Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
Jst se glede tega ne obremenjujem kej preveč. Sej vem da je moj priimek del mene, sam bi pa tud brez problemou vzela njegovega. Še najbolj mi je všeč ta ideja, da bi mela kr oba. Vsekakor pa po poroki neb obdržala sam mojga, k to se mi zdi pa čist mem...
Sicer pa mislm da mam do poroke še dost časa, da o tem temeljito prmislim...
Sicer pa mislm da mam do poroke še dost časa, da o tem temeljito prmislim...
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Poročim se v soboto in bom prevzela njegov priimek. To mi je nekak najbolj logično in želim, da se kot družina kasneje vsi enako pišemo.
Ne predstavljam si, da bi imela moja mama oba priimka, jaz pa le očetovega. Lepo mi je, da imamo vsi enak priimek.
Ne predstavljam si, da bi imela moja mama oba priimka, jaz pa le očetovega. Lepo mi je, da imamo vsi enak priimek.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men to sploh ni problem prevzeti fantov priimek. Bedno mi je če jih maš dva.
Mogoče bi se odločila obdržat samo svojega v primeru, da bi mel tip res (ampak res) grd priimek, ki bi imel po možnosti še kak glup pomen.
Mogoče bi se odločila obdržat samo svojega v primeru, da bi mel tip res (ampak res) grd priimek, ki bi imel po možnosti še kak glup pomen.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
metuljčica napisal/-a:Poročim se v soboto in bom prevzela njegov priimek. To mi je nekak najbolj logično in želim, da se kot družina kasneje vsi enako pišemo.
Pol bi lahko tud on prevzel tvojega, a je sploh pomislil na to ali je kar logično, da se ti preimenuješ?
Jst si tega še vedno ne predstavljam...imeti naenkrat kar drug priimek
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
men je pa preveč, da bi imela oba... kr se pol 1/2ure podpisuješ... nevem no, men ni do tega... js ne razumem ljudi, ki dajo tudi svojemu otroku 2 priimka, po vrhu vsega pa še dva imena! to se mi zdi res katastrofa!
My dreams are my reality...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jaz imam sošolko, ki ima 2 imena in 2 priimka Pa mi full dobro zgleda,čeprav se res full dolgo podpisuje. Jaz sem se že navadila da se na dolgo podpisujem. In se mi zdi, da je zdej čisto del mene in ne bi hotela imeti samo enega priimka.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov