Pristop
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Hoj!
Mah,jaz kar se tiče pristopov ne kompliciram,prepustim se situaciji in improviziram...itak je pa čisto odvisno od situacije oziroma od kraja...
Sploh pa mislim,da ni pomembno kaj rečeš ampak kako rečeš...oziroma kakšno vibro oddajaš,če si sproščen in če k ženski pristopiš na nevsiljiv način,pa če si ji vsaj malo simpatičen...sploh ni problema
Iz izkušenj lahko povem,da imam za sabo zelo malo negativnih odzivov,zato zaupam svoji intuiciji in občutku...je pa res,da imam dosti izkušenj z ljudmi saj sem v takem poslu kjer ogromno komuniciram in mi verjetno tudi to pomaga pri navezavi stikov z ženskim spolom...
Samozavesten pristop začinjen s kančkom humorja me še ni pustil na cedilu...
Lep pozdrav!
Mah,jaz kar se tiče pristopov ne kompliciram,prepustim se situaciji in improviziram...itak je pa čisto odvisno od situacije oziroma od kraja...
Sploh pa mislim,da ni pomembno kaj rečeš ampak kako rečeš...oziroma kakšno vibro oddajaš,če si sproščen in če k ženski pristopiš na nevsiljiv način,pa če si ji vsaj malo simpatičen...sploh ni problema
Iz izkušenj lahko povem,da imam za sabo zelo malo negativnih odzivov,zato zaupam svoji intuiciji in občutku...je pa res,da imam dosti izkušenj z ljudmi saj sem v takem poslu kjer ogromno komuniciram in mi verjetno tudi to pomaga pri navezavi stikov z ženskim spolom...
Samozavesten pristop začinjen s kančkom humorja me še ni pustil na cedilu...
Lep pozdrav!
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Men je najbolj všeč, če je spontano in brez nekih oslajenih pristopou.Če je malo v zadregi, ti je jasno, da si mu všeč.Potem pa gre pogovor svojo smer, če je ploden(pogovor mislim), toliko boljš!!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
ker jaz nimam glih kakšnga nasveta, bom napisala kai je moi lubi naredu
jz sm mu bla fulo ušeč, pa pojma nism mela, sva pa tipkala na netu in pol je on enkrat moji prjatlci, no, bl kolegici poedu, da sm mu ful všeč in da ne ve kaj če nardit in da si ne upa povedat men pa tko tip je bil uglavnm čist na tleh no, pol je una povedala men, jz bla pa tok šokirana pa zmedena k burek na štantu uglavnm, ne, hmmm ja... tko je blo, res 'mal' smešn in čudn
glede pristopov pa... ne vem. saj, odvisno tud od ženske, ane. pr vsaki kj pali. nekatere pač na avto druge pa na sproščene tipčke k se da z njimi pogovarjat
se pravi da je sam fora da pogruntate kaj pr kteri pali in upate da mate predizpozicijo ? hmmm ne vem, sj sm rekla da pojma nimam
jz sm mu bla fulo ušeč, pa pojma nism mela, sva pa tipkala na netu in pol je on enkrat moji prjatlci, no, bl kolegici poedu, da sm mu ful všeč in da ne ve kaj če nardit in da si ne upa povedat men pa tko tip je bil uglavnm čist na tleh no, pol je una povedala men, jz bla pa tok šokirana pa zmedena k burek na štantu uglavnm, ne, hmmm ja... tko je blo, res 'mal' smešn in čudn
glede pristopov pa... ne vem. saj, odvisno tud od ženske, ane. pr vsaki kj pali. nekatere pač na avto druge pa na sproščene tipčke k se da z njimi pogovarjat
se pravi da je sam fora da pogruntate kaj pr kteri pali in upate da mate predizpozicijo ? hmmm ne vem, sj sm rekla da pojma nimam
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
¤*Jessy*¤ napisal/-a:kko se vam zdi zveza.
Punca : 15 let
Tip: 38 let
tolk je star ko njen fotr, tako bi blo treba sam pretepst
Grrrrrr.. Jaz bom tebe pretepla, ljubezen ne pozna meja (ali starosti ). Če nočte, da vržem na vas bombo, prosim, da ne komentirate preveč tega, ker sva midva z lubijem zelo blizu tej starostni razliki. (ok, malo manj razlike je, no... ne znam računat ). Sam vseen...
-
¤*Jessy*¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2005
- Kraj: Šentjernej
Applebitecc napisal/-a:¤*Jessy*¤ napisal/-a:kko se vam zdi zveza.
Grrrrrr.. Jaz bom tebe pretepla, ljubezen ne pozna meja (ali starosti ). Če nočte, da vržem na vas bombo, prosim, da ne komentirate preveč tega, ker sva midva z lubijem zelo blizu tej starostni razliki.
ja vredu bi blo če bi bla ona recimo 18 in bla bla.. sicr pr tema dvema ni ljubezni. On ma pač veeeeeelik dnarja in jo vsak tedn pele u Italijo in ji kup cote
I LOVE'YA ALL :***
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Aja no, jaz sem mislila, da daješ hipotetično vprašanje...
Sploh nisem pomislila, da je ženska stara 15... Ja, to pa ni cool no.
Sploh nisem pomislila, da je ženska stara 15... Ja, to pa ni cool no.
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
¤*Jessy*¤ napisal/-a:kko se vam zdi zveza.
hm?
a ni to mal ful?
ok, kot za koga. sej tud jaz pravim, da ljubezen ne pozna meja, vendar je tako zveza po moje zelo težko obstojna.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
¤*Jessy*¤
Morda ga res ljubi, sam on je pa total mim.Tok mlado punco met...adijo pamet!!!
Neki ne štima pr njemu!!
In kako starši gledajo nato*?Men ni nč več jasn
Morda ga res ljubi, sam on je pa total mim.Tok mlado punco met...adijo pamet!!!
Neki ne štima pr njemu!!
In kako starši gledajo nato*?Men ni nč več jasn
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov