Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
jas sicer še sploh nevem če se bom poročila....ampak če bi se bi rada imela s tipom enak priimek.če bi bil to moj al njegov nevem..ker se mi zdi za otroke potem ful neugodno.večkje je potem potrebno dodatno razlaganje, v kakem sorodstvu sploh smo...pa že na splošno je veliko manj komplikacij, če je enak priimek..
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
načeloma nism za poroko, tko da bom mela kr svoj priimek,...če se pa slučajno poročim bi pa obdržala svojega in mela zravn še njegovega
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
- nikapetric
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
- Kraj: nova zelandija
js vem,da bom poleg novega obdržala svoj star priimek,ker me nekako veže na pokojnega očeta in se tako počutim povezano.
vendar bodo otroci imeli njegov priimek,kr ne mislim komplicirat in kr sm malce tradicionalno dekle...
vendar bodo otroci imeli njegov priimek,kr ne mislim komplicirat in kr sm malce tradicionalno dekle...
hello my frend,we meet again,its been a while,where should we begin?creed
- nikapetric
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
- Kraj: nova zelandija
mislm priimek od moža
hello my frend,we meet again,its been a while,where should we begin?creed
-
*zoya* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2006
svojega bom sigurno obdržala..če bom imela otroka, bi pa ful rada vidla, da bi imel moj priimek - v spomin na dedka, bi hotla da se priimek ohrani..sam kaj k je taka tradicija..
"Stvari niso nikoli slabe, takšen je lahko le tvoj pogled nanje."
- chocholate
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
- Kraj: Celje
Jst bi tud obdržala svoj priimek, pa seveda še njegovga! sam k moj ma dva priimka pa je pol problem ane, tak da bi sam enga njegovga izbrala!
Stojim pred oknom, se vrtim...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov