Pri 26-ih samski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Fantin, če bi bil ti v resnici tak flegmatik glede svojega ljubezenskega življenja, verjetno ne bi na cosmo forumu odprl teme Še nisem imel punce in večinoma sodeloval tam, v temi Samskost in tukaj. Najbrž je to posledica dejstva, da te tvoje pomanjkanje izkušenj sploh ne obremenjuje in s stalnim udejstvovanjem v teh temah poskušaš to dokazat celemu svetu, kajne
Ravno to ti poskuša folk tukaj dopovedat. Ti si naprimer na tem forumu samega sebe predstavil kot tipa v svojih dvajsetih, ki še ni imel punce. Nisi pa povedal ničesar drugega o sebi. Zakaj se nisi predstavil kot nogometaš, zbiralec znamk, oboževalec Nuše Derenda...? Ker nič od tega ni tako pomembno kot tvoja neizkušenost, ali ker rabiš potrditev stotine žensk na forumu, da ni s teboj nič narobe? Oboje zna bit za tvojo potencialno punco precej nadležna zadeva.
(pa ponavadi ne vohunim, ampak tukaj si pa nisem mogla pomagat)
Ravno to ti poskuša folk tukaj dopovedat. Ti si naprimer na tem forumu samega sebe predstavil kot tipa v svojih dvajsetih, ki še ni imel punce. Nisi pa povedal ničesar drugega o sebi. Zakaj se nisi predstavil kot nogometaš, zbiralec znamk, oboževalec Nuše Derenda...? Ker nič od tega ni tako pomembno kot tvoja neizkušenost, ali ker rabiš potrditev stotine žensk na forumu, da ni s teboj nič narobe? Oboje zna bit za tvojo potencialno punco precej nadležna zadeva.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
jullia_ napisal/-a:Ravno to ti poskuša folk tukaj dopovedat. Ti si naprimer na tem forumu samega sebe predstavil kot tipa v svojih dvajsetih, ki še ni imel punce. Nisi pa povedal ničesar drugega o sebi. Zakaj se nisi predstavil kot nogometaš, zbiralec znamk, oboževalec Nuše Derenda...?
ma bogi fant zdej pa ga kr usi napadamo...
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Se ne obremenjujem s tem. Pač je moj problem, če sem za dekleti začel gledat šele pri 18-ih ali 19-ih, imel prvo punco (do katere ni nujno, da sem kaj čutil) pri 20-ih ter se pred slabega pol leta prvič zaljubil. Zakaj bi morali pridobit izkušnje že pri 15-ih ali še prej? Pač na svoj način živim življenje, saj obstajajo stvari, kot so hobiji, prijatelji ipd.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Sej sploh brezveze da tle to govoriš, ker kaj drugega kot negativen odziv ne moreš dobit (če si se že odločil da to javno poveš)... Glavno da ti veš kako stvari stojijo. ni treba tega razlagat tle na dolgo in široko.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sej ti ni treba nič od tega. Vse našteto je veljalo za ljudi, ki si ŽELIJO stikov z nasprotnim spolom...
Sori, ampak to, da tip do 19 leta sploh ne gleda za puncami, se meni ne zdi normalno. Normalno v smislu, da skoraj vsi fantje to počnejo. Kar pa ne pomeni, da je kaj NAROBE s tabo. Najbrž si boš našel resno punco, ki na to gleda tako kot ti, se z njo poročil in imel otroke.
Ravno tako, kot ostali, ki nas nasprotni spol zanima že odkar pomnimo, hehe
Sori, ampak to, da tip do 19 leta sploh ne gleda za puncami, se meni ne zdi normalno. Normalno v smislu, da skoraj vsi fantje to počnejo. Kar pa ne pomeni, da je kaj NAROBE s tabo. Najbrž si boš našel resno punco, ki na to gleda tako kot ti, se z njo poročil in imel otroke.
Ravno tako, kot ostali, ki nas nasprotni spol zanima že odkar pomnimo, hehe
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Menda sem "late-bloomer".Zvoncica napisal/-a:Sori, ampak to, da tip do 19 leta sploh ne gleda za puncami, se meni ne zdi normalno. Normalno v smislu, da skoraj vsi fantje to počnejo.
Hehe, ta bo pa težka. Mislim, težko (ali pa tudi zelo lahko) najti punco, ki razmišlja podobno kot jaz. Je pa tudi res, da se zarečenega kruha največ poje.Zvoncica napisal/-a:Najbrž si boš našel resno punco, ki na to gleda tako kot ti, se z njo poročil in imel otroke.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jah glej, ziher hodijo po svetu punce, ki si želijo fanta, ki mu bodo prve. In ki jm bo ful pomembno, da partner prej ni imel nobenih drugih...
Jaz osebno si takega fanta ne želim...pa saj tudi jaz nisem prototip punce, kakršno bi bi imel Skratka, za vsakega obstaja več osebkov, s katerimi so kompatibilni... ti rabiš itak samo enega
Ne obupaj, pa ne govori, kako je to težko...mogoče jo boš pa jutri spoznal.
Mogoče tudi, da se boš zaljubil v punco, ki je pred tabo že imela nekaj fantov, pa je imela vse zelo rada, pa te to sploh ne bo več motilo.
Skraaaaatka, vse bo ok
Jaz osebno si takega fanta ne želim...pa saj tudi jaz nisem prototip punce, kakršno bi bi imel Skratka, za vsakega obstaja več osebkov, s katerimi so kompatibilni... ti rabiš itak samo enega
Ne obupaj, pa ne govori, kako je to težko...mogoče jo boš pa jutri spoznal.
Mogoče tudi, da se boš zaljubil v punco, ki je pred tabo že imela nekaj fantov, pa je imela vse zelo rada, pa te to sploh ne bo več motilo.
Skraaaaatka, vse bo ok
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
jullia_ napisal/-a:Nisi pa povedal ničesar drugega o sebi. Zakaj se nisi predstavil kot nogometaš, zbiralec znamk, oboževalec Nuše Derenda...? Ker nič od tega ni tako pomembno kot tvoja neizkušenost, ali ker rabiš potrditev stotine žensk na forumu, da ni s teboj nič narobe? Oboje zna bit za tvojo potencialno punco precej nadležna zadeva.
Evo zato pa js lepo zbrišem svoje podatke o ženskosti itd., da mi pol en folk ne meče ven neki ene analize mene. jao
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Oooo babe .
Pa da morte take izjave met...
Ja svda tle gor so že vse probale baba z babo, vse majo doma po 3 vrste dildekov, vse so že probale 2 tipa +ona ali pa 2 babi + tip (seveda večina nikakor ne z partnerjem), vse so že probale strap on sex, pa vse se že jeblejo na javnih placih pa tak dalje... Ok, to vse vemo že, to je vse normalno.
Ma ne pa zdaj tule neki buzerirat dedcu, če pač niso taki. Kaj zdj? Pač ne sledi temu, kar je večini folka zanimivo, normalno in in... Meni tile f** trendi itak ne dišijo, še manj me pa zanimajo.
Se mu pač ni... Poznam dosti takih fantu, super dedci, nimam čez nobenga nič, ki pač majo drugačne cilje, želje in prioritete v življenju... Ki pač se jim odkači bolj pozno, ali pa se jim sploh ne.
Meni se pa to sploh ne zdi čudno, če pri 19 ne gleda za bejbam...
Jaz tut rajš pogledam eno dobro scanio r420 ali pa daf-a xf 105.410 in daf-a 105.460 jau , kot pa enga deda... Tiste itak vidim vsak dan, ni zanimivo .Babe me ne zanimajo sploh!
Pa to, da tale dečko nebi mogo dobit eni sebi podobne... Zakaj pa ne??? Vedno več ljudi (predvsem mladih) živi način življenja, ki je večini mimo... Seveda tega ne priznavajo, ker trenutno bi bili poteptani in popljuvani ter zasmehovani kot malokdo...
Pa da morte take izjave met...
Ja svda tle gor so že vse probale baba z babo, vse majo doma po 3 vrste dildekov, vse so že probale 2 tipa +ona ali pa 2 babi + tip (seveda večina nikakor ne z partnerjem), vse so že probale strap on sex, pa vse se že jeblejo na javnih placih pa tak dalje... Ok, to vse vemo že, to je vse normalno.
Ma ne pa zdaj tule neki buzerirat dedcu, če pač niso taki. Kaj zdj? Pač ne sledi temu, kar je večini folka zanimivo, normalno in in... Meni tile f** trendi itak ne dišijo, še manj me pa zanimajo.
Se mu pač ni... Poznam dosti takih fantu, super dedci, nimam čez nobenga nič, ki pač majo drugačne cilje, želje in prioritete v življenju... Ki pač se jim odkači bolj pozno, ali pa se jim sploh ne.
Meni se pa to sploh ne zdi čudno, če pri 19 ne gleda za bejbam...
Jaz tut rajš pogledam eno dobro scanio r420 ali pa daf-a xf 105.410 in daf-a 105.460 jau , kot pa enga deda... Tiste itak vidim vsak dan, ni zanimivo .Babe me ne zanimajo sploh!
Pa to, da tale dečko nebi mogo dobit eni sebi podobne... Zakaj pa ne??? Vedno več ljudi (predvsem mladih) živi način življenja, ki je večini mimo... Seveda tega ne priznavajo, ker trenutno bi bili poteptani in popljuvani ter zasmehovani kot malokdo...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Eh, Jochie, to so že vsi skoraj avtomatiki al pa vsaj polavtomatiki,tiptroniki..Drugače pa itak da je uporabna ročica seveda... Šibkejši imajo po 6 prestav, močnejši po 8 ali 12 potem so tukaj še polovičke...Kk bi pa zgledlo, da bi mela skos ročko v leru? Kam pa prideš če si na mestu? Cjo...
Za kaj drugega pa jaz ročice ne uporabljam... Nisem svinjska kot nekatere babe .
Za kaj drugega pa jaz ročice ne uporabljam... Nisem svinjska kot nekatere babe .
Zadnjič spremenil Tonja, dne 29. Feb. 2008 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov