Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men bi blo p dobr č bi on mojga sam je preveč ponosn
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
krfjolca napisal/-a:Jaz sem vzela njegovega
Zdaj se pa nikakor ne morem navadit!
Tako smotano se mi sliši!
Hehe od kje se meni to znano sliši
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Sej zarad tega pa jest ne vem, če bi si sploh spreminjala.
Čeprov me že zdej včasih kdo tako naslovi
Čeprov me že zdej včasih kdo tako naslovi
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Jst se itak verjetno ne bom nikol uradno porocila. Sam, ce bi se pa ze... bi pa jst pa otroci vsekakor oba. Zato k je moj priimk en tak nenavadn k ga nima nuben tle u slovenij pa mi mt skoz tezi, da ga morm dat naprej. Ker sm tazadna u familiji k ma se to moznost.
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
sofia83 napisal/-a:Jst bom pa z veseljem prevzela možev priimek, ker se mi zdi neka glupa sodobna pogruntavščina, da majo babe svoj priimek oz., še bolj glupo, da majo akr dva priimka. In potem ma ta fensi sodobna pi*ka po možnosti še dve imeni, pa je že skor muvistar. In ja, tud če se bo mož pisal Konda, bom pa pač Ana Konda, ne. Sem zlo tradicionalna v mnogih pogledih, ja.
Pa bejbika, mekani ć prav kul zgleda v osebni, mene že cel lajf spremlja, pa mi nč ne manjka.
Jest enako razmišljam, če se bom poročila, bom izpolnila tudi "obveznost" priimka.
Še najmanj mi je do tega, da bi moji otroci imeli po možnosti dva priimka, pa še dva imena - tko kot je moderno. Priimek bo kakršen pač bo, otroci pa bodo imeli navadna slovenska imena, in nekih tujih izpeljank.
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
Odvisno... jzt sm s svojim priimkom čizt zadovoljna.. če bo meu on lep priimek bom pač uzela njegovega ane če mi pa nekak ne bo šel... no, ja bo mogu bit pa ZLOO dobr mož da ga bom uzela lol
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]