Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
freaky napisal/-a:xxwoman napisal/-a:nekako se mi zdi znak spoštovanja, če tip tega ne počne pred punco.
In zakaj je to nespoštljivo? Je potem bolje, da fant (ali punca) zadržuje prdec, kar lahko privede do tudi kakšnih prebavnih motenj (govorim iz izkušenj ), "trpi", ker se ne more popraskat? Nama je blo na začetku tud ful nerodn, itak nisva bla še sproščena, nisva se še poznala in tko kot sem zgoraj opisala, sem mela že ornk bolečine v trebuhu, ker me je bilo pač sram. Zato zdaj prov uživam, ker sva odvrgla vse občutke sramu in sva popolnoma sproščena. Pa se še vseeno spoštujeva, tud če prdiva, rigava drug pred drugim.
sm bla v bolnici zarad tega.. tko da tut js govorim iz izkušenj..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Uf, no tolk hudo pri meni ni bilo in si tudi ne želim, da bi bilo. Je bla pa vseen kriza. Sam čakala sm, da sm pršla domov (ja, smotana sm bla ) in v miru zrihtala, ampak me je trebuh še vseen ful bolel, da ne govorim, da sem bila še naslednji dan čist boga. Sj je kr neki časa trajal, da sva se sprostila, ampak zdej je pa zakon. Navsezadnje enkrat začneš skupi živet in da bi se v svojem domu skrivala ter se bala, da ne bo slišal, to pa ni šans.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
moj je tud pred mano včasih morda celo malce preveč sproščen me včasih malo moti ampak sej...sm se pač navadla
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
tud moj fant kr prdne pred mano. Ko je prvič, sn se zgražala. Ampak če dobro pomislimo: saj pa je to v naravi. Plus tega na morju, ko je bil njegov kolega zraun pa od njega punca, je kolega tud prdel. Ne vem, družba je taka, pa se navadiš. Pa priznam: rignem tud sama dostikrat kr pred vsemi (posebaj po piru) .. itak so vsi taki kolegi pa smo navajeni Ponavadi pa prdim tiho, tak da s tem nimam problemov
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Nemaram da nekdo prdi zdravn mene.. Ce te prime pejd stran pa se vrni ko odpravis.. Riganje pa me ne moti preveč.. Vem po sebi če ne rignem me boli želodec.. Tko da rigam tudi pred ljudmi.. pa se opravičim pol.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
pupi1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2010
- Kraj: ljubljana
Zakaj pa ne saj je pa to vse normalno.Če ga mora spustiti ga naj zakaj bi se mogel pred mano pretvarjati naj bo to kar je in jaz sem lahko to kar sem.Vsi prdimo in rigamo in ne vidim razloga zakaj bi se mi mogel moški gabiti zaradi tega.Če pa obstaja kdo,ki tega ne počne bi ga pa jaz osebno zelo rada spoznala!
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov