Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Menda je potrditev veze, ko sta si fant in punca tako blizu, da lahko brez slabe vesti drug pred drugim kakšnega spustita, če je nuja. Nama se dostikrat naredi, pa kaj! Nihče se ne sekira preveč, ravno tekmujeva pa tude ne, no ... Čeprav je še največja prda pri nas psička -- ooooo, kolk to smrdi!
- monicque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
moj se je na začetku trudu pa vse zadržval pa sm ga vidla enkrat k ga je matral, pa sem mu lepo povedala da ma zunej več placa kt not, da ga bom mela glih tok rada...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
How you play it is up to YOU
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
krfjolca napisal/-a:Menda je potrditev veze, ko sta si fant in punca tako blizu, da lahko brez slabe vesti drug pred drugim kakšnega spustita, če je nuja. Nama se dostikrat naredi, pa kaj! Nihče se ne sekira preveč, ravno tekmujeva pa tude ne, no ... Čeprav je še največja prda pri nas psička -- ooooo, kolk to smrdi!
sam res no moja psička tud...pa to nenormalno smrdi...
ja drgač pa se jst probam zadržat da se to v družbi ne delam...
zadnič ko sma ble s sestrico doma same pa mi je ušlo in mi je rekla da ona sploh mene še ni slišala prdnat...
ok...me pa ne moti če kdo ko je zraven mene prdne...naj...pač more...
so pa moji sošolci ko smo med glavnim skupi vzunih...pa oni jejo in tak se najejo pa edn tko vedno ful rigne tisto ful...to mi pa res ni všeč...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
krfjolca napisal/-a:Menda je potrditev veze, ko sta si fant in punca tako blizu, da lahko brez slabe vesti drug pred drugim kakšnega spustita, če je nuja. Nama se dostikrat naredi, pa kaj! Nihče se ne sekira preveč, ravno tekmujeva pa tude ne, no ... Čeprav je še največja prda pri nas psička -- ooooo, kolk to smrdi!
Se strinjam.
To je čist vsakdanje, kaj pa boš, če si večino časa skupaj se boš razpoču zarad tega al kaj,. pač se zgodi.
Ne tekmujeva, ampak saj to je človeško. Sej vsak to počne.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah mojmu je blo ful nerodno na začetku, zdaj mu pa včasih kaj uide. Me ne moti...
Sej včasih vsak mal rigne al pa kej, sej vsakemu od nas včasih kaj uide.
Mislim... Mene moti, če se prav napreza nekdo, da pač rigne ali prdne. To mi gre pa ful na živce, no.
Mene to pri mojmu tipu ne moti, ker je ful uvideven. Na živce mi pa grejo tipi, ki to delajo npr. sred šolskega dvorišča. Neka kultura in spoštovanje pa mora bit.
Sej včasih vsak mal rigne al pa kej, sej vsakemu od nas včasih kaj uide.
Mislim... Mene moti, če se prav napreza nekdo, da pač rigne ali prdne. To mi gre pa ful na živce, no.
Mene to pri mojmu tipu ne moti, ker je ful uvideven. Na živce mi pa grejo tipi, ki to delajo npr. sred šolskega dvorišča. Neka kultura in spoštovanje pa mora bit.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
na zatku sva se oba full zadržvala, pa nama je blo zmer nerodn če je kjr kej spustu. zdej k žviva skp je u bistvu neizbežno da neb drug druzga slišala prdnt, rignt... Zuni je pa itak drgač.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Petrusa - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Gorenjska
Mene tud ne mot, če ga spusti, ko sva sama, če sv akje v družbi, pa gre tko stran, da lohk v miru spusti. Jz pa zadržujem, da mi kr po želodcu vse klokota in brbota in me na koncu tko zvije, da komi živim. Sam spustim ga pa ne - šele na wcju.Pa še to mi je blo nerodn, ko sva šla prvič skup na počitnice, pa sm ga pač mogla spustit, ko sm ''opravljala ta dolgo potrebo''.Sam kaj naj - al to, al pa da umrem od bolečin. Zdj se s tem ne obremenjujem več tolk. Sam v družbi pa zadržim. Rigava pa ne. Razen če uide tisti ''kupček'', sam se opravičiš, pa je.
Drugač pa mi gre na živce, ko greva z očijem v trgovino, npr. k najboljšeu sosedu, kjer je ful folka, pa on hod pred mano, ga sprdne (naglas in tasmrdečega), poj se pa obrne in mi reče:''Ja, Petra, to se pa ne dela, veš!'' :fight: Kot da ni že samo tisto dost sramotno!
Kar se riganja tiče, pa otroci, s katerimi delam pravijo, da je to pohvala kuharju . sam drugač mi je pa to neokusno.
Drugač pa mi gre na živce, ko greva z očijem v trgovino, npr. k najboljšeu sosedu, kjer je ful folka, pa on hod pred mano, ga sprdne (naglas in tasmrdečega), poj se pa obrne in mi reče:''Ja, Petra, to se pa ne dela, veš!'' :fight: Kot da ni že samo tisto dost sramotno!
Kar se riganja tiče, pa otroci, s katerimi delam pravijo, da je to pohvala kuharju . sam drugač mi je pa to neokusno.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Petrusa napisal/-a:Drugač pa mi gre na živce, ko greva z očijem v trgovino, npr. k najboljšeu sosedu, kjer je ful folka, pa on hod pred mano, ga sprdne (naglas in tasmrdečega), poj se pa obrne in mi reče:''Ja, Petra, to se pa ne dela, veš!'' :fight: Kot da ni že samo tisto dost sramotno!
jao jao jao ti ga pa naslednjic jasno in glasno nazaj vprasaj : "in zakaj potem to delas ce se to ne dela?"
da bi meni to ata nardil bi ga sret najbolsega soseda :box: k sreci se tak zajebava samo ko smo doma
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Petrusa napisal/-a:Drugač pa mi gre na živce, ko greva z očijem v trgovino, npr. k najboljšeu sosedu, kjer je ful folka, pa on hod pred mano, ga sprdne (naglas in tasmrdečega), poj se pa obrne in mi reče:''Ja, Petra, to se pa ne dela, veš!'' :fight: Kot da ni že samo tisto dost sramotno!
Oh, kolk sem se zdele nasmejala!
Uf, nesramnega očita maš, ja
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
Mene drugače doma tudi ne moti ampak v bistvu že iz navade kdaj komentiram njegove navade. Drugače sva pa motorista in moram reči, da na zborih je pa tega ogromno in tam tudi moj ni nič boljši. Vedno reče: zdaj sem pa na zboru in lahko. Pa saj je vse v redu, sam v javnosti se pa kdaj spozabi in ni ravno lepo slišati.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]