Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%
Skupaj glasov : 288

kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 04. Feb. 2006 16:49

Zdaj sem se lih spomnila, na eno foro pred leti k sva bla z mojim še čisto na sveže zaljubljena in se sploh še nisva tako zelo poznala, da bi bla med sabo tako domača. In sva se muckala v avtu, pa je on kr skozi hodil gledat nazaj v prtljažnik, češ da mora neki pogledat pa take fore. Potem mi je pa povedal čez kako leto, da ga je ful prdit tiščalo, pa da ni upal pred mano pa da je pač izkoristil to, da je skozi hodil gledat neki v prtljažnik. Meni je to še zdaj to ful smešno.
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2004
Kraj: tupatam

Neprebrana objavaNapisal/-a ivana orleanska » 05. Feb. 2006 0:09

moj pravi: "če zadržuješ je kot da bi sam v sebe prdno" :D
nima on problema s sramom!

res pa je da sva že leto in pol skup, dejansko živiva skup-pa on mene še ni čul prdnit :oops: me ja taaakk sram. (pa me prav spodbuja da bi :D )
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 05. Feb. 2006 2:58

Ok riganje me več ne preseneti, ker to (večinoma) vsi fantje počnejo tud pred puncam. Sam prdenje se mi pa zdi mal preveč. Jst nikol ne bi mogla prdnt pred tipom, ne vem no, ful bi me blo sram!

Posebi nagnusno bi se mi pa zdel, če bi skupi z tipom ležala v isti postelji in da bi pol prdnu......fuuuuuujjjjj......

Ene stvari je bolš za vedno zadržat zase, ne glede na to kok dobr in dolg se poznata.
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a ballerina » 05. Feb. 2006 9:09

Ma ja. Riganje je še okej...pač :D , ampak prdenje :? . Malo spoštovanja do druge osebe pa lahk pokažejo. Jaz tud nebi mogla tega počet pred fantom, pa četud ga nebi motilo.
veja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a veja » 05. Feb. 2006 13:08

najprej zdravje, pol kultura 4 life
vejevje
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vis_maior » 05. Feb. 2006 14:24

hm...moj včasih rigne :razz: to me ne moti, ker ni prepogosto. da bi pa prdnil... :unknown:
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 05. Feb. 2006 16:10

Joj mene pa kr "jezijo" tele izjave o tem, da kako lahko to počneš, pa pred drugimi.

K je to res čist človeško, nekaj kr vsak počne. Tko k morš lulat pa kakat... :D

Sej je res, da je kultura nekaj, kar je treba upoštevati. Sam k boste par let oženjene, pol bomo pa vidli kaj boste rekle... :lol:

Tko k je Brad Pit reku enkrat:"Zakon zame pomeni to, da lahko v postelji jem sladoled in prdim." :lol:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Feb. 2006 18:05

Heilie napisal/-a:Joj mene pa kr "jezijo" tele izjave o tem, da kako lahko to počneš, pa pred drugimi.

K je to res čist človeško, nekaj kr vsak počne. Tko k morš lulat pa kakat... :D

Sej je res, da je kultura nekaj, kar je treba upoštevati. Sam k boste par let oženjene, pol bomo pa vidli kaj boste rekle... :lol:

Tko k je Brad Pit reku enkrat:"Zakon zame pomeni to, da lahko v postelji jem sladoled in prdim." :lol:

točno tako...men na kraj pameti ne pride, da se bi neki zadržvala pred tipom pa delal fino, doma bi me pa raznesl......no way.....pa sploh mislm če maš fanta in da sta kr neki cajta že skupi in ne prdneš pred njim...no jest sitega ne prestavlam, ker mava zlo odkrit odnos glede vsga in seveda tud glede prdenja pa riganja....ne splača se zadržvat, to te lahko samo napihne in to tok da morš u bolnco...ne hvala....

so ble pa na moji bivši šoli babnce-kao ful fine pa zrihtane, in ko je šla na wc.....joooj se je slišalo prdenja in vohalo smrdenja...take osebe so zame zlagane...moja mami bi rekla: zgoraj uj, spodaj fuj.....hehe :D
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 05. Feb. 2006 18:16

*purple bitch* napisal/-a:so ble pa na moji bivši šoli babnce-kao ful fine pa zrihtane, in ko je šla na wc.....joooj se je slišalo prdenja in vohalo smrdenja...take osebe so zame zlagane...moja mami bi rekla: zgoraj uj, spodaj fuj.....hehe :D

Lepo povedano..... :rofl:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Feb. 2006 19:39

Heilie napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:so ble pa na moji bivši šoli babnce-kao ful fine pa zrihtane, in ko je šla na wc.....joooj se je slišalo prdenja in vohalo smrdenja...take osebe so zame zlagane...moja mami bi rekla: zgoraj uj, spodaj fuj.....hehe :D

Lepo povedano..... :rofl:

kar je res je res.......
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a ballerina » 05. Feb. 2006 20:18

Mah dej lepo te prosim...kako pogosto pa prdiš doma? Vsake pet minut spustiš kakšnega? Potem pojdi do zdravnika pa naj ti kaj predpiše proti napenjanju ali pa jej lažjo hrano. Ne mi zatrjevat, da te pred tipom kr prime prdet in ti pol to počneš tko kot to delaš kadar si na stranišču al kaj jaz vem kje vse te prime...

Vse je normalno in del človeka. Samo preberi si malo bonton, pa si lahko še nevem kako domača s fantom, mej mal olike pa bod usaj tok fina, da ti ni treba pa glih prdnt pred njim, da si dokažeš kolk sta si v resnici "domača". Sej ti mu boš prdela v prepričanju, da je to njemu kjut, on bo šu pa za kkšno princesko kasnej, k bo dišala in bla vsa lepa.

:roll: :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 05. Feb. 2006 20:24

ballerina napisal/-a:Vse je normalno in del človeka. Samo preberi si malo bonton, pa si lahko še nevem kako domača s fantom, mej mal olike pa bod usaj tok fina, da ti ni treba pa glih prdnt pred njim, da si dokažeš kolk sta si v resnici "domača".

In kako si ti predstavljaš skupno življenje z možem/fantom??
Ko bo koga prijelo, bo storil kaj, kam bo pobegnil prdnit??
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Feb. 2006 20:53

ballerina napisal/-a:Mah dej lepo te prosim...kako pogosto pa prdiš doma? Vsake pet minut spustiš kakšnega? Potem pojdi do zdravnika pa naj ti kaj predpiše proti napenjanju ali pa jej lažjo hrano. Ne mi zatrjevat, da te pred tipom kr prime prdet in ti pol to počneš tko kot to delaš kadar si na stranišču al kaj jaz vem kje vse te prime...

Vse je normalno in del človeka. Samo preberi si malo bonton, pa si lahko še nevem kako domača s fantom, mej mal olike pa bod usaj tok fina, da ti ni treba pa glih prdnt pred njim, da si dokažeš kolk sta si v resnici "domača". Sej ti mu boš prdela v prepričanju, da je to njemu kjut, on bo šu pa za kkšno princesko kasnej, k bo dišala in bla vsa lepa.

:roll: :roll: :roll: :roll:

jest bom prdnla pred njim, takrat ko me bo prijelo...zdej a je to vsake 5 minut al pa enkrat na mesec....sigurno pa ne bom tiščala, ti lahko me prov boli ku***.jst vem kako mava midva pošlihtan in da ne skrivav nč drug pred drugim-še na wc ju sva skupaj ko kdo lula al pa kaka (če ne smrdi preveč) in si en zobe umiva itd.jest ne vidim razloga zakaj ne bi bla tko domača..nama pač tko sede in se ob tem kdaj še pošteno nasmejiva....Kar se tiče princesk-sem pa že napisala v prejšnjem postu....so ble na naši šoli princeske, ki so rvave vložke limale na stene in tampone obešvale za kljuke na vratih...toliko o princeskah...pa vem da ne bo šou nobene princeske iskat, zato ker mu niso všeč, ušeč so mu take k jst, čist utrgane in freak, k se z mano da recimo marskej več, kot pa s kšno princeskico ki v dežju nebo šla vn da se ji nebo pudr zbisou....halo!!!mislm, da ma raj tako k prdi.....in marsiker tip ma raj sproščeno žensko, ob kaeri je pol tud o sproščen....če sem jest sproščena in prdnem, potem ve da lahko še on in ne bo nč grdo al pa kej....

prdenje je čist ena normalna stvar...pač mal smrdi...pa kaj....lulika ti tud smrdi ko greš lulat....pa ti jo tip tud poliže.....zjutraj maš neprijeten vonj iz ust, pa ti vseeno da lupčka.....sej ti č čš zadržuj, meni je vseeno, jaz pa e bom!!!!!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Feb. 2006 20:55

Mimi_M napisal/-a:
ballerina napisal/-a:Vse je normalno in del človeka. Samo preberi si malo bonton, pa si lahko še nevem kako domača s fantom, mej mal olike pa bod usaj tok fina, da ti ni treba pa glih prdnt pred njim, da si dokažeš kolk sta si v resnici "domača".

In kako si ti predstavljaš skupno življenje z možem/fantom??
Ko bo koga prijelo, bo storil kaj, kam bo pobegnil prdnit??

ojoj bogi tip, bo mogu če ga bo vsake pet minut močo naapenjalo hodt na wc.....kakšen sproščen zakon.... :D :eek:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 05. Feb. 2006 21:19

Sam res no....sej neki je kultura zunaj, pred ljudmi k jih ne poznaš al pa ste si pač znanci..Sam pred "domačimi"...možem...Joj mučenje.. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov