Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tale je pa LOL; kje si pa vidla, da se obdrži priimek od bivšega moža? Al da bi bla z večimi naenkrat poročena, al kako?ANGELgirl napisal/-a:Kaj pa če se boš večkrat poročila? Boš imela 5 priimkov? OMG..
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Seveda se lahko obdrži priimek od moža, kljub ločitvi. Ko se par loči ima ženska ene 15 dni možnost, da zastojn nazaj vzame svoj priimek. če tega ne stori, ji ostane od bivšega moža. Seveda ga lahko tudi kasneje spremeni če želi, ampak mora za to plačat, kot vsi ostali.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
tut jest se ne nameravam nikoli poročit, ampak hipotetično bi hotla njegovga, ker mi moj ni ušeč - predolg je, pa še črko r ma not - ne znam izgovort
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
mily napisal/-a:Seveda se lahko obdrži priimek od moža, kljub ločitvi. Ko se par loči ima ženska ene 15 dni možnost, da zastojn nazaj vzame svoj priimek. če tega ne stori, ji ostane od bivšega moža. Seveda ga lahko tudi kasneje spremeni če želi, ampak mora za to plačat, kot vsi ostali.
Potem se pa še 1x poroči in ima priimek od bivšega moža in od novega. Ta mi je najbolj hecna Bi vsaj samo od tanovega vzela ali pa svojega dekliškega. Ampak ja... Vsak ima svoje razloge.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tole je smiselno, ja, ampak kaj pa vem, jz ne bi hotela bit na tak način "vezana" na bivšega moža, če se že ločujem.kr.ena napisal/-a:^^ ... najverjetneje zato, ker se želijo pisati enako kot otroci.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Moja starša sta ločena. Mami je nazaj svoj dekliški priimk uzela, mi(otroc) mamo pa od fotra..čeprou mi je nekak mamin lepši pa bl redk..jst če bi zbirala bi hotla met oba..ne vem zakaj..
pr poroki pa ne vem kaj bi nardila..ne vem nekak sm navezana na svojga..tko da bi najbrš svojga obdržala..razn če bi še on mojga uzeu pol bi pa tut jst njegouga
do tega je še daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč
pr poroki pa ne vem kaj bi nardila..ne vem nekak sm navezana na svojga..tko da bi najbrš svojga obdržala..razn če bi še on mojga uzeu pol bi pa tut jst njegouga
do tega je še daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
purple_rain napisal/-a:Tale je pa LOL; kje si pa vidla, da se obdrži priimek od bivšega moža? Al da bi bla z večimi naenkrat poročena, al kako?ANGELgirl napisal/-a:Kaj pa če se boš večkrat poročila? Boš imela 5 priimkov? OMG..
demi moore poglej!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Damyanchyka napisal/-a:Moja starša sta ločena. Mami je nazaj svoj dekliški priimk uzela, mi(otroc) mamo pa od fotra..čeprou mi je nekak mamin lepši pa bl redk..jst če bi zbirala bi hotla met oba..ne vem zakaj..
Kolikor vem, mora do tvojega 18. leta tudi oče dati privoljenje k spremembi priimka. Vem, ker se je prijateljica ločila in bivši mož ni dovolil, da otroku zamenja priimek na svoj dekliški, je pa privolil, da ima otrok zdaj oba. Ona pa dekliškega.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov