Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pa saj danes ni več nujno, da vedno ženska vzame možev priimek ali pa pač obdrži svojega. Zakaj pa ne bi mož vzel ženinega? Ali pa bi oba imela dvojen priimek? Vse je možno. Sicer sem pa vedno razmišljala kaj narediti v primeru, ko ima moški že od rojstva dva priimka (poznam nekaj primerov). Če ženska potem obdrži svojega in doda še moževega..hm..trije priimki na kupu, bi znalo bit zanimivo
Moj fant mi je celo predlagal, da bi iz najinih priimkov skovala neko mešanico in bi se potem oba tako pisala.Zaenkrat nama še ni uspelo kaj pametnega pogruntat.
Moj fant mi je celo predlagal, da bi iz najinih priimkov skovala neko mešanico in bi se potem oba tako pisala.Zaenkrat nama še ni uspelo kaj pametnega pogruntat.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Jaz bom imela kar negovega, ker pač nekaj dam na običaj. Če se sploh poročim kdaj, ker zaenkrat ne razmišljava v tej smeri.
- Cherry24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2009
Ja,tud js bi želela met svojga zravn. sam nism zih,k sm mal smotana ,a je pol moj na 1. mestu za imenom al na 2.? ops
Ne vem. ta kombinacija mojga imena pa priimka me spremlja cel lajf...to sm js...in zard enga desca( pa četud bi ga ljubila in vse:)),ne bi hotla tega zgubit. ja,kot da nekej manjka. kt da to nism pol več jest...
smešn
Ne vem. ta kombinacija mojga imena pa priimka me spremlja cel lajf...to sm js...in zard enga desca( pa četud bi ga ljubila in vse:)),ne bi hotla tega zgubit. ja,kot da nekej manjka. kt da to nism pol več jest...
smešn
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz sem bila včasih mnenja, da hočem samo moževega, ampak najbrž ker je imel bivši tak priimek, ki mi je bil ful všeč..zdajšnji mi pa ni toliko, sicer ni nek čuden ali kaj, ampak se mi zdi, da se ne sklada z mojim imenom tako da če z njim ostanem, bom najbrž obdržala tudi svojega.
Houd de wereld tegen
- egipčanska lilija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Js bom svojga obdražala, vsekakor - lahko pa dodam pol njegovega, če mi bo všeč
otroci: kaj pa če bi imeli oba? tudi to je opcija... kaj mislite ?
btw, še mal pa bo tko k v južni Ameriki k ima folk dva imena in dva priimka, prvi priimek je po atu, drugi pa po mami... pol je pa ponavad drug ime po dedku/babici - in imaš celo družinsko drevo v imenu
otroci: kaj pa če bi imeli oba? tudi to je opcija... kaj mislite ?
btw, še mal pa bo tko k v južni Ameriki k ima folk dva imena in dva priimka, prvi priimek je po atu, drugi pa po mami... pol je pa ponavad drug ime po dedku/babici - in imaš celo družinsko drevo v imenu
assalam aleikum - peace be upon you
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Raje vzamem njegovega ker moj priimek je najbolj nemogoč priimek na svetu. Verjemte mi na besedo
Je dovolj če povem, da je v bistvu kletvica?
Od zdajšnjega fanta bi vzela priimek ker je tak lep in normalen
Je dovolj če povem, da je v bistvu kletvica?
Od zdajšnjega fanta bi vzela priimek ker je tak lep in normalen
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
V_Rose_V napisal/-a:ja kaj pa v primeru, da jaz dam hčerki ime...hm...Ana Marija (ločeno kot dve imeni), pa ima tamala moj in fantov priimek (v primeru, da nisva poročena)...in se pol poroči ona in hoče imeti svoja 2 priimka in moževega poleg???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov