Priimek po poroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Jst bom zagotov vzela od bodočga moža, ker tale moj je obupen
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Danes sem se pogovarjala z našo profesorico kako to, da se je odločila, da ima dva priimka pa mi je rekla, da je sama edina potomka še s tem priimkom ter da ga je zaradi tega obdržala ter, da bo dala gotovo sinu tudi dva priimka, da bi se njen priimek obdržal zaradi tega ker je redek in je prišel iz Italije.
Mogoče bom tudi sama imela 2priimka.
Mogoče bom tudi sama imela 2priimka.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- lady bug
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: Bratislava
Jaz bom gotovo imela oba-mi moj sicer ni preveč všeč, ampak je moj in si sebe drugače kot s tem priimkom ne znam predstavljati-fant ima zelo zelo lep priimek, zato bi si tudi njegovega prilepila zraven-se bom pač dlje podpisovala-pa nekaj zelo tole s podpisovanjem nima veze-moja mama ima oba priimka, pa se kdaj podpiše z obema, kdaj z enim in kdaj z drugim, tako da.. Ker pri mami vidim, da to deluje in ker vem, kako vesela je, da je obdržala svojega-ji bom kar sledila;)
Glede otrok-pa še nisem razmišljala;) lahko bi imeli le moževega, kasneje pa se itak lahko odločijo po svoje.
Glede otrok-pa še nisem razmišljala;) lahko bi imeli le moževega, kasneje pa se itak lahko odločijo po svoje.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Nekaj podobnega kot je opisala Tigi bi najbrž naredila tudi jaz. Jaz in sestrični smo zadnje s tem priimkom v rodbini, tako da bi ga rada obdržala.
Glede otrok se pa še odločam. Če bi moja hčerka imela dva priimka in bi se poročila s fantom z dvema priimkoma bi nastala... zmešnjava
Glede otrok se pa še odločam. Če bi moja hčerka imela dva priimka in bi se poročila s fantom z dvema priimkoma bi nastala... zmešnjava
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jaz, ko se bom poročila, bom imela samo njegovega; namreč že sedaj imam 2, ker se starša nista poročila in se na tak način izognila prepirom .
Ko sem bila pa majhna, sem pa sanjarila o tem, da bi dobila fanta z dvema priimkoma; in seveda svoja 2 obdržala
Ko sem bila pa majhna, sem pa sanjarila o tem, da bi dobila fanta z dvema priimkoma; in seveda svoja 2 obdržala
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Maychy napisal/-a:Če bi moja hčerka imela dva priimka in bi se poročila s fantom z dvema priimkoma bi nastala... zmešnjava
Ne, ne... v Sloveniji imaš lahko njveč dva priimka, tako da take afnarije s 4 priimki gladko odpadejo, hvala bogu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov