Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Vsekakor da bom obdržala svojega in še njegovega pripela.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
js ga "morm" obdržat, kr pač sm atiju oblubla,kr sm edinka pa bi na sploh bi bil zlo užalen če bi ga zamenjala, tud ko sta se ločla je mami zard mene mela do poroke z očimom atijev priimek...pa sploh mi je čist ql, pa sploh ko sm opazvala mami kk jo je matral na začetku, ko je spremenila priimek, ku se je vlkrat zmotla v trgovini...
...njegovga bi vrjetn tud vzela, razn če bi bil preveč neslovenski al pa čudn...npr.moj dedi je mel tak hecn priimek, res grozn, pa je moja babi zahtevala da ma njenga in moja mami ji je zlo hvaležna že tk se nam za dan mrtvih vsi režijo
...njegovga bi vrjetn tud vzela, razn če bi bil preveč neslovenski al pa čudn...npr.moj dedi je mel tak hecn priimek, res grozn, pa je moja babi zahtevala da ma njenga in moja mami ji je zlo hvaležna že tk se nam za dan mrtvih vsi režijo
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
*urškica* napisal/-a:npr.moj dedi je mel tak hecn priimek, res grozn, pa je moja babi zahtevala da ma njenga in moja mami ji je zlo hvaležna že tk se nam za dan mrtvih vsi režijo
huh, carka tvoja babi da ga je že v tistih časih pripravla do tega- a mi zaupa recept
jest bi tut da bi moj prevzel moj priimek ampak lahk sam sanjam o tem, tako da mislm da bom mela kr oba...
-
Nutella` - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
Jochie napisal/-a:*urškica* napisal/-a:npr.moj dedi je mel tak hecn priimek, res grozn, pa je moja babi zahtevala da ma njenga in moja mami ji je zlo hvaležna že tk se nam za dan mrtvih vsi režijo :?
ta priimek nam pa moraš zaupati!
Zakaj pa na Dan mrtvih?
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Definitivno bom njegovega vzela in tudi otroci bodo imeli le njegov priimek.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
peti polpeti napisal/-a:jaz imam pa tako redek priimek, da bi ga kar obdržala probala bi pa ''zrihtat'', če bi imela sina, da bi prevzel moj priimek, da je vsaj en naslednik.
jp, sanje....
Tud jst mam podobn "problem"... če jst ne obdržim svojga priimka, potem ne bo nobenga naslednika, ker sm jst zadnja v familiji, pa nism moški niti nimam brata Tko da se bo praktično zgodil, da bo priimek izumrl.. No, pa sej ne, da sm sebična, men je praktično vseeno, lahko prevzamem tud njegovga...
Poznam pa 1 zanimiv primer. Moja bivša profesorca se je pisala JaVrh.
Namreč, njen mož se je pisal Vrhovnik, ona pa Jamšek (al obratno, sej ni sploh važn) in sta to skupi združla v JaVrh.. Je blo pa N.U.J.N.O. pisat ta "V" z veliko začetnico...
Men je to ful zanimivo, sam se mi zdi, da so redki taki primerki, k bi lahko en spodobn priimek skupi sestavl... Mi2 recimo... sami smehi so, če kej tazga probavaš
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tole je pa ful simpatično. Pa tud ne sliši se tolk neumno/smešno, kot si npr. rekla, da bi se v tvojem ali pa v kakšnem drugem primeru.~Papillon~ napisal/-a:Poznam pa 1 zanimiv primer. Moja bivša profesorca se je pisala JaVrh.
Namreč, njen mož se je pisal Vrhovnik, ona pa Jamšek (al obratno, sej ni sploh važn) in sta to skupi združla v JaVrh.. Je blo pa N.U.J.N.O. pisat ta "V" z veliko začetnico...
Men je to ful zanimivo, sam se mi zdi, da so redki taki primerki, k bi lahko en spodobn priimek skupi sestavl... Mi2 recimo... sami smehi so, če kej tazga probavaš
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Ime mi je Micka. happy?
Zadnjič spremenil ~Papillon~, dne 10. Jan. 2008 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
~Papillon~ napisal/-a:
Poznam pa 1 zanimiv primer. Moja bivša profesorca se je pisala JaVrh.
Kr neki...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov