Oooo babe

.
Pa da morte take izjave met...
Ja svda tle gor so že vse probale baba z babo, vse majo doma po 3 vrste dildekov, vse so že probale 2 tipa +ona ali pa 2 babi + tip (seveda večina nikakor ne z partnerjem), vse so že probale strap on sex, pa vse se že jeblejo na javnih placih pa tak dalje... Ok, to vse vemo že, to je vse normalno.
Ma ne pa zdaj tule neki buzerirat dedcu, če pač niso taki. Kaj zdj? Pač ne sledi temu, kar je večini folka zanimivo, normalno in in... Meni tile f** trendi itak ne dišijo, še manj me pa zanimajo.
Se mu pač ni... Poznam dosti takih fantu, super dedci, nimam čez nobenga nič, ki pač majo drugačne cilje, želje in prioritete v življenju... Ki pač se jim odkači bolj pozno, ali pa se jim sploh ne.
Meni se pa to sploh ne zdi čudno, če pri 19 ne gleda za bejbam...
Jaz tut rajš pogledam eno dobro scanio r420 ali pa daf-a xf 105.410 in daf-a 105.460 jau

, kot pa enga deda... Tiste itak vidim vsak dan, ni zanimivo

.Babe me ne zanimajo sploh!
Pa to, da tale dečko nebi mogo dobit eni sebi podobne... Zakaj pa ne??? Vedno več ljudi (predvsem mladih) živi način življenja, ki je večini mimo... Seveda tega ne priznavajo, ker trenutno bi bili poteptani in popljuvani ter zasmehovani kot malokdo...