Pri 26-ih samski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Ojej, ta tip pa ima probleme s samozavestjo. Diana, a je sedaj z njim po 3 letih kaj bolje?Diana25 napisal/-a:Ni mi bilo treba dolgo čakati. Nežna melodija je zvenela iz zvočnikov in pari so se že odpravili na plesišče. A jaz ? jaz sem stal na mestu, možgani so ukazovali eno .. a moje noge, kot da bi bile obtežene so stale na mestu.. nisem se mogel premakniti.
Ko sem urejal svoje misli sem si rekel saj je šele deseta ura, še je čas.
Bil sem sam zaposlen s svojimi mislimi, da sem komaj sledil kaj se prijatelji pogovarjajo. Teža v nogah je popustila in mi je odleglo. Drugič bo bolje, si rečem.
Že naslednji hip zaslišim pesem, ki je ravno pravšnja, da povabim Patricijo plesat..
Pogledal sem proti njej in najini pogledi so se srečali. Začutil sem neznosno vročino, ki mi je udarila v glavo, srce je začelo hitreje biti, roke so se močno potile, da sem bil prisiljen odložiti kozarec. Umaknil sem pogled stran in si nisem več upal pogledati v tisto smer kjer je stala Patricija, kaj šele da bi jo povabil na ples. Čez nekaj časa sem jo zagledal na plesišču z drugim fantom. Zame je bila noč uničena. Z opravičilom da se počutim slabo sem se odpravil domov, z mislijo kaj se dogaja z mano.
Naslednji dan sem šel s prijatelji na bazen, še preden smo šli v vodo nam je nasproti prišla Patricija z prijateljicami, ustavile so se poleg nas in Patricija me je vprašala zakaj sem šel tako zgodaj z žura. Rdečica je oblila moj obraz, da so se mi prijatelji začeli smejati.
Daj no stari, pa ja te ni sram. Potil sem se, ostal brez besed, da bi se najraje vdrl v zemljo. Ne počutim se dobro.. sem zajecljal… odšle so v vodo in moji prijatelji z njimi .. v istem hipu pobral svoje reči in se odpravil domov.
Rojstni dnevi, žurke so se vrstile in vsako moje srečanje z punco ki mi je bila všeč, se je končalo z razbijanjem srca, potenjem rok, rdečico na obrazu, da sem se sam sebi smilil..
Začel sem se obremenjevati z mislijo, le kaj si mislijo punce, ko me vidijo tako nesamozavestnega.. razbijal sem si glavo z nešteto vprašanji.
Zakaj se mi to dogaja.. opazoval sem prijatelje, ki so objeti plesali s svojimi puncami, sproščeno se pogovarjali s prijateljicami, skratka bili so srečni..
Zakaj jaz nisem tak? Začel sem se izogibati prijateljem, puncam, kajti vsakršno srečanje s puncami ne glede na to ali mi je bila všeč ali ne sem zardel..
Stiska ki sem jo čutil ob teh simptomih je bila še hujša ker so me prijatelji zbadali.
Glejte, glejte ta rdeča lička.. zdaj večino časa preživljam doma pred računalnikom..
ven grem le redko.. Patricija že dolgo ima fanta, začel sem se zapirati vase in premišljevati ali je to normalno kar se mi dogaja .. ali pa je to že zaskrbljujoče stanje in bi si mogel poiskati kakšno strokovno pomoč. Leta minevajo, star sem že 26 let a sem še vedno samski.. tega pa si ne želim… .
Prosim pomagaj..
Grega
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
kataya napisal/-a:Ojej, ta tip pa ima probleme s samozavestjo. Diana, a je sedaj z njim po 3 letih kaj bolje?Diana25 napisal/-a:Ni mi bilo treba dolgo čakati. Nežna melodija je zvenela iz zvočnikov in pari so se že odpravili na plesišče. A jaz ? jaz sem stal na mestu, možgani so ukazovali eno .. a moje noge, kot da bi bile obtežene so stale na mestu.. nisem se mogel premakniti.
Ko sem urejal svoje misli sem si rekel saj je šele deseta ura, še je čas.
Bil sem sam zaposlen s svojimi mislimi, da sem komaj sledil kaj se prijatelji pogovarjajo. Teža v nogah je popustila in mi je odleglo. Drugič bo bolje, si rečem.
Že naslednji hip zaslišim pesem, ki je ravno pravšnja, da povabim Patricijo plesat..
Pogledal sem proti njej in najini pogledi so se srečali. Začutil sem neznosno vročino, ki mi je udarila v glavo, srce je začelo hitreje biti, roke so se močno potile, da sem bil prisiljen odložiti kozarec. Umaknil sem pogled stran in si nisem več upal pogledati v tisto smer kjer je stala Patricija, kaj šele da bi jo povabil na ples. Čez nekaj časa sem jo zagledal na plesišču z drugim fantom. Zame je bila noč uničena. Z opravičilom da se počutim slabo sem se odpravil domov, z mislijo kaj se dogaja z mano.
Naslednji dan sem šel s prijatelji na bazen, še preden smo šli v vodo nam je nasproti prišla Patricija z prijateljicami, ustavile so se poleg nas in Patricija me je vprašala zakaj sem šel tako zgodaj z žura. Rdečica je oblila moj obraz, da so se mi prijatelji začeli smejati.
Daj no stari, pa ja te ni sram. Potil sem se, ostal brez besed, da bi se najraje vdrl v zemljo. Ne počutim se dobro.. sem zajecljal… odšle so v vodo in moji prijatelji z njimi .. v istem hipu pobral svoje reči in se odpravil domov.
Rojstni dnevi, žurke so se vrstile in vsako moje srečanje z punco ki mi je bila všeč, se je končalo z razbijanjem srca, potenjem rok, rdečico na obrazu, da sem se sam sebi smilil..
Začel sem se obremenjevati z mislijo, le kaj si mislijo punce, ko me vidijo tako nesamozavestnega.. razbijal sem si glavo z nešteto vprašanji.
Zakaj se mi to dogaja.. opazoval sem prijatelje, ki so objeti plesali s svojimi puncami, sproščeno se pogovarjali s prijateljicami, skratka bili so srečni..
Zakaj jaz nisem tak? Začel sem se izogibati prijateljem, puncam, kajti vsakršno srečanje s puncami ne glede na to ali mi je bila všeč ali ne sem zardel..
Stiska ki sem jo čutil ob teh simptomih je bila še hujša ker so me prijatelji zbadali.
Glejte, glejte ta rdeča lička.. zdaj večino časa preživljam doma pred računalnikom..
ven grem le redko.. Patricija že dolgo ima fanta, začel sem se zapirati vase in premišljevati ali je to normalno kar se mi dogaja .. ali pa je to že zaskrbljujoče stanje in bi si mogel poiskati kakšno strokovno pomoč. Leta minevajo, star sem že 26 let a sem še vedno samski.. tega pa si ne želim… .
Prosim pomagaj..
Grega
V praksi sem opazil da pomaga če je na začetku vmes kot nekakšen blažilec. Torej oseba, ki jo oba poznata, tako da se vsi pogovarjajo drug z drugim, dokler se pač ne najde skupna tema ki ustreza sramežljivcu in njegovi nesojeni ljubezni. Trik je v tem da se mora ta "blažilec" pravočasno odstraniti in ju pustiti sama. Po možnosti sredi kake goreče debate da sploh ne opazita da gre.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Zdi se mi čudno, da tip pri 26-ih ne upa pristopiti k punci, ki mu je všeč.obliterator napisal/-a:V praksi sem opazil da pomaga če je na začetku vmes kot nekakšen blažilec. Torej oseba, ki jo oba poznata, tako da se vsi pogovarjajo drug z drugim, dokler se pač ne najde skupna tema ki ustreza sramežljivcu in njegovi nesojeni ljubezni. Trik je v tem da se mora ta "blažilec" pravočasno odstraniti in ju pustiti sama. Po možnosti sredi kake goreče debate da sploh ne opazita da gre.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
DMN napisal/-a:kataya napisal/-a:Zdi se mi čudno, da tip pri 26-ih ne upa pristopiti k punci, ki mu je všeč.obliterator napisal/-a:V praksi sem opazil da pomaga če je na začetku vmes kot nekakšen blažilec. Torej oseba, ki jo oba poznata, tako da se vsi pogovarjajo drug z drugim, dokler se pač ne najde skupna tema ki ustreza sramežljivcu in njegovi nesojeni ljubezni. Trik je v tem da se mora ta "blažilec" pravočasno odstraniti in ju pustiti sama. Po možnosti sredi kake goreče debate da sploh ne opazita da gre.
To nikakor ni čudno.
Ti js povem kak je blo pr men:
V srednji šoli sm enkrat naredu prvi pristop v življenju. Ženska me je tok grdo odjebala da nism nikol več upal. Do faxa 2. l
Opomogel sem si, ko sm spoznal ene prave jebače, k so me eno noč zuni dobli v roke.
Guess what happened next
Uno, pristopi čistim neznankam direkt. And my good, some of tem loved it
To traja pol tisto noč... ko si v tem stanju.
Naslednjo noč je treba spet muke, ki pa jih nekdo brez dveh res kosmatih jajc ne premore. (al pa brez nekega majstra )
Sj tisto ko si predstavljaš: ja ok zdaj pa grem tjale do une, to je vse vredu pa zgleda lahko. Ko pa je treba dejansko začet hodit tja pa te hitr tu notri neki stisne. pa to tak, da nemoreš verjet. Pol takoj pozabiš na to ko je prepozn pa se tolčeš po glavi. Ampak treba je čez to, pa ni važno kak.
Od tega pol spoznaš mogoč kako omembe vredno žensko, ki je dosti pametna. (recimo 1 od 20)
mater si vi tipi ene major probleme delate.
če je nekdo pri 26letih samski (t.j. da nikoli ni imel punce) je
a) fuj grd in še antipatičen zraven
b) totalno nesposobna drenova lajšta.
- GeorgeConstanza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
Jaz se občasno vprašam zakaj sem pri 27. še zmeraj samski, brez izkušenj z ženskami, pa kar ne najdem odgovora. V 95% primerih sem ful srečen, ker imam mir, tišino ter mi nihče ne mori in ko vidim kakšne osladne parčke si velikokrat mislim kaj jim je tega treba. Potem je pa še tistih 5%, ko probam ugotovit če je kaj šlo narobe v moji mladosti pa ne vidim nobenih večjih pretresov. Pa še o tem ne bi premišljeval, če me ne bi prijatelji in prijateljice non stop gnjavili glede tega.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sej ni treba, da mas punco, ki ti mori.
lahko si najdes tako kot sem jaz, ki ne mara posebnih osladnosti, preživi dosti časa za računalnikom in knjigami, in ma nasploh rada mir.
obstaja več različnih zensk na tem svetu, ni vrag, da se ne bo nasla ena normalna se zate.
lahko si najdes tako kot sem jaz, ki ne mara posebnih osladnosti, preživi dosti časa za računalnikom in knjigami, in ma nasploh rada mir.
obstaja več različnih zensk na tem svetu, ni vrag, da se ne bo nasla ena normalna se zate.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
GeorgeConstanza napisal/-a:Jaz se občasno vprašam zakaj sem pri 27. še zmeraj samski, brez izkušenj z ženskami, pa kar ne najdem odgovora. V 95% primerih sem ful srečen, ker imam mir, tišino ter mi nihče ne mori in ko vidim kakšne osladne parčke si velikokrat mislim kaj jim je tega treba. Potem je pa še tistih 5%, ko probam ugotovit če je kaj šlo narobe v moji mladosti pa ne vidim nobenih večjih pretresov. Pa še o tem ne bi premišljeval, če me ne bi prijatelji in prijateljice non stop gnjavili glede tega.
prepričan sem, da ti je ta samskost in neizkušnje tako udarila na ego, seveda negativno, da to slabo vpliva na ženske okoli tebe. ko kontaktiraš z žensko, ne moreš biti sproščen, saj vseskozi razmišljaš, kaj narediti, da te ne bi odbila...seveda podzavestno. posledica tega je, da nikakor ne moreš biti kakršen si v "normalnih" okoliščinah in zato ženske odbiješ. rešil te bo edino seks, z njim si boš napumpal ego, začel pristopati na bolj "normalen" način ter tako boš hitreje dobil punco. v najslabšem primeru ti priporočam prijateljico noči!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov