Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Meni se zdi nesmiselno komplicirat, ker bi bil en sam križ s temi priimki tudi pri otrocih. Vzela bom njegov priimek, ker ne razmišljam na način, zakaj bi mogla vzet njegov priimek oz. zakaj on ne vzame mojega.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Se strinjam z večino. Js bom tud moževega vzela. Nimam se kj delat fino s tem da obdržim svojga al pa oba... Kr neki!
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pa kaj usi o neki finoči bluzite?! To, da bom obdržala svoj primk nima prou nobene veze s finočo, girl power in podobnim sranjem.
Gre za navezanost, za dejstvo, da se že 25 let predstaulam u tem "kompletu", za to, da nas ni velik s tem primkom ... Tko k bi ob poroki obdržala svoj auto, svojga mačka itd. bi obdržala tut svoj primk. In ne, čis nč kompliciranja ni tle.
Gre za navezanost, za dejstvo, da se že 25 let predstaulam u tem "kompletu", za to, da nas ni velik s tem primkom ... Tko k bi ob poroki obdržala svoj auto, svojga mačka itd. bi obdržala tut svoj primk. In ne, čis nč kompliciranja ni tle.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
jaz bi rada obdržala svoj priimek, pač mislim, da ta priimek paše k mojemu imenu in mi je prav všeč. če pa bi blo treba pa bi vzela njegovega, pa bi svojega pustla. obeh pa ne bi mela
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Aloha napisal/-a:Pa kaj usi o neki finoči bluzite?! To, da bom obdržala svoj primk nima prou nobene veze s finočo, girl power in podobnim sranjem.
Vsak pove svoje mnenje. Saj ti nihče ne brani, da to storiš. Obdrži svoj priimek, pa bo kul.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
jst mam ze zdej dva kljub temu,da sta starsa porocena
pa ko se sama porocim-bom dodala se njegovega
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
blondygirl napisal/-a:jst mam ze zdej dva kljub temu,da sta starsa porocena
Po našem zakonu ne smeš imeti več kot dva. Se boš morala odločit ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
kr.ena napisal/-a:blondygirl napisal/-a:jst mam ze zdej dva kljub temu,da sta starsa porocena
Po našem zakonu ne smeš imeti več kot dva. Se boš morala odločit ...
nej mi govorijo kokr hocjo-bom pa ta prva ki krsi zakone!!!!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Blondy tukaj ne moreš zakona kršit, ker ti noben ne bo izdal osebnega dokumenta s 3 priimki..
Kaj pa če se boš večkrat poročila? Boš imela 5 priimkov? OMG..
Kaj pa če se boš večkrat poročila? Boš imela 5 priimkov? OMG..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov