Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%
Skupaj glasov : 288

Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 6. 2009
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 23. Jan. 2010 23:43

cvetkaaa napisal/-a:
Jochie napisal/-a:napenja tudi ponoči med spanjem...

Mene ne.

kako pa veš? a maš tok rahel spanec?
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 23. Jan. 2010 23:49

Mimi123 napisal/-a:
kako pa veš? a maš tok rahel spanec?

ja. pa tudi dragi bi mi sigurno povedal
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Jan. 2010 0:02

torej ima tudi dragi rahel spanec? ali pa spuščaš pline, katerih se niti Hitler ne bi sramoval? :D :D :D
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 24. Jan. 2010 13:40

cvetkaaa napisal/-a:Drugo smešna bi mi bila punca v kostimu, ki bi prdela :rofl:

Še sreča, da je (pomoje) tolk malo bab, ki so doma oblečene v kostim in v njem prdijo pred tipom. :tach:

Drugač pa... A po tvoje majo tiste, ki so v kostimih rit zašito? Ker po moje vsak, ki ima rit kolkotolk prehodno (se pravi da je zmožn srat), tudi kdaj pa kdaj prdne.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*TEQUILA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *TEQUILA* » 24. Jan. 2010 14:18

Jochie napisal/-a:torej ima tudi dragi rahel spanec? ali pa spuščaš pline, katerih se niti Hitler ne bi sramoval? :D :D :D

:lol: :biggthumpup:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 24. Jan. 2010 22:38

renatka_ napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:Drugo smešna bi mi bila punca v kostimu, ki bi prdela :rofl:

Še sreča, da je (pomoje) tolk malo bab, ki so doma oblečene v kostim in v njem prdijo pred tipom. :tach:

Drugač pa... A po tvoje majo tiste, ki so v kostimih rit zašito? Ker po moje vsak, ki ima rit kolkotolk prehodno (se pravi da je zmožn srat), tudi kdaj pa kdaj prdne.

Pa ti ne štekaš. Ni važno kaj ima katera oblečeno trenerko ali poročno obleko, če prdi smrdi enako. Hočem povedati to, da ne štekam žensk, ki se delajo nekaj fine, se oblačijo v kostime, nosijo petke, se ličijo,... pač mislijo, da so fine dame, potem pa vse ponosne prdijo.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 24. Jan. 2010 22:56

In potem teme kot so.....ne dvigne se mu :roll:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 24. Jan. 2010 22:57

Sanjska snubitev: Draga, bi se prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr poročila z mano? Pomoje da bi pojedu tist prstan hehehehe pa naj bo prdenje še tok naravno.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 25. Jan. 2010 15:00

cvetkaaa napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:

Pa ti ne štekaš. Ni važno kaj ima katera oblečeno trenerko ali poročno obleko, če prdi smrdi enako. Hočem povedati to, da ne štekam žensk, ki se delajo nekaj fine, se oblačijo v kostime, nosijo petke, se ličijo,... pač mislijo, da so fine dame, potem pa vse ponosne prdijo.

Pa ti si zdej to predstavljaš verjetno, kot da povsod na veliko prdijo brez zadržkov. Tema se nanaša na prdenje pred partnerji. Poleg tega pa, navsezadnje so isto ljudje, kot vsi ostali, in četudi se kdaj malce bolj uredijo, še ne pomeni, da bi morale doma, v vsakdanjem življenju zadrževat ker se tiče prdenja. Če jim paše tk, nej to počnejo. Sem pa ziher, da tiste k ste najbolj glasne, pa proti temu, da znate bit največje packe :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 27. Jan. 2010 3:57

ma joj kaki komentarji, mene to niti malo ne moti, dokler sva sama. se še hecava na ta račun. imam kolegico, ki po 4 letih zveze še nikoli ni prdnila pred fantom. vsakič ko jo tišči, vstane in gre na wc. mislim haloo. js si tega sploh ne predstavljam, da bi bla po tolkih letih zveze z nekom še tolk nesproščena pred to osebo. ne vem no, mene to čist nič ne moti, vsak človek prdi, riga in opravlja vse ostale potrebe. pa naj bo to klošar al pa najbolj fina dama. ne vidim nič nagravžnega v tem, to je vse človeško.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 27. Jan. 2010 21:23

Eva a pred mamo prdiš? Kaj pa pred teto, stricem? Najbrž ja, glede na to, da jih poznaš več kot 4 leta....

V eni temi sm prebrala eno zgodbico o mami, neznancu na cesti in sineku. Da povzamem, do neznanca je bila gospa vljudna, do sina nesramna. Čemu tako? Čemu se brzdati prdenja pred neznanci, pred tistimi, ki nam pa pomenijo največ, pa prdeti in rigati? Po moji logiki, bi bilo boljše, če bi bili ljudje vzgojeni obratno, in nam ne bi blo panike prdet v službi, na avtobusu....pač pred xy ljudmi, ljubljenim bi pa izkazovali zasluženo spoštovanje.

Pa tukaj ne gre za nesproščenost......jst pred svojim ne prdim, zato ker nimava sproščenega odnosa, ampak zato, ker ga lahko prišparam za neprijetne vonjave in mi ni težko v dobro njegovega "nosu" narediti par korakov. Zakaj pa ne, če se da?

Zdej pa še en izmišljen primer.....mož in žena, poročena 10 let. Mož je ženo videl prdeti, rigati, menjavati vložke, si stiskati mozolje, .... V službi ima sodelavko, in njene "temne" plati ne pozna. Je potem čudno, da se mu zdi bolj privlačna, uglajena in ženstvena od tiste prdeče doma? Pa naj bo žena še toliko lepša in pametnejša....
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Jan. 2010 21:38

barbie_girl_85 napisal/-a:V eni temi sm prebrala eno zgodbico o mami, neznancu na cesti in sineku. Da povzamem, do neznanca je bila gospa vljudna, do sina nesramna. Čemu tako? Čemu se brzdati prdenja pred neznanci, pred tistimi, ki nam pa pomenijo največ, pa prdeti in rigati?
Ker to dvoje ni primerljivo. Ker nikogar ne "boli" prdenje (razen mogoče tistega, ki jih spušča, če ima težave; ampak to je drugo); nesramnost v smislu tiste zgodbice, ko mama nahruli tamalega...mislim, a je res treba naprej razlagat?
Osebno rajši vidim, da mi prdijo 24/7 v glavo kot pa da me mami samo 1x nazja.

Glede izmišljenega primera: nisem čist prepričana kaj točno hočeš povedat; namreč na privlačne ljudi lahko naletimo vsak dan na vsakem koraku, pa če smo vezani in z vsajo malo pameti v glavi, ne bomo "ukrepali" v vsakem primeru.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Jan. 2010 21:53

jaz imam pa še eno vprašanje oz. bi temo razširil....

kihanje in brisanje nosu...

torej...jaz kihnem, da mi bi skoraj gobc razteplo, spomnim se sošolke iz srednje šole, ki je kihala tako, da je bila skoraj neopazna, sedaj ne vem če namerno ali nenamerno...

brisanje nosu oz. "usekniti se" tudi zna spuščati zelo glasne, nenavadne in zanimive zvoke...

kako na to gledate dame in kako to počnete v javnosti??? :D :D :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Jan. 2010 21:55

evva napisal/-a:ma joj kaki komentarji, mene to niti malo ne moti, dokler sva sama. se še hecava na ta račun.

daj malo konkretneje opiši prosim! :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Jan. 2010 21:59

Glede kihanja: jz verjamem, da je zatiskanje nosu med kihanjem nezdravo, torej v tem primeru res pride zdravje pred kulturo. :D

Glede hecanja na račun prdenja: pri nas je fotr tisti, ki se heca in to zgleda tako, da se postavi v pozo kot da bo streljal (pač pokrči noge, dvigne roki) in potem ga spusti. :D
To dela že 20 let (in bohdej, da bo še vsaj 20).

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov