Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
jaz sem zadnja sploh, ki nosi ta priimek, tako da že od malega govorim,da bom obdržala svoj priimek, ker se mi zdi grozna misel,d a bi izumrl z mano...
najbolje,da se poročim z Novakom... hehe
najbolje,da se poročim z Novakom... hehe
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
- Piaation
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: Maribor
sofia83 napisal/-a:Jst bom pa z veseljem prevzela možev priimek, ker se mi zdi neka glupa sodobna pogruntavščina, da majo babe svoj priimek oz., še bolj glupo, da majo akr dva priimka. In potem ma ta fensi sodobna pi*ka po možnosti še dve imeni, pa je že skor muvistar. In ja, tud če se bo mož pisal Konda, bom pa pač Ana Konda, ne. Sem zlo tradicionalna v mnogih pogledih, ja.
Pa bejbika, mekani ć prav kul zgleda v osebni, mene že cel lajf spremlja, pa mi nč ne manjka.
Podpisujem!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Uf končno še ena ki bo imela tako kot sva si midva zamislila,samo sva potem zarad pritiska okolice popustila,pa sem jaz vzela njegovega in obdržala svojega in on isto
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Jaz sem pa vzela njegov priimek... Najprej sem hotla obdržat tud svojga, ampak sem se nekak dala prepričat, ker njemu to ful pomeni, da mava isti in samo en priimek, men je blo pa itak vseen in nikol nisem ful neki razmišljala o tem... Grozn mi je blo edino to, ker sem mela celo norišnico z zamenjavo dokumentov...
- MissLady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
Jaz sem se odločila za dva priimka. Mogoče tudi zato, ker sem full navezana na svojo družino in mi res veliko pomeni.
Sicer pa imam ime in oba priimka zelo kratke.. tako da ni panike (ime 4 črke, 1. priimek 4 črke, 2. priimek 3 črke)
Sicer pa imam ime in oba priimka zelo kratke.. tako da ni panike (ime 4 črke, 1. priimek 4 črke, 2. priimek 3 črke)
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
izitanči napisal/-a:Jaz bi vzela njegovega, ker če bi dva, bi potem rabila eno exstra velko osebno izkaznico.
Imam namreč ime z 7 črkami priimek s 8 črkami potem pa še njegov priimek s ... črkami.
Totalno preveč.
Le pazi, to zna bit zelo nerodna stvar. Ne samo oseban, tudi drugje.
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Prevzela bi njegovega definitivno. Ne samo, da mi je všeč, tako se izkaže tudi spoštovanje do njega, on ga je že izkazal s tem, da mi podari svoj priimek Če pa se ne bi poročila in bi imela otroke, bi otroci nosili njegov priimek.
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js bi imela kar oba. Svojega bi obdržala zato, ker sem na žalost ena od zadnjih v naši familiji s tem priimkom (no ja... še 2 sestrični), njegovega bi pa itaq tudi imela. Da se ve, čigava sem
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov