Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
poznam primer, ko sta imela mladoporočenca enak priimek..in bi bilo najbrž zanimivo, če bi vzela priimek drug od dugega in še obdržala svojega..lol
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Verjetno bi vzela njegovega, če bi se že poročila. Ker pa se verjetno ne mislim poročit pa itak ostane moj Nikol pa ne veš kaj še bo
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Jaz bi kr njegov priimek vzela.. Ni varjante da obdrzim samo svojega al pa kr oba Ne maram mojega priimka kr me noben ne razume nikol kak se pisem Njegov je pa razumljiv in logicn Da pa bi imela otroka pa nebi bla porocena pa bi mel otrok njegov priimek... Kot sn ze napisala... NE MARAM MOJEGA PRIIMKA Tolko tipov na svetu pa gre moja mati najt enega talenta s tem priimkom
Hello, 911. I''m on fire!
-
million$baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: Kranj
Odvisno od tega kakšen bi bil njegov priimek- če bi bil kar en čisto mimo, bi seveda obdržala svojega, če pa bil njegov priimek lep in mogoče celo boljši id mojega pa bi vzela svojega.
Povezovanje priimkov mi sicer ni všeč, ker se dostkrat zgodi, da sta povezana dva priimka, ki sploh ne sedeta skupaj.
Če bi bila poročena bi otroci dobili njegov priimek, če pa ne, pa bi dobili oba priimka.
Povezovanje priimkov mi sicer ni všeč, ker se dostkrat zgodi, da sta povezana dva priimka, ki sploh ne sedeta skupaj.
Če bi bila poročena bi otroci dobili njegov priimek, če pa ne, pa bi dobili oba priimka.
Don't you wish your girlfriend was hot like me
Don't you wish your girlfriend was a freak like me
Don't you wish your girlfriend was a freak like me
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tudi jaz bom najverjetneje prevzela njegov priimek, če se bom kdaj poročila... No, še ne razmišljam preveč o tem.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
br0ken heart napisal/-a:Jaz bi kr njegov priimek vzela.. Ni varjante da obdrzim samo svojega al pa kr oba Ne maram mojega priimka kr me noben ne razume nikol kak se pisem Njegov je pa razumljiv in logicn Da pa bi imela otroka pa nebi bla porocena pa bi mel otrok njegov priimek... Kot sn ze napisala... NE MARAM MOJEGA PRIIMKA Tolko tipov na svetu pa gre moja mati najt enega talenta s tem priimkom
kateri pa je ta priimek??? lahko na ZS!
- perla85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
- Kraj: malo tu, malo tam
če se punce odločte obdržat svoje priimke, morjo otroc met oba priimka, ker drgač mate sranje na meji oz. morte zmerej letat po potrdilo da je vaš otrok, ker na meji ne velja več roj. list otroka, kjer sta pisana oba starša.
sicer pa...zaka bi kompliciral? če sprejmeš nekoga z vsemi dobrimi in slabimi lastnosti , loh tut njegov priimk, pa to tut pomen da loh on sprejme ženin priimek. to je čist odvisn od dogovora.
sama bi najbrž imela oba priimka, otroc tut (obvezno). sej loh pol uporabljaš samo enga, le na uradnih papirjih imaš oba. problem rešen
p.s. če je že kje podobn komentar o priimkih za otroke glede prestopa meje, se opravičujem , ker nism prebrala vseh komentarjev -jih je kr precej
sicer pa...zaka bi kompliciral? če sprejmeš nekoga z vsemi dobrimi in slabimi lastnosti , loh tut njegov priimk, pa to tut pomen da loh on sprejme ženin priimek. to je čist odvisn od dogovora.
sama bi najbrž imela oba priimka, otroc tut (obvezno). sej loh pol uporabljaš samo enga, le na uradnih papirjih imaš oba. problem rešen
p.s. če je že kje podobn komentar o priimkih za otroke glede prestopa meje, se opravičujem , ker nism prebrala vseh komentarjev -jih je kr precej
- nl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
Jaz bom vzela njegov priimek, ne vem, to se mi zdi samoumevno, najbrž, ker so v moji familiji vse tko naredle, al kaj jst vem. Tko se mi zdi prou, nikol niti nisem razmišljala, a bi naredila drugače.
Glede otrok se pa strinjam. Sestra od mojga in njen nista in se ne bosta poročila. Je pa on sprejel poleg svojega še njen priimk, ker se tamala po njej piše, pa da on pol nima problemov, da se takoj ve, da k njemu paše
Glede otrok se pa strinjam. Sestra od mojga in njen nista in se ne bosta poročila. Je pa on sprejel poleg svojega še njen priimk, ker se tamala po njej piše, pa da on pol nima problemov, da se takoj ve, da k njemu paše
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
ma ne vem kak priimek bi jz po poroki mela. verjetno njegovga,sam zdej si še ne predstavljam da bi se drgač pisala kokr se. otroc bi mel pa njegovga,dva ne k se mi zdi bedno oz.mi ni všeč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov