Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%
Skupaj glasov : 288

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 11. Jan. 2010 13:00

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
najlepša
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a najlepša » 14. Jan. 2010 8:50

Jst ne rigam in ne prdim....ne pred mamo, ne pred očetom, ne pred otrokom, ne pred možem, ne pred sestro, ne pred babico in še bi lahko naštevala. Pa ne zato, ker nimamo odprtega odnosa, ampak ker so me starši tako vzgojili. Če se le da seveda.Če pa uide, se opravičim.
Enako velja za mojga. Sicer na začetku zveze še je kdaj pa kdaj....pa pol reku "kva pa je to kej tazga". Sam sem mu povedala, da je to zame znak slabe kulture in pomanjkanja spoštovanja do dotične osebe, in se je meni na voljo tega odvadil.
Ko naju prime, greva na wc, v sobo kjer ni nobenga, pred hišo, na balkon.....pač odmakneva se od ljudi, da jim ni treba vohat telesnih plinov.
najlepša
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a najlepša » 14. Jan. 2010 8:50

dp
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 14. Jan. 2010 22:18

Liefde napisal/-a:Ha ha ha kok sm se nasmejala :rofl: Joj punce pa to je vse normalno, halooo :D ....mene to ne moti...mislim a vsakič ko prdne mora laufat na WC... :rofl: ...zdej pa ne verjamem da pride v kuhinjo in zraven hrane prdne :stupid: To so normalne telesne funkcije, in če prdiš pomeni da je vse v redu s tabo! :D Joj face ste... :D

Sklepam, da ene ful prdite, če je treba skoz na wc tekat :eek:

Sploh pa super zgleda, da ena zrihtana dama prdi :D
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 15. Jan. 2010 11:18

najlepša napisal/-a:Jst ne rigam in ne prdim....ne pred mamo, ne pred očetom, ne pred otrokom, ne pred možem, ne pred sestro, ne pred babico in še bi lahko naštevala. Pa ne zato, ker nimamo odprtega odnosa, ampak ker so me starši tako vzgojili. Če se le da seveda.Če pa uide, se opravičim.
Enako velja za mojga. Sicer na začetku zveze še je kdaj pa kdaj....pa pol reku "kva pa je to kej tazga". Sam sem mu povedala, da je to zame znak slabe kulture in pomanjkanja spoštovanja do dotične osebe, in se je meni na voljo tega odvadil.
Ko naju prime, greva na wc, v sobo kjer ni nobenga, pred hišo, na balkon.....pač odmakneva se od ljudi, da jim ni treba vohat telesnih plinov.

me veseli, da tud kakšna kulturna oseba obstaja na tem forumu ;)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Jan. 2010 12:42

najlepša napisal/-a:Jst ne rigam in ne prdim....ne pred mamo, ne pred očetom, ne pred otrokom, ne pred možem, ne pred sestro, ne pred babico in še bi lahko naštevala. Pa ne zato, ker nimamo odprtega odnosa, ampak ker so me starši tako vzgojili. Če se le da seveda.Če pa uide, se opravičim.

si na avtobusu in greste na pot, ki bo trajala 2 uri...kakšna ekskurzija s faksom ali podjetjem kjer delaš...ali pa preprostejši primer, voziš se z družino na morje z osebnim avtom...

nenadno te pritisne prdnit...

kaj boš storila?

a) voznika avtobusa boš prosila, da ustavi, šla ven, prdnila in se vrnila noter
b) spustila boš tihomirja in se naredila neumno
c) odprla boš okno (pri avtu) češ da ti manjka svežega zraka
d) možen kakšen drug odgovor (napiši odgovor)

pa še eno vprašanje. na kakšen način se opravičiš, če ti uide?
a) sorry + bebast nasmešek
b) globoko se opravičujem, ker nisem uspela zadržati + :oops:
c) oprostite prosim za slab zrak,ki sem ga povzročila + :unknown:
d) drug odgovor (napiši odgovor)

hvala za odgovore! :wink:
Zadnjič spremenil Jochie, dne 15. Jan. 2010 12:44, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 15. Jan. 2010 12:43

:rofl: :rofl: ha ha ha ha ta je izjava zmagalaaa :rofl: :rofl:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 15. Jan. 2010 13:58

Jochie napisal/-a:

si na avtobusu in greste na pot, ki bo trajala 2 uri...kakšna ekskurzija s faksom ali podjetjem kjer delaš...ali pa preprostejši primer, voziš se z družino na morje z osebnim avtom...

nenadno te pritisne prdnit...

kaj boš storila?

a) voznika avtobusa boš prosila, da ustavi, šla ven, prdnila in se vrnila noter
b) spustila boš tihomirja in se naredila neumno
c) odprla boš okno (pri avtu) češ da ti manjka svežega zraka
d) možen kakšen drug odgovor (napiši odgovor)

pa še eno vprašanje. na kakšen način se opravičiš, če ti uide?
a) sorry + bebast nasmešek
b) globoko se opravičujem, ker nisem uspela zadržati + :oops:
c) oprostite prosim za slab zrak,ki sem ga povzročila + :unknown:
d) drug odgovor (napiši odgovor)

hvala za odgovore! :wink:
Sej se marsikateri sliši butasto tole, ampak niti ni .. resno, kakšen big deal delate ene iz tega.
Kot da smo pa ostale neklturne nemarnice ogabne.. ja itak, sej ne prdimo 24/7, ko pa že, se pa valda probamo odzvat situaciji primerno.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 15. Jan. 2010 14:22

Jochie odgovor zate:

1. Glede na okoliščine bi ga spustila v avtobusu. Ker ne gre drugače. Če bi me pa prijelo doma med gledanjem filma, bi pa šla vn iz sobe.
V avtu....odprla okno.

2.pardon, ušlo mi je. Ali na avtobusu...pardon, nisem mogla zadržat do postanka....ali v avtu....pardon, nisem mogla zadržat do postajališča.

In ne, ni res, da nikoli ne prdnem ali rignem pred ljudmi. Se pa potrudim, da do tega ne prihaja, če se le da in seveda če nisem na dve urni vožnji z avtobusom.
Pač vsak ma svoje....nekatere prdijo pred partnerjem, otroci, starši, ...druge se rajši umaknejo. Jaz spadam med druge.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Jan. 2010 14:44

barbie_girl_85 napisal/-a: Če bi me pa prijelo doma med gledanjem filma, bi pa šla vn iz sobe.

rad bi jaz tebe videl, kako zadekana na kavču ob gledanju filma v objemu dragega po prebavljenem pasulju vsakih 5 minut hodiš iz sobe... :D

sploh pa se ti ne zdi, da ko hodiš, je večja verjetnost, da ti uide kot pa če sediš, ležiš oz. pri miru stojiš? :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 15. Jan. 2010 14:48

Nimam problemov z uhajanjem ne urina, ne blata, ne plinov. Mam kr dobro razvit sfinkter. In ja, grem ven, pa čeprav vsakih 5 minut.

Tudi ko mam prehlajen mehur in moram lulat na 2 minuti, še vedno hodim na stranišče, si ne prinesem kahlice v sobo (čeprav je to normalna telesna funkcija). Pa še kej nardim za postavo, sej veš, vsak korak šteje :P
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 15. Jan. 2010 14:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 15. Jan. 2010 14:50

Jochie napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a: Če bi me pa prijelo doma med gledanjem filma, bi pa šla vn iz sobe.

rad bi jaz tebe videl, kako zadekana na kavču ob gledanju filma v objemu dragega po prebavljenem pasulju vsakih 5 minut hodiš iz sobe... :D

sploh pa se ti ne zdi, da ko hodiš, je večja verjetnost, da ti uide kot pa če sediš, ležiš oz. pri miru stojiš? :D[/quote]

Seveda je verjetnost večja, in če mi uide gre vseeno za nesrečo in namen je važen. Če pa ostanem na kavču pa ne morem reči da mi je ušlo, ampak da sem ga namerno in zavestno spustila.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 15. Jan. 2010 15:22

:lol: Tok ste eni smešni z odgovori. :lol:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 15. Jan. 2010 16:12

barbie_girl_85 napisal/-a:Nimam problemov z uhajanjem ne urina, ne blata

Tukaj ne govorimo otežavah z urinsko inkontinenco ali o inkontinenci za blato...to je bolezen...odvajanje plinov pa ni bolezen!

barbie_girl_85 napisal/-a:Tudi ko mam prehlajen mehur in moram lulat na 2 minuti, še vedno hodim na stranišče, si ne prinesem kahlice v sobo (čeprav je to normalna telesna funkcija).

To ni normalna telesna funkcija(za tebe je normalno da greš lulat na 2 minute)? Če imaš prehlajen mehur, je prehlad in kaj je prehlad?

Mislim kr neki pišeš...dej se prvo pozanimaj kaj je vse to...se pravi: urinska inkontinenca, inkontinenca za blato in vnetje(cistitis)prehlajen mehur..Potem pa piši komentarje!
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 16. Jan. 2010 11:39

Dame ne naredi to, da pred svojim parnerjem ne prdne.
A ko boste rojevale, bo fant moral stati v drugi sobi, da ne bi slučajno videl vaše neprivlačne vulve?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov