Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pri nama je tko, da on več prdi, jaz pa več rigam, pa je.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
midva sva se tudi na začetku zadrževala, potem pa sčasoma to postane nekaj samoumevnega, saj se ne boš mogel celo življenje delati lepega, brez da bi kdaj pač prdnil pred partnerjem.
ne vem, na začetku mi je bilo še malo nerodno, zdaj pa ne več. mi nikoli ni težil, jaz pa njemu ne
drugače pa rigava pa večinoma ne.
se mi pa zdi v družbi riganje in prdenje nesprejemljivo oz. v mejah normale.
tudi opravljanje velike potrebe ni problem, če te pač prime, moraš iti, ne boš držal cel dan do takrat, ko prideš domov.
ne vem, na začetku mi je bilo še malo nerodno, zdaj pa ne več. mi nikoli ni težil, jaz pa njemu ne
drugače pa rigava pa večinoma ne.
se mi pa zdi v družbi riganje in prdenje nesprejemljivo oz. v mejah normale.
tudi opravljanje velike potrebe ni problem, če te pač prime, moraš iti, ne boš držal cel dan do takrat, ko prideš domov.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz tega ne delam, ker bi mi blo preveč nerodno. Sploh nism sproščena še sama s sabo glede tega kaj šele, da bi to pred drugimi. Ampak vem, da to je del narave ~ sam še navadit se rabim najn.
Moj pa prdne tko učasih ampak vedno reče pardon. Riga pa ne.
Moj pa prdne tko učasih ampak vedno reče pardon. Riga pa ne.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*Pinki* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
To pa res ni neki groznga.
Me je pa motil pri bivšemu ko res ni več gledu pa se je učasih potrudu čim bl na glas rignt pa prdeu vsepovprek (ok, k sva bla sama) in sm ga pol tud opozorila na to, da to pa je grdo.
Če pa občasno mal prdne al pa rigne pa res ni nč tazga.
Me je pa motil pri bivšemu ko res ni več gledu pa se je učasih potrudu čim bl na glas rignt pa prdeu vsepovprek (ok, k sva bla sama) in sm ga pol tud opozorila na to, da to pa je grdo.
Če pa občasno mal prdne al pa rigne pa res ni nč tazga.
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Meni pa je všeč, da moj tega ne počne pred mano... Imam pa prijatelja, ki uživa v tem... in mi gre pošteno na živce. Še posebej, ko hoče, da bi tudi jaz to počela. Ne vem... nekako se mi zdi znak spoštovanja, če tip tega ne počne pred punco... In če si ne vrta po nosu al praska po jajcih al kaj podobnega
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
xxwoman napisal/-a:nekako se mi zdi znak spoštovanja, če tip tega ne počne pred punco.
In zakaj je to nespoštljivo? Je potem bolje, da fant (ali punca) zadržuje prdec, kar lahko privede do tudi kakšnih prebavnih motenj (govorim iz izkušenj ), "trpi", ker se ne more popraskat? Nama je blo na začetku tud ful nerodn, itak nisva bla še sproščena, nisva se še poznala in tko kot sem zgoraj opisala, sem mela že ornk bolečine v trebuhu, ker me je bilo pač sram. Zato zdaj prov uživam, ker sva odvrgla vse občutke sramu in sva popolnoma sproščena. Pa se še vseeno spoštujeva, tud če prdiva, rigava drug pred drugim.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
jaz sem se vedno zadrževal pri takih stvareh. ampak se to ne splača preveč:
1. skoz si samo napet-jaz vem, da sem včasih prej odšel domov, da sem se lahko v miru sprdel bolje je to vse na hec obrnit in spustit kakega svinjskega
2. ko sem bil pri enem sem se zadrževal in mu to tudi povedal. in kaj on naredi? uleže se na moj hrbet (hrbet na hrbet) in spusti takega, da mi je minlo. nisem pa mogel pobegnit, ker je ležal na meni. bilo je pa smešno
3. če si z nekom že dolgo časa skupaj itak prdita in rigata skupaj. si bolj sproščen in srečen.
naj živi riganje in prdenje!
1. skoz si samo napet-jaz vem, da sem včasih prej odšel domov, da sem se lahko v miru sprdel bolje je to vse na hec obrnit in spustit kakega svinjskega
2. ko sem bil pri enem sem se zadrževal in mu to tudi povedal. in kaj on naredi? uleže se na moj hrbet (hrbet na hrbet) in spusti takega, da mi je minlo. nisem pa mogel pobegnit, ker je ležal na meni. bilo je pa smešno
3. če si z nekom že dolgo časa skupaj itak prdita in rigata skupaj. si bolj sproščen in srečen.
naj živi riganje in prdenje!
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
^^
Men ni glih fajn, če kšn tip pred mano prdne. Če se to zgodi preveč na glas, mu rečem na zdravje. =) Če je že tko, se raj mau stvar uzame kot hec. =)
Riganje me ne moti preveč. To je nekak že sprejemljivo. Ma smo se navadli.. =)
Ko sm bla u tretjem razredu osnovne šole, nam je učiteljica rekla, da če koga prdet med poukom, da mora prosit, da bi šel na wc in tam spusti svoje pline. Ja, velik je blo malih navihanih sošolcev, ki so postal razredne legende, če so ga spustil.
Men ni glih fajn, če kšn tip pred mano prdne. Če se to zgodi preveč na glas, mu rečem na zdravje. =) Če je že tko, se raj mau stvar uzame kot hec. =)
Riganje me ne moti preveč. To je nekak že sprejemljivo. Ma smo se navadli.. =)
Ko sm bla u tretjem razredu osnovne šole, nam je učiteljica rekla, da če koga prdet med poukom, da mora prosit, da bi šel na wc in tam spusti svoje pline. Ja, velik je blo malih navihanih sošolcev, ki so postal razredne legende, če so ga spustil.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kar je za ven, je za ven! Mene to ne moti, če je res nujno (napenjanje); riganje me pa sploh ne moti. Sicer z mojim še nisva na tej stopnji, da bi "punkala" drug pred drugim, ampak bo tut to še pršlo. Sej je to čist naravno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov