Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- valyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
*pupika* napisal/-a:hmm.... js sem bla mnenja, da bi prevzela njegovega... ampak... hm.... če bi bil fejst čudn... al pa na VIČ.... hmm... mislim, da bi mal premisla o vsem... stvar dogovora....
mislm d ni fore u priimki k č se mata dva res rada n more zrd tok glupe stvari ratat problem in j prou bolan use skp tk d mi ni jasn u čem je fora č maš tipa k ga maš rd pa se piše drnovšek al pa dejanović...mene osebno ne mot ne meki ć niti vič k mi j priimk pou p***** m****** pomemben....če bi usi sam na to gledal neb sploh blo vč potomstva ne nč k č ti rata priimk problem ti tip ne pomen dost
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
valyka napisal/-a:*pupika* napisal/-a:hmm.... js sem bla mnenja, da bi prevzela njegovega... ampak... hm.... če bi bil fejst čudn... al pa na VIČ.... hmm... mislim, da bi mal premisla o vsem... stvar dogovora....
mislm d ni fore u priimki k č se mata dva res rada n more zrd tok glupe stvari ratat problem in j prou bolan use skp tk d mi ni jasn u čem je fora č maš tipa k ga maš rd pa se piše drnovšek al pa dejanović...mene osebno ne mot ne meki ć niti vič k mi j priimk pou p***** m****** pomemben....če bi usi sam na to gledal neb sploh blo vč potomstva ne nč k č ti rata priimk problem ti tip ne pomen dost
valyka, tvojih postov se ne da prebrat. a se lahko potrudiš in uporabiš malo več samoglasnikov?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
js bom pa zihr vzela preimek od moža. se spomnm še k sm bla mejhna pa zatreskana v kerga k sm v srčke pisala svoje ime pa preimk od fanta, in nekak mi je to ostal ne vidm potrebe da bi mela svojga dalje, pa po možnost se še kregala da nej se froci po men pišejo. ne ne bom kr tradicionalka
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
Ne glede na to kak priimek bo imel moj bodoči mož, bom prevzela njegov priimek. Glede tega ne kompliciram kot nekatere. Dva priimka... ne hvala.
Live blonde or die trying.
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ok..če bo moj bodoči mož imel hud priimek..pol bom vrjetn imela samo enega...ker mi zdjšn ni čist všeč (tak običajn pa še dovg je)..tako da bi potem otroci imeli tud kar njegov priimek
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Moj priimek je zelo slovenski, njegov pa zelo bosanski. Najprej mi je očitov da zato k se konča na IĆ da ga nočem vzet, ko pa sm mu že stotič obrazložila da jst svoj priimek ne dam za nobeno ceno, ne glede na to kako se bi on pisou, pa se j sprjaznu. Seveda bom vzela tud njegovga, otroci bojo meli pa samo njegovga.
Sicer je pa to tako stranskega pomena zame d niti ne razmišlam o tem.
Sicer je pa to tako stranskega pomena zame d niti ne razmišlam o tem.
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Sedanji fant ni slovenec tako da posledično tudi nima slovenskega priimka, kar pa me ne moti. Če bo že kdaj prišlo do tega da se bova vzela, bom vzela tudi njegov priimek, vendar bi poleg njegovega rada imela tudi svojega. Sem pa pripravljena na kompromise - če se bova prepirala okoli tega (ali s tem fantom ali kdaj s kakšnim drugim) sem pripravljena popustiti, ker se mi kreg okoli take zadeve zdi brezvezen. Navsezadnje gre le za priimek.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ne glede na všečnost in primernost priimka bodočga moža, bom zagotou za vedno obdržala zravn še svojga.
Kr je to neki, kar nosm sabo že ceu žiulenje, tko kt ime, in brez njega bi se počutla "neki na pou" .
Sm edinka in morm delat na tem, da nš priimk ne izumre .
Kr je to neki, kar nosm sabo že ceu žiulenje, tko kt ime, in brez njega bi se počutla "neki na pou" .
Sm edinka in morm delat na tem, da nš priimk ne izumre .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Evo, jaz razmišljam enako. Meni tudi ni to ''samo priimek'', ampak del moje identitete. In sem vedno govorila, da bom obdržala svoj priimek ali pa imela dva (kar bi bilo precej nepraktično - že moj zdajšnji priimek je predolg ).
No zdaj sem počasi začela razmišljati v tej smeri, da bi ob poroki prevzela fantov priimek (mi je všeč, je kratek in prav tako slovenski -ja, meni je tudi to pomembno, pa kaj ).
No zdaj sem počasi začela razmišljati v tej smeri, da bi ob poroki prevzela fantov priimek (mi je všeč, je kratek in prav tako slovenski -ja, meni je tudi to pomembno, pa kaj ).
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Jaz če bi se kdaj poročila- kar pa ne verjamem, bi vseeno obdržala svoj priimek, njegovega pa dodala.
Moj priimek je del mene, da ne omenjam poslovnih vez, partenerjev, ki so navajeni na moje ime...
Moj priimek je del mene, da ne omenjam poslovnih vez, partenerjev, ki so navajeni na moje ime...
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja js bi najrakje imela in od moža in od mene. otroci pa kr njegovega.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Jaz bi imela kar oba priimka zaradi vez in prepoznavanja tako kot je napisala satan28,njegovega bi pa imeli otročki
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov