Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, itak da osebnost ne temelji na imenu in primku, ampak ga js usen (še vedno!) ne dam, pa nej se dec na glavo postau (čeprou zdejšnji se ne bi, lepo podpira mojo navezanost).
Škrta , kar je moje, je moje in tega ne dam stran, hehe.
Škrta , kar je moje, je moje in tega ne dam stran, hehe.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
SSarchy napisal/-a:Jaz pa komaj čakam, da prevzamem njegov priimek, ker me moj lastni spominja na vso fotrovo sorodstvo (brate in njihove družine, ter starga fotra), s katerimi se po velikem sporu za imetje in vso krivico in sramoto, ki so jo nam naredili, nočem nikoli več srečat.
a si ti jaz?
kot da berem lastno situacijo. poleg tega mam madžarski priimek, ki ga še posebej v ljubljani ne ve nihče napisat in mi je že rahlo doku****o.
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Hvala lepa za takšno tradicijo. Ta tradicija izhaja iz zatiranja žensk, ko se nas je predalo iz rok očeta v roke možu. Po imenu in priimku nas ljudje prepoznajo. Isto velja za otroke. Ženska nosi otoka 9 mesecev v sebi, ga rodi, doji in skrbi zanj. Logično bi bilo, da bi otroci nosili materin priimek.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Js bom pa obdržala svojga, ob katerem si že tko tričetrt ljudi jezik polom, pa mela zravn še njegovega, k je tud za jezik zlomt in mi je ful fajn k je oboje skupej pa še z imenom čist ubitačna kombinacija. Pol nekoč seveda, ko bo on dojel da njegova kariera ni nč proti men...
Always look on the bright side of life!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Noelia napisal/-a:Hvala lepa za takšno tradicijo. Ta tradicija izhaja iz zatiranja žensk, ko se nas je predalo iz rok očeta v roke možu. Po imenu in priimku nas ljudje prepoznajo. Isto velja za otroke. Ženska nosi otoka 9 mesecev v sebi, ga rodi, doji in skrbi zanj. Logično bi bilo, da bi otroci nosili materin priimek.
Sej lahko daš svoj priimek otroku .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
GoldenSoul - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: lj
Jst sm pa razmišljala, da bi kr oba obdržala, moj je pa reku, da se mu v tem cajtu zdi bl izvirno, če obdržim sam njegovga (kao v stilu, da če maš dva priimka, se neki fancy delaš:? ). Kr neki. Sicer skup res ne pašeta, sam who cares.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
odvisno če bi mi biu priimek všeč.. vrjetno bi pa vzela fantovega.. nekak zarad tradicije.. no od trenutnega mi je tut ful všeč, tko da bi ga kr vzela ja ga. Bitežnik zakon
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]