj odnosa oz. zveze.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 17. Jan. 2010 22:57

Če gledam rezultat ankete je več tistih, ki jih to moti, kot tistih, ki jih ne moti.
Sama takšnega obnašanja ne obravnavam kot zločin, vseeno pa se mi zdi kulturno, da tega ne počnemo v javnosti. Sploh prdenje se mi zdi moteče, ker izloča neprijetne vonjave. Če so drugi toliko olikani, da tega ne počnejo pred mano, bom jasno tudi jaz enako ravnala. Res bi mi bilo neprijetno prdet pred ljudmi.
Potem dajete za primerjavo kaj, če je nekdo bolan in ne more do wcja. To je druga skrajnost. Saj lulat in kakat tudi hodimo na wc, če smo bolni in tega ne zmoremo pa tudi v tem primeru ne gremo na wc.
Sicer pa kje piše, da bi moral it prdnit ravno na wc. Umakneš se pač nekam na samo kjer ni prisotnih, ne pa da jim pod nos spustiš smrad.
Prdenje je naraven proces, lahko pa je tudi bolezenski, kadar se to prepogosto dogaja. Obstajajo zdravila za to in diete. Tako, da če koga hrana kar naprej napenja k vetrovom naj malo razmisli o prehranjevanju.
Navade so različne, nekateri kadijo v hiši, drugi ne. Eni se sezujejo, ko pridejo na obisk, drugi ne. Eni prdijo pred drugimi, drugi spet ne.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 18. Jan. 2010 1:08

me je motilo ja :lol: ne vem, mene bi bilo sram.. ampak nekatere očitno ni...
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 18. Jan. 2010 9:21

Mene tudi moti, če kdo prdi. In isto me je sram, da bi jaz kakega spustila.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 18. Jan. 2010 10:36

Govorimo o prdenju pred partnerjem. Zame bit pri sebi doma in biti sproščena ne pomeni da prdim v JAVNOSTI, moj dom ni javnost in moj fant ni raja.

Prdec pa le smrdi ob čudni prehrani. Pri meni je to stročji fižol in se ga izogibam:))
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 18. Jan. 2010 18:15

honeydew napisal/-a:Govorimo o prdenju pred partnerjem. Zame bit pri sebi doma in biti sproščena ne pomeni da prdim v JAVNOSTI, moj dom ni javnost in moj fant ni raja.

Prdec pa le smrdi ob čudni prehrani. Pri meni je to stročji fižol in se ga izogibam:))

Ja, ravno to sem jaz želela podariti ampak se očitno ni dojelo. Se je večina punc usmerla kr na prdenje pred drugimi/tujimi,... :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 18. Jan. 2010 21:56

Jaz isto ne prdim pred partnerjem, ker zame je on isto človek in se kulturno obnašam do njega.
Res ne štekam, da se ene punce rihtajo (lepo oblačijo in ličijo za fanta), po drugi strani pa prdijo in rigajo zraven njega.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 18. Jan. 2010 22:09

Mislim, da je bilo glede tega prdenja/riganja pred partnerji govora predvsem o tem, da pač določeni pari gledajo na to, kot na nekaj, pred čemur nimajo zadržka. Verjetno tega ne počnejo vedno, na veliko, ampak v primeru, da na to nanese, se pač ne odmikajo od njih, se ne zadržujejo, ampak to opravijo tam in takrat, kjer se tisti trenutek nahajajo. Kar pa ne pomeni, da isti ljudje, to počnejo v javnosti, in povsod drugje, kjer pač nanese. Vsak po svoje, jst pravim, in če dvema to ustreza, naj to počneta, eden pričo drugega, pa četudi 24ur na dan. Če jim paše vohat te vonjave, jih pa naj :D
Nekateri se pač držijo tega, najprej zdravje, potem kultura! :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 18. Jan. 2010 22:11

Imaš prav, če je kdo pripravljen vohat pa naj voha.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 19. Jan. 2010 0:21

cvetkaaa napisal/-a:Jaz isto ne prdim pred partnerjem, ker zame je on isto človek in se kulturno obnašam do njega.
Res ne štekam, da se ene punce rihtajo (lepo oblačijo in ličijo za fanta), po drugi strani pa prdijo in rigajo zraven njega.

Cvetkaaa jst ne štekam zakaj se ti oblačiš in ličiš za fanta ko pa kakaš? Aja ti ne kakaš in lulaš limonado. Sploh se pa jaz ne oblačim lepo in ličim za fanta, saj sem to počela že preden sem ga imela:)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 19. Jan. 2010 3:32

honeydew napisal/-a:lulaš limonado

wtf ...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 19. Jan. 2010 8:57

honeydew napisal/-a:lulaš limonado

:lol: I poop rainbows!
kakorkoli, jez še sama pred sabo ne rigam in prdim kot neko prase - sepravi namerno kolikor je možno naglas, da se potem lahko retardirano hihitam v smislu 'ah sej to pa ni nč takega' ... kaj šele pred partnerjem.
kolikor sem uspela zvedet od dveh bivših, je to redkost in vidim da je res. :roll:
in od partnerja tudi pričakujem da ima nek kulturni odnos do tega, ker me je bivši s tem hudo odvrnil od sebe. Ja, vsi serjemo, ščijemo in prdimo, samo tega ne rabimo nujno obvezno izpostavljat na vse pretege. Nisem ljubitelj tako imenovanega 'straniščnega humorja' in glasno prdenje brez potrebe mi gre milo rečeno na ku**c

Vsakemu svoje. :cool:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 19. Jan. 2010 10:49

To da se retardirano smejiš svojim izlivom in izpuhom je pač tvoja zabava - have fun with it:)) Straniščni humor in tvoje dojemanje le tega nima popolnoma nobene zveze s to temo.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 19. Jan. 2010 12:42

^^ Ne pa.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]