urska.pavlic napisal/-a: ja če ne pripada po poroki njemu bi pa vi rekli temu kako??
Da skupaj živita v partnerski zvezi. Jaz ne pripradam nikomur, ker sem samostojna oseba. Skupaj z njim sem pa zato, ker želim bit, ne zato, ker bi mu pripadala in ne bi mogla stran.
glej, ti že brez poroke živiš z njim v partnerski zvezi! men je pač tko imam poročni prstan na roki vsak ve. aha, ona ima prstan na roki pripada drugemu moškemu.
vprašanje na forumu sprašuje ženske in primke. moj si sigurno po poroki ne spremeni primek. govorim o svojem mnenju.ne o tvojem ne o njegovem, o svojem mnenju. itak pa naju čez 2 mesecanaju čaka poroka in tako bo kot si bova bova pač želela.
Fora je, da itak vsak moški ve da tukaj ne moreš zmagati...tko da .
Moja mami je tudi rekla, da sta izbirala ime zame in se odločila, kar je pa dejansko pomenilo pa je: izbirala sva ime, vsak je dal predloge in jaz sem izbrala tvoje ime.
To so kot tiste otroške tekme, vsak je zmagovalec na koncu..ampak en vseeno dobi zlato medaljo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Meni je popolnoma vseeno kdo ma kateri priimek. Tud, če bo žena hotla obdržat, ga pa naj, tud, če bo hotla, da ma otrok samo njen priimek, ga pa naj ima... Mi je priimek še najmanj pomemben.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson