Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
barbie_girl_85 napisal/-a:, ker ga lahko prišparam za neprijetne vonjave in mi ni težko v dobro njegovega "nosu" narediti par korakov. Zakaj pa ne, če se da?
Zdej pa še en izmišljen primer.....mož in žena, poročena 10 let. Mož je ženo videl prdeti, rigati, menjavati vložke, si stiskati mozolje, .... V službi ima sodelavko, in njene "temne" plati ne pozna. Je potem čudno, da se mu zdi bolj privlačna, uglajena in ženstvena od tiste prdeče doma? Pa naj bo žena še toliko lepša in pametnejša....
mene zanima kaj pol naredita ponoči? ali pa pred spanjem? se ti dejansko da za vsak prdec vstat iz postle???
ta primer je pa do konca skarikiran.
moj pred mano prdi pa nimam nič proti. jaz se umaknem ( ker se sama tako boljše počutim, ne da bi se on- če me ima, me ima v paketu) če se mi res da, sicer se ne.
ostalo "ljudstvo" je druga pesem. moj fant je pa moj fant. kar se mi zahoče lahko delam pred njim.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
PooHika napisal/-a:Sem pa ziher, da tiste k ste najbolj glasne, pa proti temu, da znate bit največje packe
A to je tolažba zate?
Zakaj se ene ne morete sprijazniti, da se enim prdenje pred drugimi zdi neolikano?
-
claire - Cosmopsiho
^^ mogoče zato, ker to ni ravno "stvar olike" v pravem pomenu besede. stvar olike je pozdraviti. pozdraviš ali pa ne. če ne, si neolikan. ne moreš pa tega primerjati z potrebami telesa na katere človek včasih nima vpliva (prdenje, riganje, kihanje...).
saj tu nobena ne govori o tem, da kdo na silo prdi pred partnerjem (koliko sem brala komentarje). mislim, da se vsak marsikdaj umakne. ko pa ni šanse da se, ali je na primer v postelji, pa se mu pač ni treba, ker je to naravno.
saj tu nobena ne govori o tem, da kdo na silo prdi pred partnerjem (koliko sem brala komentarje). mislim, da se vsak marsikdaj umakne. ko pa ni šanse da se, ali je na primer v postelji, pa se mu pač ni treba, ker je to naravno.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:^^ mogoče zato, ker to ni ravno "stvar olike" v pravem pomenu besede. stvar olike je pozdraviti. pozdraviš ali pa ne. če ne, si neolikan. ne moreš pa tega primerjati z potrebami telesa na katere človek včasih nima vpliva (prdenje, riganje, kihanje...).
Ne vem, če je položaj očeta, ki ga ena opisuje tukaj pri prdenju ravno olikan.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^To bo pa moj zlati očka. (pa upam, da ne misliš, da vedno ko ga "prime", prileti v dnevno in zganja take stvari )
Je pa sicer zelo kulturen, izobražen, spoštljiv (in spoštovan) gospod, z zavidljivim delovnim mestom in plačo - doma je pa kljub vsemu "samo človek"..
Je pa sicer zelo kulturen, izobražen, spoštljiv (in spoštovan) gospod, z zavidljivim delovnim mestom in plačo - doma je pa kljub vsemu "samo človek"..
-
claire - Cosmopsiho
kalanhoja napisal/-a: Ne vem, če je položaj očeta, ki ga ena opisuje tukaj pri prdenju ravno olikan.
ah pa to je bla fora. mislim, to je njihova interna (tudi meni ne najbolj povšeči, a mi je smešno).
saj ni da gre ta ata na tromostovje med avtobus turistov take zganjat.
kaj točno ti ni jasno?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
purple_rain- kako sploh lahko živiš s tako neolikanim očetom? Js bi se kar odselila...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
:rofl:claire napisal/-a:saj ni da gre ta ata na tromostovje med avtobus turistov take zganjat.
Velik luftamo, sicer se mamo pa fajn.*mala* napisal/-a:purple_rain- kako sploh lahko živiš s tako neolikanim očetom? Js bi se kar odselila...
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Sori, ne razumem?
A je težko verjet, da nekateri ločijo med obnašanjem doma in v poslovnem svetu (kar je sploh tema celotne debate)?
A je težko verjet, da nekateri ločijo med obnašanjem doma in v poslovnem svetu (kar je sploh tema celotne debate)?
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
purple_rain napisal/-a:^^Sori, ne razumem?
Ne to, da se hvali tukaj z izobrazbo, plačo,... kar nima nobene veze s prdenjem. Spoštovana je lahko tudi čistilka. Kulturen pa zame ni, če se afna s prdenjem. Oprosti ampak povem samo svoje mnenje.
Ne razumem pa mišljenja ljudi, da lahko nekdo doma dela vse kar se zljubi, medtem ko pred tujci mora igrat kulturnega človeka. Mar si naši najbližji ne zaslužijo pozornosti in olikanosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov