Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
cool_chick napisal/-a:all*starka napisal/-a:jst se tudi za noben dnar ne bi pisala na ć!
če bi mela tipa s takim priimkom (v kar pa zelo dvomim, saj mi južni "bratje" ki ponavadi majo ta ć niso ne karakterno ne vizualno ušeč) bi si dala v normalen č.
tiste pa ki to užali, j* ga- vsak ma svoje mnenje!
eh stara, ne skrb, itq jih ne morš dobit...majo mal višje cilje
jah, ti njihovi cilji so res visoki fizični delavci z omejenim besednim zakladom na par kletvic res niso zame
zarad mene lahk ti rečeš da nočeš slovenskega priimka... me ne gane, mej magar kitajskega če ti paše!
je pa tko, če maš kak kompleks, te vsaka malenkost prizadene...
eko zdej pa dost tega z moje strani!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eno uprašanje - dost vas piše, da bi mele oba priimka, mulci pa njegouga ...
Ammmm, u čem je point? Zakaj pa pol tut mulci ne bi mel dveh?
Js ostajam pr istem. Obdržim svojga, dodam njegouga, mladiči kasirajo oba.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
FelicityRox - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2007
Js ti mela njegovga in svojga.
Otroci pa samo njegouga.
Otroci pa samo njegouga.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Aloha napisal/-a:Eno uprašanje - dost vas piše, da bi mele oba priimka, mulci pa njegouga ...
men se zdi pa to kompliciranje brez veze - če daš še otroku 2 priimka in če punca slučajno hoče obdržat svojega dekliškega, sej ne ve za katerega naj se odloči?
jst bom prevzela možev priimek
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
all*starka napisal/-a:jah, ti njihovi cilji so res visoki fizični delavci z omejenim besednim zakladom na par kletvic res niso zame
deklica malce strpnosti in razgledanosti ti ne bi škodilo.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
a ni bz se o tem pog. kater priimek? valda da če si NJEGOVA in če se že poročiš, maš NJEGOVGA ane..edin če ti je tok gnusn da ti je bad.. men bi blo vseen, če mam tipa rada, magar ma na Ć, boli me (čeprou vem da tazga nikol neb mela ker mi pač ti ljudje na -ĆĆĆĆ niso!) tko da ja..
men je useen a bi mela svojga al njegovga ampk če se že neki grem, itaq pol njegovga
men je useen a bi mela svojga al njegovga ampk če se že neki grem, itaq pol njegovga
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
cool_chick napisal/-a:bejbika napisal/-a:defintivno bom obdržala svojga ... če se poročim s sedanjim fantom, bom zaradi te zadeva prišla v navzkriž z njegovim očetom, ki je neki ponosni balkanac, pa nau trpeu, da se bo kera pisala po svoje ... pa glede kako se fant piše, hvala lepa ... nobenga mehkega ć nam mela v osebni
čudn, da maš tok proti tem na ĆĆ pa za tipa ga maš.. jz sploh ga neb mela ane oz. neb pršla do tazga tipa tko da mi tut neb blo treba met priimka na ĆĆ..
simpl k pasulj
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Obstajajo zelo dobri razlogi, zakaj se otrokom ne daje dveh priimkov.Aloha napisal/-a:Eno uprašanje - dost vas piše, da bi mele oba priimka, mulci pa njegouga ...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ja, pa sej po razlogih sprašujem?!
Hmmm, ene pišete, da boste uzele njegouga, kr ste - halo - pač njegove. Pa nej pol on uzame vašga, kr je tut on vaš ...
Js sm usa ta leta sjhd jdhkfcgsd in se zarad enga tipa ne bom preimenvala. Če bodo pa otroc zafrustrirani zarad dveh primkou ... ah reveži. Sploh pa, če nama z zdejšnim rata, dodam sam tri črke zravn, tko da bi rekla, da me otroc zarad tega ne bi preklinjal.
Hmmm, ene pišete, da boste uzele njegouga, kr ste - halo - pač njegove. Pa nej pol on uzame vašga, kr je tut on vaš ...
Js sm usa ta leta sjhd jdhkfcgsd in se zarad enga tipa ne bom preimenvala. Če bodo pa otroc zafrustrirani zarad dveh primkou ... ah reveži. Sploh pa, če nama z zdejšnim rata, dodam sam tri črke zravn, tko da bi rekla, da me otroc zarad tega ne bi preklinjal.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov