Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Naša sorodnica se je pa zdej poročila. Pa je mož preuzeu njen priimek neki nouga zame..mal drgač..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
mily napisal/-a:Ne moreš. Če bo tvoje uradno ime z dvema priimkoma, se boš mogla na uradne papirje podpisovat z obema.
to pa ni glih cist res!
to pa jst lahko povem iz svojih izkusenj-mam dva priimka-pa se na uradne papirje podpisujem samo z enim!
in do zdej nism mela nikjer nobenih problemov
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
pri meni je zdej odvisno kasen priimek bi on imel, ce bi mel kaksnega cudnega bi kr svojga imela
ma ta fant ki ga mam zdej (pa ze full casa) ma normalen priimek tko da bi imela njegovega, ker moj je mal drugacen, vecina ljudi ga ne zna prebrat, bi ma recimo imela zacetnico svojega priimka, piko in pol njegov priimek
ma ta fant ki ga mam zdej (pa ze full casa) ma normalen priimek tko da bi imela njegovega, ker moj je mal drugacen, vecina ljudi ga ne zna prebrat, bi ma recimo imela zacetnico svojega priimka, piko in pol njegov priimek
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
obvezno njegovega ker mi je ful všeč njegov priimek,z mojim imajo vedno probleme,mislim saj z njegovim tud samo rada bi imela njegovega pa tudi njemu in njegovemu očetu to veliko pomeni da gre priimek naprej
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
po eni strani bi zamenjala samo z njegovim po drugi pa bi mela kar oba...ja otroci pa nevem oba ali pa samo njegovega....ubistvu o tem nisem še razmišljala....je pa dobra ideja za pogovor z njim
- peti polpeti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2007
jaz imam pa tako redek priimek, da bi ga kar obdržala probala bi pa ''zrihtat'', če bi imela sina, da bi prevzel moj priimek, da je vsaj en naslednik.
jp, sanje....
jp, sanje....
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov