Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%
Skupaj glasov : 288

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 29. Jan. 2010 8:21

Jst pa ne, saj me ni videl prvič nago, pišuka....ne sexam oblečena ... Slika

Ali bi me tud to moglo bit sram Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 29. Jan. 2010 16:38

^^Pri nas seksamo v Sloveniji v temi pa pokriti, sm eno luknjo mamo čez kovter... na Nizozemskem mate drugač :D :lol:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 30. Jan. 2010 16:51

Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Jan. 2010 18:24

barbie_girl_85 napisal/-a:, ker ga lahko prišparam za neprijetne vonjave in mi ni težko v dobro njegovega "nosu" narediti par korakov. Zakaj pa ne, če se da?

Zdej pa še en izmišljen primer.....mož in žena, poročena 10 let. Mož je ženo videl prdeti, rigati, menjavati vložke, si stiskati mozolje, .... V službi ima sodelavko, in njene "temne" plati ne pozna. Je potem čudno, da se mu zdi bolj privlačna, uglajena in ženstvena od tiste prdeče doma? Pa naj bo žena še toliko lepša in pametnejša....

mene zanima kaj pol naredita ponoči? ali pa pred spanjem? se ti dejansko da za vsak prdec vstat iz postle???

ta primer je pa do konca skarikiran.

moj pred mano prdi pa nimam nič proti. jaz se umaknem ( ker se sama tako boljše počutim, ne da bi se on- če me ima, me ima v paketu) če se mi res da, sicer se ne.
ostalo "ljudstvo" je druga pesem. moj fant je pa moj fant. kar se mi zahoče lahko delam pred njim.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
lol_iika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lol_iika » 30. Jan. 2010 19:20

hja.. mene to mot ampak wem da je to popolnoma naravno in normalno.. no če bi to moj naredu bi ga mal postrani gledala pomoje. :roll: ( in tud js si tega nebi dovolila no) - olika more bit. :P :wink:
How to spell ignorance... Y-O-U
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 30. Jan. 2010 23:14

PooHika napisal/-a:Sem pa ziher, da tiste k ste najbolj glasne, pa proti temu, da znate bit največje packe :D

A to je tolažba zate?
Zakaj se ene ne morete sprijazniti, da se enim prdenje pred drugimi zdi neolikano?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Jan. 2010 23:39

^^ mogoče zato, ker to ni ravno "stvar olike" v pravem pomenu besede. stvar olike je pozdraviti. pozdraviš ali pa ne. če ne, si neolikan. ne moreš pa tega primerjati z potrebami telesa na katere človek včasih nima vpliva (prdenje, riganje, kihanje...).
saj tu nobena ne govori o tem, da kdo na silo prdi pred partnerjem (koliko sem brala komentarje). mislim, da se vsak marsikdaj umakne. ko pa ni šanse da se, ali je na primer v postelji, pa se mu pač ni treba, ker je to naravno.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 31. Jan. 2010 16:44

claire napisal/-a:^^ mogoče zato, ker to ni ravno "stvar olike" v pravem pomenu besede. stvar olike je pozdraviti. pozdraviš ali pa ne. če ne, si neolikan. ne moreš pa tega primerjati z potrebami telesa na katere človek včasih nima vpliva (prdenje, riganje, kihanje...).
saj tu nobena ne govori o tem, da kdo na silo prdi pred partnerjem (koliko sem brala komentarje). mislim, da se vsak marsikdaj umakne. ko pa ni šanse da se, ali je na primer v postelji, pa se mu pač ni treba, ker je to naravno.

Ne vem, če je položaj očeta, ki ga ena opisuje tukaj pri prdenju ravno olikan.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Jan. 2010 16:56

^^To bo pa moj zlati očka. :D (pa upam, da ne misliš, da vedno ko ga "prime", prileti v dnevno in zganja take stvari :lach:)
Je pa sicer zelo kulturen, izobražen, spoštljiv (in spoštovan) gospod, z zavidljivim delovnim mestom in plačo - doma je pa kljub vsemu "samo človek"..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 31. Jan. 2010 17:18

kalanhoja napisal/-a: Ne vem, če je položaj očeta, ki ga ena opisuje tukaj pri prdenju ravno olikan.

ah pa to je bla fora. mislim, to je njihova interna (tudi meni ne najbolj povšeči, a mi je smešno).

saj ni da gre ta ata na tromostovje med avtobus turistov take zganjat. :roll:
kaj točno ti ni jasno?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Jan. 2010 17:23

purple_rain- kako sploh lahko živiš s tako neolikanim očetom? Js bi se kar odselila...

:roll:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Jan. 2010 17:42

claire napisal/-a:saj ni da gre ta ata na tromostovje med avtobus turistov take zganjat. :roll:
:rofl:
*mala* napisal/-a:purple_rain- kako sploh lahko živiš s tako neolikanim očetom? Js bi se kar odselila...

:roll:
Velik luftamo, sicer se mamo pa fajn. :lach:
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 31. Jan. 2010 18:46

purple_rain napisal/-a:Je pa sicer zelo kulturen, izobražen, spoštljiv (in spoštovan) gospod, z zavidljivim delovnim mestom in plačo - doma je pa kljub vsemu "samo človek"..

Upam, da se hecaš.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Jan. 2010 18:52

^^Sori, ne razumem?
A je težko verjet, da nekateri ločijo med obnašanjem doma in v poslovnem svetu (kar je sploh tema celotne debate)?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 31. Jan. 2010 19:04

purple_rain napisal/-a:^^Sori, ne razumem?
A je težko verjet, da nekateri ločijo med obnašanjem doma in v poslovnem svetu (kar je sploh tema celotne debate)?

Ne to, da se hvali tukaj z izobrazbo, plačo,... kar nima nobene veze s prdenjem. Spoštovana je lahko tudi čistilka. Kulturen pa zame ni, če se afna s prdenjem. Oprosti ampak povem samo svoje mnenje.

Ne razumem pa mišljenja ljudi, da lahko nekdo doma dela vse kar se zljubi, medtem ko pred tujci mora igrat kulturnega človeka. Mar si naši najbližji ne zaslužijo pozornosti in olikanosti.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov