Prvi zmenek

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1427
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 06. Jun. 2011 20:49

Sicer nism še mela zmenka v pravem pomenu, k je to za moje pojme malo preveč kvadratno in staromodno, a sm se že dobila s tipi k so mi bli všeč sred noči v navadni trenirki, nenamazana. Konc koncu me niso vidli prvič in tud zadnjič ne. :D Za prvi zmenek se pa tudi ne bi neki ful potrudla. Naličla in uštimala bi se tko kot se za na faks/pijačo s frendi/kamrkoli že grem (če odmislim trgovino), k nism tip človeka k bi si dala petke in najlepšo srajčko k več odkriva kot prekriva. V ličenju pa tudi nism ekspert, tko da sm rajš navadno namazana ku pa da mam nek fail smoky eyes. Žal ne presenečam in ni razlike al grem na faks al vn žurat al se dobim s tipom k mi je všeč. Vedno je vse u easy pr meni. Na zmenek itak ne bi šla s tipom k ga prvič vidim, ma z nekom k ga že poznam.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1644
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 06. Jun. 2011 20:51

jullia_ napisal/-a:Pa puno pametna o tem, kako je na 1. zmenku treba bit čimbolj naraven.


No no.. ne vem kje bi js pametovala tko na velik. Samo povedla sem kaj se men dobr zdi. In kaj ima veze, če se js ne mažem. Pol pomen da o tem ne smem debatirati?


In še enkrat.. Men je pa res vseeno kako hodite ve na zmenke. Al se namažete pretirano, al se namažete tko da izgledate bolj urejeno, al se namažete tko da si podaljšate trepalnice al se pa sploh ne.

Lej boli mene js sm samo povedala kaj je MEN kul.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1644
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 06. Jun. 2011 20:55

In to z nekim neverjetnim argumentom "da me bo naslednji dan prepoznal?


kdo pa je to rekel??
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Jun. 2011 21:31

Kaj pa naj bi bilo drugega to navajanje, kako je ženska lahko z mejkapom čisto neprepoznavna in limanje linkov z raznimi variacijami na Snooki?

Saj je meni tudi čisto vseeno, kakšna gre ženska na zmenek. Razdražile so me pa te pripombe o prepoznavnosti in šokiranosti fanta naslednji dan, ker je v RL (za razliko od teh spletnih albumov) razlika med namazano in nenamazano verzijo ženske običajno zgolj v niansah, ne gre za dva čisto različna obraza.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1644
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 06. Jun. 2011 22:42

a sem rekla da gre to za popolnoma vse primere? Rekla sem da se LAHKO ZGODI da dobi moški drugačno mnenje o ženskem obrazu, ko ga vidi brez barv. Ker nekatere mejkap kr dobr spremeni, pa ni potrebno z njim čist nič pretiravati.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 822
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 06. Jun. 2011 23:09

^^ne vem zakaj so ti zakomplicirale, res ne...

recimo, moja soseda si daje celo kilo pudre cez faco, glumi klovna, to jaz jo ne morem prepoznat nenaliceno, ne pa kaksen tip.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 08. Jun. 2011 14:19

a si je ena celo "dovolila" šimfat high fashion model- chanel iman.
klik
:lol:

in sama sebi zdaj ploska kako je ona the best, ker ne ve kaj je maskara. to je to, kar jaz opažam vedno bolj med puncami. sama je "rada" naravna, nad tistimi, ki si upamo pa kdaj tudi namalat veke z več kot le bež barvo pa bo vihala nos in govorila, da je sama šminka. come on! grow up. zavist.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 08. Jun. 2011 19:44

^^ nisi užalila moj idol.
pravim samo, da nehajte bit zavistni in namerno iskat eno samo samcato sliko, kjer je pač takšna. to, da pa je ta slika mogoče nastala po 14 neprespanih nočeh pa nobeden ne pomisli. moj point je, da je ona eden izmed viškov lepote, tu ste jo pa popredalčkali kot "pošast".


če se nočete ličit se vam ni treba. ni pa potrebe po zganjanju panike, kako vas fantje potem ne bodo prepoznali, ker tu ni govora o pustnih maskah.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Black Diamond
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 28
Na forumu od: 28. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Diamond » 29. Avg. 2011 14:12

Mislim, da je spontanost najboljša, prisiljenost govorjenja zgolj da ni neprijetne tišine je včasih prav transparentna in potem se zdi vse skupaj kar hitro brez veze. Ne razmišljam vnaprej, o čem bi govorila, glede pripravljanja vprašanj vnaprej pa bi mogoče razmislila edino o vprašanjih, iz katerih ga dejansko lahko resnično spoznaš. V samem Cosmopolitanu je bil večkrat objavljeno v eni rubriki vprašanje, ob katerem je pisalo: Ga želiš resnično spoznati? Vprašaj ga to pa to. Npr. Kaj bi spremenil, če bi lahko čas zavrtel nazaj. Glede na klimo med vama izbereš pravo mero globine, osebnost vprašanja.. Pač stvari, ki te zanimajo, itak mora nekaj biti, če te namreč ne bi zanimal, ne bi zdaj sedela skupaj. Naberi nekaj idej, če se jih težje domisliš kar sproti. In potem komentiraj njegov odgovor, v njem boš, če ni suhoparen, našla kakšno stvar, o kateri boš kaj rekla.. Potem se že lahko razvije debata. Sicer pa so včasih kul aktualne teme, mogoče medijsko odmevne, ki se tičejo trenutnega dogajanja v svetu, problematike sodobnega časa, teme, v katerih se da izraziti lastno mnenje. Tega je dobro imeti izoblikovanega, če uporabiš pa še razgledanost in malo domišljije, boš nanj tudi naredila vtis. Pogovor je važen, zato naj bo kvaliteten in ima neko vsebino. Smej se, da bo vzdušje bolj sproščeno, stoj za svojimi stališči, tudi če se razlikujejo od njegovih, ki jim vsekakor prisluhni s spoštovanjem tudi njegovega mnenja. Najbolje pa je čim manj misliti na to, kaj bi začela govoriti, ker ponavadi ravno takrat najbolj zaštekaš. :) V kolikor se ne moreta nikakor ujeti, pač mogoče ni pravi tip zate. Kompatibilnejša kot sta, lažje bo pogovor stekel. Bodi sproščena kolikor le moreš, ne obremenjuj se preveč in sprobaj pač prijateljski čvek, kakršnega imata s kolegom ob kavi. Itak pa ni vse na tebi, naj da kaj od sebe tudi on. :D
~¤You¤must be¤the change¤you wish¤to see¤in the world¤.~ {Gandhi}
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Avg. 2011 16:19

^^ :gruebel:

Če smo pa glih pri make upu...definitivno bom oblekla neki, v čemer se mi zdi, da ful dobro zgledam, pa da tko zgleda, da se nisem preveč trudila za to :D Recimo kavbojke, k mi ful dobro stojijo pa puli, k mi ful dobr joške poudari. Pa en šal čez, da ni tok očitno hahahaha. Dekolteja - no way. Kratke kikle - ni govora. Sploh ne kikle za na zmenek. frizura - definitivno. Make up - absolutno ampak tak za čez dan. Valda ne bom šla taka na prvi zmenek, kot se recimo napleskam za v Topa, če se mi glih da. Urejeni nohti - nujno. Šminke - ni govora, tut brezbarvnega lipglosa ne - ampak labelo. Kaj, če bo ful kul, pa se bomo lupčkal na koncu :D Z nakitom nikakor ne bi pretiravala - eni v easy mejhni uhani.

Skratka - definitivno bi se rihtala veliko dlje časa, kot ko grem ven zvečer. Še tok težje se je oblečt in zrihtat kot "poštena punca" hahahahaha if u know what i mean :D

En tip mi je pa drugač enkrat reku, da če spozna punco zuni, k je v nulo zrihtana - da pričakuje tut, da se bo za njega na polno zrihtala. Pa ful v redu tip, ful čeden, ful pameten, ful sposoben, ne pa ena plehka budala ;) ampak da bo v tem, ko se na polno zrihta za njega, vidu, kok ji je do njega.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]