Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Heilie napisal/-a:Sam res no....sej neki je kultura zunaj, pred ljudmi k jih ne poznaš al pa ste si pač znanci..Sam pred "domačimi"...možem...Joj mučenje..
ja valda, sej uzuni ne prdnem-to sploh ne (razn s kšno kolegico kdaj pa kdaj k se poznamo že 15 let in prdi npr. tud ona)...vem kaj je kultura....pa vem kaj je domačnost....držim se obojga.....
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
jz pa prdnem sam k vem da se ne bo slisal pa da ne bo smrdel
se je pa ze zgodil da je kdo na glas, pac se zasmejis pa reces sori...
(drugac pa morm priznat da me je to grozn motilo pr bivsemu, k je skoz prdel... mislm par mesecev sva bla skupi pa mi res ni sedl takrt)
se je pa ze zgodil da je kdo na glas, pac se zasmejis pa reces sori...
(drugac pa morm priznat da me je to grozn motilo pr bivsemu, k je skoz prdel... mislm par mesecev sva bla skupi pa mi res ni sedl takrt)
-
Balkanski dečko - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: mal izven lj ;)
Eno je če sta si dva "domača". Ne predstalvam si pa glih da bi biu ker tip na kolenih pa bi jo hotu zaprosit za roko pol pa spusti enga tazga da sam Po mojem bi si mal narobe predstavlu, če bi ženska skup padla, ker definitivno ne bi dol padla ker je šokirana zarad zaroke ampak zarad nečesa druzga. Uglavnem se mi pa ne zdi tud nč tazga, če ženska prdne zravn mene. Seveda ne na tist NASTY način kot to počneno nekateri v "domačem" okolju
Kako že pravjo vse ob svojem času joke
Kako že pravjo vse ob svojem času joke
Ako Žika kaže insekt onda je insekt!!!
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ce kdaj rigne ga samo grdo pogledam pa ze ve da ne sme vec Prdi pa pred mano tudi redko, pac ce ze kdaj se pol opravici Ko sma bla na morju pa je mel celi 10 dni neke motnje Pa je pol ze ven hodo prdet Jaz sn pa kihala celi cas doli
Hello, 911. I''m on fire!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Hehe... "Balkanski dečko", to bi bla pa res kriza pol
Ampak tko v družbi me sploh ne mot, če fant rigne. No, sj če se velik pije pa to, pol je že težko brez tega. Js sicer probam potiho take stvari opravt.
Pa tut za prdenje. Če že kdo mora, je sicer bolš, da gre na wc ali kam na zrak, če pa nima možnosti, pa še vseeno bolš kot pa da ga "napenja" pa tišči tam....
Ampak tko v družbi me sploh ne mot, če fant rigne. No, sj če se velik pije pa to, pol je že težko brez tega. Js sicer probam potiho take stvari opravt.
Pa tut za prdenje. Če že kdo mora, je sicer bolš, da gre na wc ali kam na zrak, če pa nima možnosti, pa še vseeno bolš kot pa da ga "napenja" pa tišči tam....
-
No da še eno "podelim" Sam ta se mi osebno zdi PAČ ( po mojem mnenju ) kruta. Prav men frend za enga njegovga znanca, da ko konča s seksom z drago nujno prdne, ker edino takrat ve da je dal vse od sebe
Mislim jest si ne predstavlam, da bi men ženska npr. v doggyu prdnla in mi rekla ja saj vem da sm se potrudla madeeeeeelllll
Sej u bistvu bi pomislu da iz muce zrak stiska
Kako več ide ono, 100 ljudi 100 čudi
Mislim jest si ne predstavlam, da bi men ženska npr. v doggyu prdnla in mi rekla ja saj vem da sm se potrudla madeeeeeelllll
Sej u bistvu bi pomislu da iz muce zrak stiska
Kako več ide ono, 100 ljudi 100 čudi
-
Prvo bi se mogla punca ločit od njega. Ja ne morš vrjet ja taki se še poročijo lahko eni pa desanko šakič vsako jutro gledajo.
-
OK lisička zdej pa mal zadihej Nism mislu nobenga razkurt tuki kvečjemu nasmejat. Pač odnosi so si tok različni da je nam bol smešno. Pač že vesta kako in kaj. Sam zdej sm pa že res offtopic
mi skuzi
mi skuzi
- ballerina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: Venera
*purple bitch* napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:ballerina napisal/-a:Vse je normalno in del človeka. Samo preberi si malo bonton, pa si lahko še nevem kako domača s fantom, mej mal olike pa bod usaj tok fina, da ti ni treba pa glih prdnt pred njim, da si dokažeš kolk sta si v resnici "domača".
In kako si ti predstavljaš skupno življenje z možem/fantom??
Ko bo koga prijelo, bo storil kaj, kam bo pobegnil prdnit??
ojoj bogi tip, bo mogu če ga bo vsake pet minut močo naapenjalo hodt na wc.....kakšen sproščen zakon....
Res nevem kaj žrete, da prdite na vsake pet minut , niti nočem vedet. Fiziološke potrebe vemo kje se orpavljajo, a se boš podelala v postlo pa rekla "sej je normalno, mal je zasmrdel, ampak sej bo"?
*purple bitch* hvala bogu, da obstjajo še princeze. Rajš sm fina princeza kt pa ena like U zanemarjena baba, ki misli, da je kjutkana, če je zavaljena in prdi sto na uro.
Sori na takih besedah, ampak dej bod mal ženska no...
ps. maš pa res tipa od sile. LEp, postaven - mišičast, karakter je itak (ma da ne zgubljam besed), cuker, pa še simpatično mu je, kadar prdiš pred njim al se pa userješ medtem k se on brije. Gimme a break!
- ballerina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: Venera
Mnja, sem spodaj napisala sori, ni blo mišlejno direktno nanjo ampak nasplošno...
O riganju in prdenju pred partnerjem imam sledeče mnenje (in tole pišem zadnjič)...če moj fant rigne oz. prdne pred mano se mi to ne zdi nič takega(dejansko se temu tudi smejim), v kolikor tega ne počne vsake pet minut ali celo zanalašč, kje med sexom ipd. Jaz pred njim ne prdim. Pa ne zato, ker bi hotla bit fina ali ker bi to njega neverjetno motilo, ampak zato, ker si pač ne dovolim ,da bi pričela s takšnimi dejanji, ker res nevem, če se bova midva poročila in ostala skupaj še naslednjih sto let. Pred vsakim fantom, ki ga imam pa res ne morem prdeti, mar ne?
Nevem kaj ima purple bitch tolko proti urejenim in postavnim dekletom. Njej so takoj vse neke princeze in fine in nevem kaj še vse. Ja tolk kolkr ma ona proti princezam, mam jst proti zanemarjenim ženskam. Al morjo bit dvojna merila?
O riganju in prdenju pred partnerjem imam sledeče mnenje (in tole pišem zadnjič)...če moj fant rigne oz. prdne pred mano se mi to ne zdi nič takega(dejansko se temu tudi smejim), v kolikor tega ne počne vsake pet minut ali celo zanalašč, kje med sexom ipd. Jaz pred njim ne prdim. Pa ne zato, ker bi hotla bit fina ali ker bi to njega neverjetno motilo, ampak zato, ker si pač ne dovolim ,da bi pričela s takšnimi dejanji, ker res nevem, če se bova midva poročila in ostala skupaj še naslednjih sto let. Pred vsakim fantom, ki ga imam pa res ne morem prdeti, mar ne?
Nevem kaj ima purple bitch tolko proti urejenim in postavnim dekletom. Njej so takoj vse neke princeze in fine in nevem kaj še vse. Ja tolk kolkr ma ona proti princezam, mam jst proti zanemarjenim ženskam. Al morjo bit dvojna merila?
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
ballerina napisal/-a:Mnja, sem spodaj napisala sori, ni blo mišlejno direktno nanjo ampak nasplošno...
Joj prosim te no...
Veš kaj, smo si pač različni. Nekatere (takšne kot ti) pač mislite, da je to nekaj grdega, nečloveškega al kaj , da ste sv***e če to počnete in da se to ne spodobi. Prov! Mene to nč ne moti.
Sam ne zmirjaj tistih, ki se jim to ne zdi nč takega (ker na žalost res ni). Nekateri pač vemo, da so nekatere človeške stvari, ki jih naša družba potencira in iz njih dela tabu. Pol bi mogla it v kako državo, k potrebe opravljajo ob cesti v kanale in jim je to samoumevno....rada bi vidla tvoj fris.. Sej ne da bi si jst želela kej takega. Vsekakor se strinjam s kulturo in jo tudi upoštevam. Sam doma bom pa sproščena pa počela kar se mi zahoče in take ljudi hočem tud okol sebe.
Tvoj tip pa naj kr misli da kakaš pa diši po šmarnicah (če sploh kakaš), prdneš itak nikol (ker si ženska ), itd. Joj halo no, škoda izgubljat besed.
Mej svoje mnenje sam nehaj ozmerjati folk lepo prosim, sam zato ker stvari drugače dojemajo kot ti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov