Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
No dokler je vse v mejah normale je tudi zame vse ok..Sem imela pa prijatelja, ki je rigal in prdel tudi pri kosilu...To je pa zame res kaplja čez rob..Res se je videlo, da ne pozna nobenih manir oz. bontona, ker ni bilo nič pomembno kdo je še vse prisoten (punca, prijatelji, starši, starši od punce...)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bubbles napisal/-a:zakaj že ne? če on lahko, pa valda tut ona lahko, a ne?
drgač pa me to ne mot, dokler se neki ne sil.
sploh riganje res ni problem.
i love woman like that....... kaj bi neki zadržval brezveze...zakaj mu nebi vrnila.tud jst mu....pol pa rata smeha..... sploh kadar oba jeva kašn fižol..ajoj....pri minus 15 mava okno cel dan odprto.......hehe ampak to počneva samo v domačem okolju, uzuni sva fina....(če kšn kšnga tihiča ne spusti..... )
ta tema je res no:1...hehe
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Me ne sploh ne moti ker poznam tipe ki to nonsotp počnejo.Edn kar naprej pušča vetrove a smo se tko navadla na njega da ga sploh ne upoštevamo več...Ampak ko je kdo blizu k ga ne poznamo al neki podobnega pa ful sam začudn gleda in si kar misli svoje!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
loool, moj pa pol ko ga spusti še za foro učasih zravn prbije: Če ga ujameš je lahko tvoj da bi ga takrat najraj :fight: hehe, no sam drugač se pa sploh ne sekiram, sm se že navadla, kr sma že dolg cajta skupi in valda da to vsi počnemo mi je bolš, kt pa da bi neki skrivu in ne bi upu ter se delu finega... no ja pa tut js mu pol učasih vrnem in se pol nasmejimaa da je konc
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Kar je za vn je za vn
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov