Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%
Skupaj glasov : 288

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Feb. 2006 21:24

Heilie napisal/-a:Sam res no....sej neki je kultura zunaj, pred ljudmi k jih ne poznaš al pa ste si pač znanci..Sam pred "domačimi"...možem...Joj mučenje.. :D

ja valda, sej uzuni ne prdnem-to sploh ne (razn s kšno kolegico kdaj pa kdaj k se poznamo že 15 let in prdi npr. tud ona)...vem kaj je kultura....pa vem kaj je domačnost....držim se obojga.....
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 06. Feb. 2006 17:45

jz pa prdnem sam k vem da se ne bo slisal pa da ne bo smrdel :oops:

se je pa ze zgodil da je kdo na glas, pac se zasmejis pa reces sori... :)

(drugac pa morm priznat da me je to grozn motilo pr bivsemu, k je skoz prdel... mislm par mesecev sva bla skupi pa mi res ni sedl takrt)
Uporabniški avatar
Balkanski dečko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: mal izven lj ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Balkanski dečko » 06. Feb. 2006 23:15

Eno je če sta si dva "domača". Ne predstalvam si pa glih da bi biu ker tip na kolenih pa bi jo hotu zaprosit za roko pol pa spusti enga tazga da sam :eek: Po mojem bi si mal narobe predstavlu, če bi ženska skup padla, ker definitivno ne bi dol padla ker je šokirana zarad zaroke ampak zarad nečesa druzga. Uglavnem se mi pa ne zdi tud nč tazga, če ženska prdne zravn mene. Seveda ne na tist NASTY način kot to počneno nekateri v "domačem" okolju :lol:

Kako že pravjo vse ob svojem času :D joke
Ako Žika kaže insekt onda je insekt!!!
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 07. Feb. 2006 7:00

Ce kdaj rigne ga samo grdo pogledam pa ze ve da ne sme vec :D Prdi pa pred mano tudi redko, pac ce ze kdaj se pol opravici :D Ko sma bla na morju pa je mel celi 10 dni neke motnje :lol: Pa je pol ze ven hodo prdet :D :D :D Jaz sn pa kihala celi cas doli :lol:
Hello, 911. I''m on fire!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 08. Feb. 2006 10:36

Hehe... :D "Balkanski dečko", to bi bla pa res kriza pol :lach:

Ampak tko v družbi me sploh ne mot, če fant rigne. No, sj če se velik pije pa to, pol je že težko brez tega. Js sicer probam potiho take stvari opravt. :wink:

Pa tut za prdenje. Če že kdo mora, je sicer bolš, da gre na wc ali kam na zrak, če pa nima možnosti, pa še vseeno bolš kot pa da ga "napenja" pa tišči tam.... :? :D
Uporabniški avatar
Balkanski dečko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Balkanski dečko » 08. Feb. 2006 23:38

No da še eno "podelim" Sam ta se mi osebno zdi PAČ ( po mojem mnenju ) kruta. Prav men frend za enga njegovga znanca, da ko konča s seksom z drago nujno prdne, ker edino takrat ve da je dal vse od sebe :D

Mislim jest si ne predstavlam, da bi men ženska npr. v doggyu prdnla in mi rekla ja saj vem da sm se potrudla madeeeeeelllll :eek:

Sej u bistvu bi pomislu da iz muce zrak stiska :D

Kako več ide ono, 100 ljudi 100 čudi
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 7. 2004
Kraj: malo tuki malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a lisička » 08. Feb. 2006 23:41

O fuck. Ok tako "olikanega dečka" bi jaz na hitro odslovila :roll:
Al naj mu pa da kontro, pa mu počne to kar si ti napisal :D
Uporabniški avatar
Balkanski dečko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Balkanski dečko » 08. Feb. 2006 23:45

Prvo bi se mogla punca ločit od njega. Ja ne morš vrjet ja taki se še poročijo lahko eni pa desanko šakič vsako jutro gledajo. :D
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lisička » 08. Feb. 2006 23:50

Da ona tole tolerira...to že ni v redu. Jaz mu ne bi dala 1 mesec, pa bi videli kakšna bi bila reakcija. Naj gre kakšni drugi to počet, če se že odvadit ne more. Olika :roll:
To je k so tipi "sproščeni" :tot:
Uporabniški avatar
Balkanski dečko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Balkanski dečko » 08. Feb. 2006 23:57

OK lisička zdej pa mal zadihej :) Nism mislu nobenga razkurt tuki kvečjemu nasmejat. Pač odnosi so si tok različni da je nam bol smešno. Pač že vesta kako in kaj. Sam zdej sm pa že res offtopic :oops:

mi skuzi :D
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lisička » 09. Feb. 2006 0:02

Se strinjam, onadva že vesta kako pa kaj...jaz sem samo svoje mnenje dodala. Se opravičujem.
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a ballerina » 09. Feb. 2006 8:10

*purple bitch* napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:
ballerina napisal/-a:Vse je normalno in del človeka. Samo preberi si malo bonton, pa si lahko še nevem kako domača s fantom, mej mal olike pa bod usaj tok fina, da ti ni treba pa glih prdnt pred njim, da si dokažeš kolk sta si v resnici "domača".

In kako si ti predstavljaš skupno življenje z možem/fantom??
Ko bo koga prijelo, bo storil kaj, kam bo pobegnil prdnit??

ojoj bogi tip, bo mogu če ga bo vsake pet minut močo naapenjalo hodt na wc.....kakšen sproščen zakon.... :D :eek:

Res nevem kaj žrete, da prdite na vsake pet minut :eek: , niti nočem vedet. Fiziološke potrebe vemo kje se orpavljajo, a se boš podelala v postlo pa rekla "sej je normalno, mal je zasmrdel, ampak sej bo"?

*purple bitch* hvala bogu, da obstjajo še princeze. Rajš sm fina princeza kt pa ena like U zanemarjena baba, ki misli, da je kjutkana, če je zavaljena in prdi sto na uro.
Sori na takih besedah, ampak dej bod mal ženska no...

ps. maš pa res tipa od sile. LEp, postaven - mišičast, karakter je itak (ma da ne zgubljam besed), cuker, pa še simpatično mu je, kadar prdiš pred njim al se pa userješ medtem k se on brije. Gimme a break!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Feb. 2006 9:17

Ballerina, to je blo pa čist nevmesno. Odrast že... :roll:
Sj ni blo mišljeno, da je olikano prdet vsakih 5 min... Če pa ti z nekom živiš pa po nesreč mal rigneš oz. prdneš... Ne vem...
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a ballerina » 09. Feb. 2006 10:06

Mnja, sem spodaj napisala sori, ni blo mišlejno direktno nanjo ampak nasplošno...

O riganju in prdenju pred partnerjem imam sledeče mnenje (in tole pišem zadnjič)...če moj fant rigne oz. prdne pred mano se mi to ne zdi nič takega(dejansko se temu tudi smejim), v kolikor tega ne počne vsake pet minut ali celo zanalašč, kje med sexom ipd. Jaz pred njim ne prdim. Pa ne zato, ker bi hotla bit fina ali ker bi to njega neverjetno motilo, ampak zato, ker si pač ne dovolim ,da bi pričela s takšnimi dejanji, ker res nevem, če se bova midva poročila in ostala skupaj še naslednjih sto let. Pred vsakim fantom, ki ga imam pa res ne morem prdeti, mar ne?
Nevem kaj ima purple bitch tolko proti urejenim in postavnim dekletom. Njej so takoj vse neke princeze in fine in nevem kaj še vse. Ja tolk kolkr ma ona proti princezam, mam jst proti zanemarjenim ženskam. Al morjo bit dvojna merila?
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 09. Feb. 2006 11:36

ballerina napisal/-a:Mnja, sem spodaj napisala sori, ni blo mišlejno direktno nanjo ampak nasplošno...

O riganju in prdenju pred partnerjem imam sledeče mnenje (in tole pišem zadnjič)...če moj fant rigne oz. prdne pred mano se mi to ne zdi nič takega(dejansko se temu tudi smejim), v kolikor tega ne počne vsake pet minut ali celo zanalašč, kje med sexom ipd. Jaz pred njim ne prdim. Pa ne zato, ker bi hotla bit fina ali ker bi to njega neverjetno motilo, ampak zato, ker si pač ne dovolim ,da bi pričela s takšnimi dejanji, ker res nevem, če se bova midva poročila in ostala skupaj še naslednjih sto let. Pred vsakim fantom, ki ga imam pa res ne morem prdeti, mar ne?
Nevem kaj ima purple bitch tolko proti urejenim in postavnim dekletom. Njej so takoj vse neke princeze in fine in nevem kaj še vse. Ja tolk kolkr ma ona proti princezam, mam jst proti zanemarjenim ženskam. Al morjo bit dvojna merila?

Joj prosim te no...

Veš kaj, smo si pač različni. Nekatere (takšne kot ti) pač mislite, da je to nekaj grdega, nečloveškega al kaj :eek: , da ste sv***e če to počnete in da se to ne spodobi. Prov! Mene to nč ne moti.

Sam ne zmirjaj tistih, ki se jim to ne zdi nč takega (ker na žalost res ni). Nekateri pač vemo, da so nekatere človeške stvari, ki jih naša družba potencira in iz njih dela tabu. Pol bi mogla it v kako državo, k potrebe opravljajo ob cesti v kanale in jim je to samoumevno....rada bi vidla tvoj fris.. :D Sej ne da bi si jst želela kej takega. Vsekakor se strinjam s kulturo in jo tudi upoštevam. Sam doma bom pa sproščena pa počela kar se mi zahoče in take ljudi hočem tud okol sebe.

Tvoj tip pa naj kr misli da kakaš pa diši po šmarnicah (če sploh kakaš), prdneš itak nikol (ker si ženska :roll: ), itd. Joj halo no, škoda izgubljat besed.

Mej svoje mnenje sam nehaj ozmerjati folk lepo prosim, sam zato ker stvari drugače dojemajo kot ti. :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov