Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Mimi123 napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Mi ni mar če rigne, prdne al kakrkoli..Takih zadržkov pred mano ni treba met, saj včasih že za hec rečem "o fuj ogabno" al kakorkoli, če res izpusti enormne količine plina ampak zadnje, kar bi hotla je pa, da se fant pred mano počut nelagodno in zadržuje tist bogi prdec in da ga je potem sram..Sem pa v taki situaciji včasih jaz, ko mi je neprijetno kaj tazga počet pred njem, zato izjmeno izjemno redko, včasih mu za hec rečem " prdnt me " pa reče, ja deeeej ane baje ga ne moti no.
tud pri nama je neki podobnega
isto sam da jz zmer k mi moj reče 'pazi to...' prde, kao fora..ok
sva se pa tut enkrat zaprla v omaro pa kter bo dlje zdržu hahaha zmagala!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
haha, kolk hude krvi. jest pred svojim fantom načeloma ne prdim hehe, ker večinoma vse lahko zadržim (ali je to zdravo ali ne, je druga debata) ali pa se umaknem . on ga pred mano spusti, čeprav sem ga že malo navadila da se umakne, če je možnost. meni pač vonjanje njegovih, svojih ali od kogarkoli drugega plinov ni v interesu, četudi je to normalna telesna funkcija.
rigava pa na splošno ne, vsaj jaz moram pojest res nekaj zelo težkega da se mi riga, ampak to se mi res skoraj nikoli še ni zgodilo. na splošno pa lahko rečem, da mi je riganje za mizo nekaj najbolj ogabnega in takoj izgubim tek če kdo na veliko riga za mizo, in tu si pač ne morem pomagat.
rigava pa na splošno ne, vsaj jaz moram pojest res nekaj zelo težkega da se mi riga, ampak to se mi res skoraj nikoli še ni zgodilo. na splošno pa lahko rečem, da mi je riganje za mizo nekaj najbolj ogabnega in takoj izgubim tek če kdo na veliko riga za mizo, in tu si pač ne morem pomagat.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
honeydew napisal/-a:Cvetkaaa jst ne štekam zakaj se ti oblačiš in ličiš za fanta ko pa kakaš? Aja ti ne kakaš in lulaš limonado. Sploh se pa jaz ne oblačim lepo in ličim za fanta, saj sem to počela že preden sem ga imela:)
Kaj si hotla povedat. Sploh pa mislim, da ni bil post tebi namenjen.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
ana27 napisal/-a:honeydew napisal/-a:Cvetkaaa jst ne štekam zakaj se ti oblačiš in ličiš za fanta ko pa kakaš? Aja ti ne kakaš in lulaš limonado. Sploh se pa jaz ne oblačim lepo in ličim za fanta, saj sem to počela že preden sem ga imela:)
Kaj si hotla povedat. Sploh pa mislim, da ni bil post tebi namenjen.
To kar piše. Sploh pa ta post ni tebi namenjen.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Cvetkaaa govorimo o prdenju ne o riganju!
Lepo oblečena ženska/punca bi morala biti vsak dan, zaradi same sebe! Ne pa zaradi fanta/moža.
In če prdimo pred fantom/možem ne smemo biti lepo oblečene?
Lepo oblečena ženska/punca bi morala biti vsak dan, zaradi same sebe! Ne pa zaradi fanta/moža.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Vonjave, jochie, vonjave so problem.
Ampak če se ga sliši, se lahko človek vsaj pripravi na neprijetne vonjave..
Ampak če se ga sliši, se lahko človek vsaj pripravi na neprijetne vonjave..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Sam nikoli ne prdnem v spričo drugih, ki jih ne poznam dovol dobro, ker mi je enostavno neprijetno. Polek kake punce pa še manj. Razen če se mi zdi, da gleda na te stvari bol človeško kot pa kake visoke pa fine s katerimi se pa itak ne družim. V bistvu torej: pred manj znanim folkom nikoli ne prdam.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Liefde napisal/-a:Lepo oblečena ženska/punca bi morala biti vsak dan, zaradi same sebe! Ne pa zaradi fanta/moža.
Prvo se strinjam, do neke meje. Smiselno urejena in to zase, ne zaradi fanta.
Drugo smešna bi mi bila punca v kostimu, ki bi prdela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov