Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%
Skupaj glasov : 288

krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 12. Okt. 2005 8:12

Menda je potrditev veze, ko sta si fant in punca tako blizu, da lahko brez slabe vesti drug pred drugim kakšnega spustita, če je nuja. Nama se dostikrat naredi, pa kaj! Nihče se ne sekira preveč, ravno tekmujeva pa tude ne, no ... Čeprav je še največja prda pri nas psička -- ooooo, kolk to smrdi! :wink:
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objavaNapisal/-a monicque » 12. Okt. 2005 8:20

moj se je na začetku trudu pa vse zadržval pa sm ga vidla enkrat k ga je matral, pa sem mu lepo povedala da ma zunej več placa kt not, da ga bom mela glih tok rada...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 12. Okt. 2005 8:26

krfjolca napisal/-a:Menda je potrditev veze, ko sta si fant in punca tako blizu, da lahko brez slabe vesti drug pred drugim kakšnega spustita, če je nuja. Nama se dostikrat naredi, pa kaj! Nihče se ne sekira preveč, ravno tekmujeva pa tude ne, no ... Čeprav je še največja prda pri nas psička -- ooooo, kolk to smrdi! :wink:

sam res no moja psička tud...pa to nenormalno smrdi... :D
ja drgač pa se jst probam zadržat da se to v družbi ne delam...
zadnič ko sma ble s sestrico doma same pa mi je ušlo in mi je rekla da ona sploh mene še ni slišala prdnat... :D :D

ok...me pa ne moti če kdo ko je zraven mene prdne...naj...pač more...
so pa moji sošolci ko smo med glavnim skupi vzunih...pa oni jejo in tak se najejo pa edn tko vedno ful rigne tisto ful...to mi pa res ni všeč... :roll:
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 12. Okt. 2005 9:23

krfjolca napisal/-a:Menda je potrditev veze, ko sta si fant in punca tako blizu, da lahko brez slabe vesti drug pred drugim kakšnega spustita, če je nuja. Nama se dostikrat naredi, pa kaj! Nihče se ne sekira preveč, ravno tekmujeva pa tude ne, no ... Čeprav je še največja prda pri nas psička -- ooooo, kolk to smrdi! :wink:

Se strinjam.
To je čist vsakdanje, kaj pa boš, če si večino časa skupaj se boš razpoču zarad tega al kaj,. pač se zgodi.
Ne tekmujeva, ampak saj to je človeško. Sej vsak to počne.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 12. Okt. 2005 9:45

Ah mojmu je blo ful nerodno na začetku, zdaj mu pa včasih kaj uide. Me ne moti... :)
Sej včasih vsak mal rigne al pa kej, sej vsakemu od nas včasih kaj uide. :D :wink:
Mislim... Mene moti, če se prav napreza nekdo, da pač rigne ali prdne. To mi gre pa ful na živce, no. :evil:
Mene to pri mojmu tipu ne moti, ker je ful uvideven. Na živce mi pa grejo tipi, ki to delajo npr. sred šolskega dvorišča. Neka kultura in spoštovanje pa mora bit. :roll:
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 12. Okt. 2005 10:00

V srednjem veku, ce si bil na kaki pojedini, si moral na koncu rignit kao v znak spotovanja gostitelju.. in da je bilo dobro :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 12. Okt. 2005 10:05

Ja, mene bi fuuul motilo, priznam... Pa to velja za vse osebke, ki se motajo okol mene. No, če se jst lahko zadržim, pol naj se tud ostali!
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 12. Okt. 2005 10:07

moj se je tud na začetku zveze zadrževal. Zej pa vse prosto, v stilu najprej zdravje, pol pa kultura - hvala bogu samo takrat, ko sva sama, drgač je kultura prva!
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 12. Okt. 2005 10:11

ja me moti... zelo! :evil: ... ker je to tud en znak (ne)spoštovanja do punce/fanta... res... če se lahk jst zadržim nej se tud drugi (razen če nimajo kakšnih zdravstvenih težav)
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 12. Okt. 2005 10:31

na zatku sva se oba full zadržvala, pa nama je blo zmer nerodn če je kjr kej spustu. zdej k žviva skp je u bistvu neizbežno da neb drug druzga slišala prdnt, rignt... Zuni je pa itak drgač.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Petrusa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petrusa » 12. Okt. 2005 11:15

Mene tud ne mot, če ga spusti, ko sva sama, če sv akje v družbi, pa gre tko stran, da lohk v miru spusti. Jz pa zadržujem, da mi kr po želodcu vse klokota in brbota in me na koncu tko zvije, da komi živim. Sam spustim ga pa ne - šele na wcju.Pa še to mi je blo nerodn, ko sva šla prvič skup na počitnice, pa sm ga pač mogla spustit, ko sm ''opravljala ta dolgo potrebo''.Sam kaj naj - al to, al pa da umrem od bolečin. Zdj se s tem ne obremenjujem več tolk. Sam v družbi pa zadržim. Rigava pa ne. Razen če uide tisti ''kupček'', sam se opravičiš, pa je.
Drugač pa mi gre na živce, ko greva z očijem v trgovino, npr. k najboljšeu sosedu, kjer je ful folka, pa on hod pred mano, ga sprdne (naglas in tasmrdečega), poj se pa obrne in mi reče:''Ja, Petra, to se pa ne dela, veš!'' :evil: :motz: :angry: :aerger: :fight: Kot da ni že samo tisto dost sramotno!
Kar se riganja tiče, pa otroci, s katerimi delam pravijo, da je to pohvala kuharju :lol: . sam drugač mi je pa to neokusno.
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 12. Okt. 2005 11:28

Petrusa napisal/-a:Drugač pa mi gre na živce, ko greva z očijem v trgovino, npr. k najboljšeu sosedu, kjer je ful folka, pa on hod pred mano, ga sprdne (naglas in tasmrdečega), poj se pa obrne in mi reče:''Ja, Petra, to se pa ne dela, veš!'' :evil: :motz: :angry: :aerger: :fight: Kot da ni že samo tisto dost sramotno!

jao jao jao :D :D :D ti ga pa naslednjic jasno in glasno nazaj vprasaj : "in zakaj potem to delas ce se to ne dela?"

da bi meni to ata nardil bi ga sret najbolsega soseda :box: k sreci se tak zajebava samo ko smo doma :D
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 12. Okt. 2005 11:29

Petrusa napisal/-a:Drugač pa mi gre na živce, ko greva z očijem v trgovino, npr. k najboljšeu sosedu, kjer je ful folka, pa on hod pred mano, ga sprdne (naglas in tasmrdečega), poj se pa obrne in mi reče:''Ja, Petra, to se pa ne dela, veš!'' :evil: :motz: :angry: :aerger: :fight: Kot da ni že samo tisto dost sramotno!

Oh, kolk sem se zdele nasmejala!
Uf, nesramnega očita maš, ja :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petra5 » 12. Okt. 2005 11:43

Mene pa ful moti, ko smo kje v družbi, pol pa keri od kolegov rikne, joo :argue: . Pa saj vse kul, da se poznamo pa to, samo halo, meja pa mora bit... :motz:
Qualis vita finish ita
Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ČrnaSenca » 12. Okt. 2005 12:10

Mene drugače doma tudi ne moti ampak v bistvu že iz navade kdaj komentiram njegove navade. Drugače sva pa motorista in moram reči, da na zborih je pa tega ogromno in tam tudi moj ni nič boljši. Vedno reče: zdaj sem pa na zboru in lahko. Pa saj je vse v redu, sam v javnosti se pa kdaj spozabi in ni ravno lepo slišati.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]