Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 24 od 25
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
orhideja1 napisal/-a:Sicer mi ni jasno kako lahko vsakih 5 minut prdneš.
http://www.youtube.com/watch?v=byUWo-iibto
glej pa se uči!
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
McLarnovc napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Sicer mi ni jasno kako lahko vsakih 5 minut prdneš.
Najej se enkrat finega dobrega pikantnega pasulja, pa še en majhen pir spij na vrh, pa ti bo zelo verjetno postalo jasno...
Če nate to tako deluje, name ne. Jaz bi se zamislil ob takšni reakciji, da ni kaj narobe, oziroma bi nehal jest takšno hrano, ki bi to delala iz mene.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Osebno nimam nobenih težav s tem...lahko jem pasulj v izdatnih količinah al pa kuhan fižol, brez da bi potem imel kakšne težave z dodatno prevetritvijo.
Poznam pa nekaj ljudi, ki so po taki hrani izdatno prevetreni ampak...ne boš verjel...z njimi ni nič narobe.
Poznam pa nekaj ljudi, ki so po taki hrani izdatno prevetreni ampak...ne boš verjel...z njimi ni nič narobe.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
McLarnovc napisal/-a:Osebno nimam nobenih težav s tem...lahko jem pasulj v izdatnih količinah al pa kuhan fižol, brez da bi potem imel kakšne težave z dodatno prevetritvijo.
Jaz sem bil pa 100% da ti to iz svojih izkušenj.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Aktivno oglje je fajn za prekomerno flatulenco (prdenje). Dobite ga pa v lekarni brez recepta. Pa tud zvijal vas ne bo tok zraven
Pomaga pa tudi pri driski (preverjeno).
Pomaga pa tudi pri driski (preverjeno).
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Aja, kerga to?
Sej razumem, da si tolko napeta pa zategnjena - posledica načina odraščanja pač. Upam trdit, da to ni samo na nivoju te teme, ampak še v vseh ostalih vejah življenja. In pol se taka vzgoja nadaljuje. :S Ne pišem to v stilu napadanja, ampak meni je to res grozno.
Pa se ti nikoli ne zdi, da znanci/prijatelji držijo kakšno distanco do tebe, sej taka zakompleksanost se mora čutit na kilometer?
OK, js sem s teboj končala, ker čutim tvojo negativnost celo preko spleta. Si me ubistvu presenetla.
Sej razumem, da si tolko napeta pa zategnjena - posledica načina odraščanja pač. Upam trdit, da to ni samo na nivoju te teme, ampak še v vseh ostalih vejah življenja. In pol se taka vzgoja nadaljuje. :S Ne pišem to v stilu napadanja, ampak meni je to res grozno.
Pa se ti nikoli ne zdi, da znanci/prijatelji držijo kakšno distanco do tebe, sej taka zakompleksanost se mora čutit na kilometer?
OK, js sem s teboj končala, ker čutim tvojo negativnost celo preko spleta. Si me ubistvu presenetla.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
renatka_ napisal/-a:Aja, kerga to?
A zate je to zategnjenost in odraščanje, če ne prdi pred drugimi Zakaj nekateri ne morete sprejemati drugače mislečih? Sicer bi skoraj rekla, da si bolj bliže obdobju odraščanja ti kot ona.
Mimogrede jaz tudi ne prdim pred domačimi. Sem zategnjena a
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 24 od 25
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]