Pristop
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Nisem ravno navdušena, če do mene pride tip z obrabljenim stavkom. Mora bit izviren. Bolj izviren je, hitrej me bo zvabil na pijačo.
No ne bom rekla da je tvoj primer slab, sam je tko neki vsakdanjega in direktnega. Jaz pa rada tipa prej orng namučim preden se odločim.
No ne bom rekla da je tvoj primer slab, sam je tko neki vsakdanjega in direktnega. Jaz pa rada tipa prej orng namučim preden se odločim.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Če je iskren...npr. da bi me rad povabil na pijačo in bolje spoznal, ker sem mu simpatična.....zakaj pa ne?? Se mi zdi ful v redu. Ne rabi si zmišljevat neke kao "never said before" izgovore
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
Mark napisal/-a:Nekaj si pač zmisliš, kaj ti pride na misel. Učenje na pamet, kaj boš rekel ni preveč dobro
Se strinjam....najbolj je neki spontano.....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
da je čim bolj naraven, prijazen, spoštljiv...ne da pa mi pride ej pi... bi jst tebe kr pof...-ker se tut taki bedaki najdejo, sploh k so pjani so lahko kakšni tipi blazno neokusni
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
najprej spogledovanje, pol kakšno povebilo na pjačko......pa na plesišču ko se tak trudi zapeljevat s plesom......
drugač stavek mi pa ni tak pomembn......no če mi bo reku, če grema na wc, pol tak po moje že ve kak bo odgovor........
drugač stavek mi pa ni tak pomembn......no če mi bo reku, če grema na wc, pol tak po moje že ve kak bo odgovor........
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
najprej pol pa pogovor sledi
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ja pi*da če pa vsak misli, da če mi časti drinko, bo pol za f*kat dubu.......neče moči.............
zato je pa najbolj it v Janeza al pa v En puba (vsaj včas je blo tko), k ti drinko sam nosjo in ne veš ne od koga, nič...........
v globalu je pa sam na preži...........
zato je pa najbolj it v Janeza al pa v En puba (vsaj včas je blo tko), k ti drinko sam nosjo in ne veš ne od koga, nič...........
v globalu je pa sam na preži...........
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Najbolš je da je čim bolj naraven, spontan, pa da pristopi s humorjem (naravnim, če ga ma...ker narjen je še bl lame kokr bit brez)...Ne maram, da vsiljuje nekaj, sploh tist s pijačo:
ON: A boš kej spila?
JST: Ne hvala.
ON: A dej no neki spij!
JST: Res ne bi, hvala.
ON: Kva si pa tolk fina no, sej te nam pojedu.
JST: OK, redbull vodka na mizo!
(spijeva) ON: Ok, morm it.
ON: A boš kej spila?
JST: Ne hvala.
ON: A dej no neki spij!
JST: Res ne bi, hvala.
ON: Kva si pa tolk fina no, sej te nam pojedu.
JST: OK, redbull vodka na mizo!
(spijeva) ON: Ok, morm it.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov