Priimek po poroki

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kateri priimek bi imele- ali imate- po poroki

samo njegov
290
49%
oba
241
41%
samo svoj
57
10%
Skupaj glasov : 588

estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella19 » 14. Jun. 2006 12:50

poznam primer, ko sta imela mladoporočenca enak priimek..in bi bilo najbrž zanimivo, če bi vzela priimek drug od dugega in še obdržala svojega..lol
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Jun. 2006 13:31

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 14. Jun. 2006 13:39

Verjetno bi vzela njegovega, če bi se že poročila. Ker pa se verjetno ne mislim poročit pa itak ostane moj :D Nikol pa ne veš kaj še bo :P
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 14. Jun. 2006 15:28

Jaz bi kr njegov priimek vzela.. Ni varjante da obdrzim samo svojega al pa kr oba :eek: :eek: :eek: Ne maram mojega priimka kr me noben ne razume nikol kak se pisem :eek: :eek: :eek: :x :x Njegov je pa razumljiv in logicn :D :D :D Da pa bi imela otroka pa nebi bla porocena pa bi mel otrok njegov priimek... Kot sn ze napisala... NE MARAM MOJEGA PRIIMKA :x Tolko tipov na svetu pa gre moja mati najt enega talenta s tem priimkom :cry:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 14. Jun. 2006 15:51

emmm...sej tok smajlitu ne smeš met sploh v postu. Mislem, da je 5 smajlitov na post max :!:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
million$baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a million$baby » 14. Jun. 2006 17:18

Odvisno od tega kakšen bi bil njegov priimek- če bi bil kar en čisto mimo, bi seveda obdržala svojega, če pa bil njegov priimek lep in mogoče celo boljši id mojega pa bi vzela svojega.

Povezovanje priimkov mi sicer ni všeč, ker se dostkrat zgodi, da sta povezana dva priimka, ki sploh ne sedeta skupaj.

Če bi bila poročena bi otroci dobili njegov priimek, če pa ne, pa bi dobili oba priimka.
Don't you wish your girlfriend was hot like me
Don't you wish your girlfriend was a freak like me
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 14. Jun. 2006 17:23

Ne bom se poročila, ampak če bi se bi obdržala svojega - ne glede kak priimek bi imel tisti na drugi strani.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 14. Jun. 2006 18:11

Tudi jaz bom najverjetneje prevzela njegov priimek, če se bom kdaj poročila... :) No, še ne razmišljam preveč o tem. :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Jun. 2006 18:40

Jz vem, da če se bom poročila, bom ohranila svoj priimek, al pa oba skupej, samo njegovga pa nikol, ker mi je to čudno. Kot, da bi izgubila del svoje identitete.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Jun. 2006 19:04

br0ken heart napisal/-a:Jaz bi kr njegov priimek vzela.. Ni varjante da obdrzim samo svojega al pa kr oba :eek: :eek: :eek: Ne maram mojega priimka kr me noben ne razume nikol kak se pisem :eek: :eek: :eek: :x :x Njegov je pa razumljiv in logicn :D :D :D Da pa bi imela otroka pa nebi bla porocena pa bi mel otrok njegov priimek... Kot sn ze napisala... NE MARAM MOJEGA PRIIMKA :x Tolko tipov na svetu pa gre moja mati najt enega talenta s tem priimkom :cry:

:lol: :lol: :lol: kateri pa je ta priimek??? lahko na ZS! :D
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 14. Jun. 2006 19:05

joj js mam tok problemov pr mojmu priimku da bi blo zato res najbol pametn njegovga uzet. pa se mojga se mi ne da pisat ker je predoug
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 14. Jun. 2006 19:48

vzela bi njegovega, ker je krajši.
perla85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2005
Kraj: malo tu, malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a perla85 » 14. Jun. 2006 20:00

če se punce odločte obdržat svoje priimke, morjo otroc met oba priimka, ker drgač mate sranje na meji oz. morte zmerej letat po potrdilo da je vaš otrok, ker na meji ne velja več roj. list otroka, kjer sta pisana oba starša.

sicer pa...zaka bi kompliciral? če sprejmeš nekoga z vsemi dobrimi in slabimi lastnosti , loh tut njegov priimk, pa to tut pomen da loh on sprejme ženin priimek. to je čist odvisn od dogovora.

sama bi najbrž imela oba priimka, otroc tut (obvezno). sej loh pol uporabljaš samo enga, le na uradnih papirjih imaš oba. problem rešen

:D

p.s. če je že kje podobn komentar o priimkih za otroke glede prestopa meje, se opravičujem , ker nism prebrala vseh komentarjev :oops: -jih je kr precej :razz:
nl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nl » 14. Jun. 2006 20:08

Jaz bom vzela njegov priimek, ne vem, to se mi zdi samoumevno, najbrž, ker so v moji familiji vse tko naredle, al kaj jst vem. Tko se mi zdi prou, nikol niti nisem razmišljala, a bi naredila drugače.

Glede otrok se pa strinjam. Sestra od mojga in njen nista in se ne bosta poročila. Je pa on sprejel poleg svojega še njen priimk, ker se tamala po njej piše, pa da on pol nima problemov, da se takoj ve, da k njemu paše :)
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 14. Jun. 2006 20:10

ma ne vem kak priimek bi jz po poroki mela. verjetno njegovga,sam zdej si še ne predstavljam da bi se drgač pisala kokr se. otroc bi mel pa njegovga,dva ne k se mi zdi bedno oz.mi ni všeč.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov