Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
hehe , prav nasmejala sm se zrav te teme, ker je tok kregarije okrog prdenja..
pri nekaterih doma je to vsakdanje, verjamem pa da obstajajo družine ki se vzdržijo in so "kulturni" tudi pred domačimi.. nekje je tako, drugje drugače.. vse je odvisno od vzgoje, družbe itd..
kakšna kregarija bi kaj bla če bi nekdo reko da je kulturno prdnit v javnosti vsi smo si različni in sprejmimo to..
pri nekaterih doma je to vsakdanje, verjamem pa da obstajajo družine ki se vzdržijo in so "kulturni" tudi pred domačimi.. nekje je tako, drugje drugače.. vse je odvisno od vzgoje, družbe itd..
kakšna kregarija bi kaj bla če bi nekdo reko da je kulturno prdnit v javnosti vsi smo si različni in sprejmimo to..
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
sanjaanja napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Aja, kerga to?
Sej razumem, da si tolko napeta pa zategnjena - posledica načina odraščanja pač. Upam trdit, da to ni samo na nivoju te teme, ampak še v vseh ostalih vejah življenja. In pol se taka vzgoja nadaljuje. :S Ne pišem to v stilu napadanja, ampak meni je to res grozno.
Pa se ti nikoli ne zdi, da znanci/prijatelji držijo kakšno distanco do tebe, sej taka zakompleksanost se mora čutit na kilometer?
OK, js sem s teboj končala, ker čutim tvojo negativnost celo preko spleta. Si me ubistvu presenetla.
A zate je to zategnjenost in odraščanje, če ne prdi pred drugimi Zakaj nekateri ne morete sprejemati drugače mislečih? Sicer bi skoraj rekla, da si bolj bliže obdobju odraščanja ti kot ona.
Mimogrede jaz tudi ne prdim pred domačimi. Sem zategnjena a
Ah... sem spet napisala dolg post - pa sem raje zbrisala. Torej govora je o spustitvi kakega plina pred partnerjem, med izoliranimi štirimi stenami.
In ne obsojam nikogar, ki mu pač ni ravno ljubo slišat/vohat partnerjev izpust. Štekam, js pa mačjega dreka ne morem pucat (medtem ko ga nekdo drug z lahkoto). Ampak, da je pa nekomu to tak kriminal, mi je pa tudi čudno.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Wicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2006
Mene riganje ne moti, res pa je da midva to oba delava kolkrtolk diskretno...no ja mava tut svoje trenutke Glede prdenja je pa tko...s tipom sva skp 4 leta tudi živiva skp, pa še vedno ne prdiva drug pred drugim Js mislm da se zmer da naučit 'tihomerčke' spuščat in tko je pr nama. Sicer se on včasih zakalkulira in se mu tihomerčk sfiži (js sm svojo tehniko izpopolnila do mojstrstva ) ampak se vedn pol nareživa zraven. Tko da pr nama ni neke nesproščenosti, sam nikol ni prišlo do prelomnega trenutka k ni mogu noben zadržat in je pač spustu na glas..in sva se tako navadila.
Tihomerji so zakon!
Tihomerji so zakon!
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Wicka napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Wicka napisal/-a:Tihomerji so zakon!
Nevem, če so tak zakon. Bolj smrdijo.
Že že, ampak jih lahko spustiš kjerkoli v oddaljenosti treh metrov in pol nekak premešaš luft, da se čimprej porazgubi
Nekateri imate očitno to vse "naštudirano"
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
na začetku bi me motl ja. čeprau zdej me pa ne več. če rigne me sploh ne sam d ne u mene pa tut js učas sam to use če sma sama. pa tut pol če ne more zadržat če kakiga podtuhjenga spusti me ne moti čeprau ga pol mal zbadam še:P
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov