Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
To je čist odvisno tut od tega kak bi se tip pisal...ker če bi mel kak hecen priimek ga verjetno neb hotla met, svojga pa tut neb rada obdržala, ker me preveč spominja na mojga fotra s katerim pa nism nič v stiku, tko da bi se tudi mojga priimka rada 'znebila'
Recimo pa da se poročim z mojim sedanjim fantom bi pa verjetno vzela njegov priimek ker mi je čist všeč pa tudi zdi se mi da paše zraven mojega imena
Recimo pa da se poročim z mojim sedanjim fantom bi pa verjetno vzela njegov priimek ker mi je čist všeč pa tudi zdi se mi da paše zraven mojega imena
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
jaz bi po poroki prevzela njegov priimek (itak ) pa glede otrok, tudi bi se pisali po njemu ane
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Js itak da bom po poroki vzela njegov priimek je čist lepejši tk da ni problema
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
no ja, js bom pa mela kr oba, in sm definitivno odločena tko! ..
Svojega bom namreč obdržala zato, ker je v sloveniji samo še naša družina s tem priimkom, pa same deklce smo, tk da bom vsaj ena nadaljevala ta rod .. Za otroke se bova pa pomoje še kr temeljito pogovorila, saj če bo kak fantek, hočem da nosi moj dekliški priimek, da se to nadaljuje
ampaaaak, prej se je treba poročit in imet otroka
Svojega bom namreč obdržala zato, ker je v sloveniji samo še naša družina s tem priimkom, pa same deklce smo, tk da bom vsaj ena nadaljevala ta rod .. Za otroke se bova pa pomoje še kr temeljito pogovorila, saj če bo kak fantek, hočem da nosi moj dekliški priimek, da se to nadaljuje
ampaaaak, prej se je treba poročit in imet otroka
-
Christianne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js bi pa njegovga imela. Moj mi ni všeč
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js bi najrajš kar mojga obdržala, k mi je ful všeč. Sam verjetno bi mela kar oba. Otroci isto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Nad poroko nisem navdušena..tko da..sam kot pravijo nikoli ne reci nikoli..in če si res kdaj premislim (kar dvomim, ker mi tisti list papirja res nič ne pomeni)..bi pa bilo pol spet odvisno kako bi se partner pisal..če bi mel res kak, zelo zelo hecen priimek pol nevem..bi imela kar oba..sam, če bi pa imel tud dokaj normalen priimek, bi pa tud imela oba ...tko da ja bi kar obdržala svojga in zraven dodala še njegovega seveda
Sam še prej bo pa potrebno najt žrtev
Sam še prej bo pa potrebno najt žrtev
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Midva z fantom sva se zadnjič ravno o tem pogovarjala.. pa me je mal presenetu ko sm mu omenla da če bi se že poročila mogoče kdaj bi rada imela oba priimka.. pa je biu ful ˝užaljen˝al kako naj rečem, pač da hoče da imam sam njegovga...
Govorim pa zato kr me zanima a vaše fante ste povprašale kej o tem da bi obdržale dekliški priimek po poroki?? kaj oni kej o tem mislijo??
Govorim pa zato kr me zanima a vaše fante ste povprašale kej o tem da bi obdržale dekliški priimek po poroki?? kaj oni kej o tem mislijo??
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, moj je kar za to, da se bom pisala po njem. mi je čist kul, ker se priimek res ne razlikuje veliko od mojega. dveh pa ne bi imela, je potem čist preveč dolgo za podpisovanje itd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov