Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst bom definitivno vzela njegou priimek ... Sploh pa če se bom poročila z mojo žabico Sicer ma čist makedonski priimek oz. se ful makedonsko sliš , sam mi je vseen hud
Drgač pa v vsakem primeru mi je to normalno, da žena pač potem prevzame priimek od moža.
Glede teh dvojnih imen in tega pa še dvojnih priimkou ... zame je to mal burast no ... ampak kokr komu sede
Drgač pa v vsakem primeru mi je to normalno, da žena pač potem prevzame priimek od moža.
Glede teh dvojnih imen in tega pa še dvojnih priimkou ... zame je to mal burast no ... ampak kokr komu sede
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
lally napisal/-a:moj bivsi je mel makedonski priimek...Budinski... men so makedonski priimki sexy...
Hahaha ja res so ja ... Sej zato pa pravim, da če se bom z mojim zdejšnjim poročila, bom 100% vzela njegou priimek
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
lally napisal/-a:jap... cist sexy priimki... ta ski nakonc je cist sexy men...
Ja čeprou eni pravjo, da oriđinale makedonski bi mogu bit na VSKI ... ampak moj ma na koncu SKI in ga itak vsi kolegi kličejo makedonc mislm ga zajbavajo da je makedonc ... pa še zgleda baje tko ... sam men splohhhhh neee
No pa da ne bova preveč OT, jst bom uzela njegou priimek pa bom makedonka
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
jz bi pa z veseljem mela priimek bivsiga, sam njega pa ne...
ampak bom mela svoj priimek in priimek zdejsnega lubija in bom tripple L... dokler nam porocena bom pa double L...
ampak bom mela svoj priimek in priimek zdejsnega lubija in bom tripple L... dokler nam porocena bom pa double L...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
kr.ena napisal/-a:A ni lepše, če si potem na koncu spremeniš v -ska namesto -ski. Ženska oblika priimka.
Ma ja, mislim, da tako tudi je. Ena moja sošolka je poročena z Makedoncem in on je na -ov, ona pa -ova.
Pa pri -ski je verjetno podobno, vsaj kolikor jih jaz poznam.
To na -ska se men ful lepo sliši, tako..nevem, mehko? Ženstveno...
-
tiasha - Cosmopolitanka
Ma to glede makedonskih priimkov, da se za žensko spreminjajo ... vrjetno je tko samo res v Makedoniji, pri nas pa tega mislim da ni ... ne vem no ... men bi blo smešno, da bi se on pisou Pleterski in jst Pleterska ... ne ne ... no way ... mi je moška možnost velik bolša ... Tjaša Pleterska hellll nooo ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
tiasha napisal/-a:Ma to glede makedonskih priimkov, da se za žensko spreminjajo ... vrjetno je tko samo res v Makedoniji, pri nas pa tega mislim da ni ... ne vem no ... men bi blo smešno, da bi se on pisou Pleterski in jst Pleterska ... ne ne ... no way ... mi je moška možnost velik bolša ... Tjaša Pleterska hellll nooo ...
Ja, jst vem za točno tak primer, živita v Slo, on je Makedonec na -ov, ona pa ima njegov priimek in je -ova.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Mah moj sploh ni makedonec ... ma čisti slovenski priimek, ki izvira iz Pleterskega samostana ... Pleterje ... Pleterski ... tko da bom jst če se bom poročila kr na ski ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov