Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ballerina napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:ballerina napisal/-a:Vse je normalno in del človeka. Samo preberi si malo bonton, pa si lahko še nevem kako domača s fantom, mej mal olike pa bod usaj tok fina, da ti ni treba pa glih prdnt pred njim, da si dokažeš kolk sta si v resnici "domača".
In kako si ti predstavljaš skupno življenje z možem/fantom??
Ko bo koga prijelo, bo storil kaj, kam bo pobegnil prdnit??
ojoj bogi tip, bo mogu če ga bo vsake pet minut močo naapenjalo hodt na wc.....kakšen sproščen zakon....
Res nevem kaj žrete, da prdite na vsake pet minut , niti nočem vedet. Fiziološke potrebe vemo kje se orpavljajo, a se boš podelala v postlo pa rekla "sej je normalno, mal je zasmrdel, ampak sej bo"?
*purple bitch* hvala bogu, da obstjajo še princeze. Rajš sm fina princeza kt pa ena like U zanemarjena baba, ki misli, da je kjutkana, če je zavaljena in prdi sto na uro.
Sori na takih besedah, ampak dej bod mal ženska no...
ps. maš pa res tipa od sile. LEp, postaven - mišičast, karakter je itak (ma da ne zgubljam besed), cuker, pa še simpatično mu je, kadar prdiš pred njim al se pa userješ medtem k se on brije. Gimme a break!
veš kaj draga.....zdej si pa šla že mal čez mejo........nevem kaj teb u življenju ni jasn, vidm da ti res dost stvari ni jasnih!!!!biti ženska ne pomen nikol prdnt, pa sebe skrivat in se izdajat za neki kar nisi.........če si ti taka ql, bodi mene prov ne briga....če ti je smisel življenja da te bodoči mož oz. dolgoletni fant nebo nikol slišal prdnt, prow. jst sem pa očitno velikoooo nasprotje od tebe in sem zlo domača in me ni sram ne prdnt ne rignt pred tipom..ker to sem jest in tako si je izbral....če se zraven postavš pa če spregovoriš take k jih tlr govoriš, VEM da me bo izbral spet.......in kot sem že povedala njemu ni nč narobe če prdnem pa rignem.......če delam stvari, ki jih nobena druga mogoče ne...zakaj?!zato ker sem to kar sem in nisem zlagana min ne skrivam svojih navad.....če me tišči prdnt bom prdnla pred njim in isto on....to je stvar narave, tko smo bli zgrajeni in nevem zakaj nebi tega počela........drgač pa ne prdim kar kadarkoli in kjerkoli....če sva sama brez kolegov in nepočneva nič tazga, seveda prdnem...ob kakšnm sexu, hrani pa mislm da ti more bt že jasno da ne!!!!!!!!!!!men pač tko sede, taka sm, če sm stipom sem domača, in bom še vnaprej, on je tud.....tko se najbolš počutva ker sva to kar sva...zakaj bi skrivala neki in se delala fine, če se pa že tko poznava do vsake luknce na telesu, zakaj nebi smela prdet in rigat........teb ni treba, deli se fino, sam slej ko prej se bo tip če ga maš, al pa ko ga boš mela, naveliču tvoje zlaganosti in igranja in tvojga odnosa do sooseb.......ko boš deset let poročena in ne bo smel prdnt.....jao..se mi že kr smil..........
mene res boli ku**c kaj si ti mislš o men.....dol mi visi........in kakšen je moj tip....to tebe sploh nima kej brigat........ne verjameš da je lep.....to smo dal že skos in se ne misl s tem ubadat....zame je NAJLEPŠI in NAJBOLŠI, kakšen je pa teb me pa res nezanima....jst vem da z njim ful uživam, vem da on ful uživa z mano in to je to.....teb pa res ne mislm nobenih računov polagat,!!!!!!!!
aja pa tole je forum....tuki se podaja svoja mnenja in pomaga kšnmu........mislm da ni bil narejen za take kot si ti, ki ne povejo čist nč pamtnga in samo očitajo folku in jih napadajio!!!!!!!!!!!!!!
mal se že umir, pa živ svoje življenje, mojga pa pust na miru!!!!!!!
-
*purple* - Cosmopsiho
ballerina napisal/-a:Mnja, sem spodaj napisala sori, ni blo mišlejno direktno nanjo ampak nasplošno...
O riganju in prdenju pred partnerjem imam sledeče mnenje (in tole pišem zadnjič)...če moj fant rigne oz. prdne pred mano se mi to ne zdi nič takega(dejansko se temu tudi smejim), v kolikor tega ne počne vsake pet minut ali celo zanalašč, kje med sexom ipd. Jaz pred njim ne prdim. Pa ne zato, ker bi hotla bit fina ali ker bi to njega neverjetno motilo, ampak zato, ker si pač ne dovolim ,da bi pričela s takšnimi dejanji, ker res nevem, če se bova midva poročila in ostala skupaj še naslednjih sto let. Pred vsakim fantom, ki ga imam pa res ne morem prdeti, mar ne?
Nevem kaj ima purple bitch tolko proti urejenim in postavnim dekletom. Njej so takoj vse neke princeze in fine in nevem kaj še vse. Ja tolk kolkr ma ona proti princezam, mam jst proti zanemarjenim ženskam. Al morjo bit dvojna merila?
ne nimam proti postavnim in urejenim dekletom.........mogoče postavna lih nisem sem pa definitivno urejena.........a zdj če prdnem boš rekla da nisem al kaj..........nevenmo..........in govorila sem o princezah, ki so popolne inpopolno urejene, potem pa po šolskih in javnih vecejih limajo krvave vložke na stene in krvave tampon eobešajo za kljuke na vecejih.....to so te princeske....k se mi kar obrne k sploh na to pomislm.........o tem sem jest govorila.........uglajene in enevem kako lepe, nikol ne prdijo in rigajo, potem pa take scene delajo...........
- ballerina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: Venera
Jz govorim samo o malo kulture. Men je tud kjut, če moj prdne pred mano, pa se oba nasmejiva. Če bi pa to počel noooon stop, ja bi mi šlo pa na živce. Bonton je bonton.
Pa še nekaj : res nevem od kje ti to, da urejena dekleta limajo vložke po stenah wc-jev. Ti, ki pa z veseljem prdiš v javnosti, si pa čista in urejena, ter svoj vložek skrbno zaviješ. Jao a je kje tle poanta?
Pa še nekaj : res nevem od kje ti to, da urejena dekleta limajo vložke po stenah wc-jev. Ti, ki pa z veseljem prdiš v javnosti, si pa čista in urejena, ter svoj vložek skrbno zaviješ. Jao a je kje tle poanta?
-
*purple* - Cosmopsiho
ballerina napisal/-a:Jz govorim samo o malo kulture. Men je tud kjut, če moj prdne pred mano, pa se oba nasmejiva. Če bi pa to počel noooon stop, ja bi mi šlo pa na živce. Bonton je bonton.
balerina še 1x......vložki so bli vsa moja leta šolanja polimani na vratih vcja frizerske šole.......govorila sem o pošmekanih princeskah ki so to delale.......
ne prdim v javnosti če si to mogoče spregledala...samo v domačem okolju z domačimi ljudmi......
vem kaj je bonton in ga tud prakticiram.....
ne da se m več kragat.........
-
*purple* - Cosmopsiho
ballerina......mislm da sm ti razložila ž 5x eno in isto zko da se ne mislm več ubadat s tabo, ker me itaq že od vsga začetka napadaš...........jst mam svoje mnenje in navade, ti maš svoje in pika.
veja...ne se ne kregam skos sam pa pač ne pustim, da se bo en vtiku vame tko k se balerina že od vsga začetka....
and thats it...........
veja...ne se ne kregam skos sam pa pač ne pustim, da se bo en vtiku vame tko k se balerina že od vsga začetka....
and thats it...........
- veja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
Mimi_M napisal/-a:Mislim..če že govorimo o namernem prdenju me zanima, a se to sploh da? Sori, jest tega ne znam
znaš znaš, sam še ne veš za fanta ne vem, če poje ful fižola al nečesa kar dela vetrove.. ženska pa loh čez luliko kadar se ji sprdne. ne smrdi in ni ta prav prdec, sam se sliš kt taprav prdec ne zdej mislt da sm že s kom namerno prdela
vejevje
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
veja napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Mislim..če že govorimo o namernem prdenju me zanima, a se to sploh da? Sori, jest tega ne znam
znaš znaš, sam še ne veš za fanta ne vem, če poje ful fižola al nečesa kar dela vetrove.. ženska pa loh čez luliko kadar se ji sprdne. ne smrdi in ni ta prav prdec, sam se sliš kt taprav prdec ne zdej mislt da sm že s kom namerno prdela
Tega pa nisem še nikol slišala...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov