Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dve olivi - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
jokica napisal/-a:jest - oba priimka...
otroci - njegovega
heh
ravno zaradi tega ne bi pustila svojega priimka
nocem da bi se moj otrok pisal drugace kot jaz
da bi pa otroka obremenjevala z dvema priimkoma zaradi mojih muh pa tut ni sprejemljivo
eh
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:38, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ma jez bi mojga obdržala+vzela njegovga, če bi bil moj priimek mal krajši. Sam 8-črk dolgo klopotačo+ njegov 6-črk dolg priimek, pa res ne mislm še celo življenje pisat . Bi mi prevzelo preveč življenja .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Jaz si želim obdržati tudi svoj priimek, torej: Ime+Dekliški+Primoženi. Sicer si je tudi on pripravljen k svojemu dodati še mojega, kar se mi zdi zelo lepo, ampak je zelo nenavadno in ne želim, da bi imel težave. Za otroke bi si sicer neskončno želela, da imajo tudi moj priimek (ker ta priimek v Sloveniji izumira in ga po naši širši veji družine nihče ne bo prenesel na potomce), ampak mislim, da se bom sprijaznila tudi s partnerjevim (za otroke).
Sem pristaš preprostosti, ampak pri meni gre res za priimek, ki sicer izumre...
Sem pristaš preprostosti, ampak pri meni gre res za priimek, ki sicer izumre...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Če daš otroku oba priimka, bo še vedno moral enega stran dat, če bo hotel partnerjevega ob poroki prevzet, tako da s tem svojega priimka ne rešiš nujno pred izumrtjem. Še vedno ga pa lahko kasneje sam spremeni, če bo videl, da tebi to toliko pomeni.
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Jaz bi obdržala samo svojega. Ga imam že vrsto let in se čisto dobro počutim z njim... Sploh pa tudi to danes ni nič neobičajnega tako, da upam, da se bo tudi bodoči mož strinjal, čeprav ne vem kakšne argumente bi lahko imel proti temu.
Kar se pa otrok tiče bi imeli pa oba priimka mojega in njegovega.
Kar se pa otrok tiče bi imeli pa oba priimka mojega in njegovega.
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
MAH, JAZ TUD NEM KOMPLICIRALA.. BOM KR NJEGOV PRIIMEK MELA...
KO BO CAJT ZA TO SEVEDA....
KO BO CAJT ZA TO SEVEDA....
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Jaz bi nadvse rada obdržala svoj priimek, saj smo tri babe v familiji, pa nočem, da izgine, ker sem ful ponosna na svoje prednike in bi bilo fajn, če bi se nadaljevalo (v takih primerih si želim brata ). Ampak bom najbrž imela oba, otroci pa njegovega. Tako pač to gre.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov