Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*skokica* napisal/-a:Jaz bi nadvse rada obdržala svoj priimek, saj smo tri babe v familiji, pa nočem, da izgine, ker sem ful ponosna na svoje prednike in bi bilo fajn, če bi se nadaljevalo (v takih primerih si želim brata ). Ampak bom najbrž imela oba, otroci pa njegovega. Tako pač to gre.
Potem bo priimek itak izginil - če bodo otroci imeli njegovega.
"Tako pač to gre"? Gre tako, kot si narediš.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:Ene imate že vse v detajle splanirano, kako se bo kdo v vaši bodoči družini pisal. A pa ste se to s fanti že kaj dogovorile, a ste se pač same odločile?
Po moje moj ne bo imel nič proti, če bodo imeli njegov priimek. Glede mene pa itak ne vem zakaj bi sploh imel besedo.
Sicer pa je to moje današnje mnenje, kaj bo pa čez 5 let ...
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
jullia_ napisal/-a:Ene imate že vse v detajle splanirano, kako se bo kdo v vaši bodoči družini pisal. A pa ste se to s fanti že kaj dogovorile, a ste se pač same odločile?
Nism se še nč odločla... pač takšno je moje trenutno mnenje.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
*skokica* napisal/-a:Jaz bi nadvse rada obdržala svoj priimek, saj smo tri babe v familiji, pa nočem, da izgine, ker sem ful ponosna na svoje prednike in bi bilo fajn, če bi se nadaljevalo (v takih primerih si želim brata ). Ampak bom najbrž imela oba, otroci pa njegovega. Tako pač to gre.
Hehe tudi pri nas je tako, pa pri eni moji znanki...oni so problem tako rešili, da je ona vzela oba priimka in njen mož prav tako oba, njuna dva sinova pa imata samo mamin priimek
Jaz sem enkrat nekaj omenjala da bi imela oba, pa ni bil navdušen
Houd de wereld tegen
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
tudi moj ni bil navdušen nad predlogom, da bi se on pisal po meni. itaq je bila pa zajebancija. ne vem, meni je samoumevno, da se bom pisala po njem.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Verjetno bi prevzela kar njegov priimek.. Nikol nisem razmišlala o tem, da bi obdržala svojga
Worship me or walk away.
- pik4p010nic4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2005
Če se bova poročila (nad čimer trenutno nisem ravno navdušena, ker mi poroka ne pomeni dosti) bom vzela njegov priimek. To pa iz čisto preprostga razloga, ker mi je velik bolj všeč kot moj. Če bi mi biu moj bolj všeč bi pač obdržala svojega ker pri meni ne gre, da bi vzela njegovga ker je pač tko v navdi.
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz bom vzela kr njegov priimek...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov