Pri 26-ih samski

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Jun. 2007 19:28

ko boš dojel, kakšna je situacija, se boš Slika

to bo velik korak za cosmočloveštvo! :bia:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 23. Jun. 2007 19:28

OT: Kosmo_s_Kjem, briši 3 smeške. v enem postu jih je lahko le 5 :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 23. Jun. 2007 19:42

Ammm, kaj je pr mojmu postu smešnga? Napisala sm tisto, kar odsevajo tvoji posti oz tvoje pisanje. :?:

Jochie, usak dan bl zlobn :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Jun. 2007 19:44

Aloha napisal/-a:
Jochie, usak dan bl zlobn :D

me obožuješ takšnega, kajne??? :D :D :D
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 23. Jun. 2007 19:54

Aloha napisal/-a:Ammm, kaj je pr mojmu postu smešnga? Napisala sm tisto, kar odsevajo tvoji posti oz tvoje pisanje. :?:

Nič v tvojem (ok tista izjava od nizozemske je fajn)..sam smeh mi je biu kr sm iz tvojga posta vidu kako ti gledaš na to..sm pogledu skoz tvoje oči, če lahk tko rečem.

Jochie. . . :roll:
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Feb. 2008 19:57

Jst imam 22 let, pa tudi še nisem bil v zvezi z punco v pravem pomenu besede, največ, kar sem imel doslej, so bile neuspele zveze, zveze na daljavo ter zavrnitev. Pač nismo vsi v istem košu. Kako je že tisti rek: 100 ljudi - 100 čudi.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 26. Feb. 2008 21:07

Kosmo_s_Kjem napisal/-a:Drgač pa imajo na nizozemskem se mi zdi posebno kliniko, za vse tiste k so brez izkušenj. U bistvu ni bordel če to mislite..so pač dekleta..5 jih je se mi zdi, ena izmed njih ki si jo sam izbereš, te nauči kako z žensko delat (začneta pr kopeli..masaži itd.). Ta "ustanova" al kokr bi rekli je samo za devičnike oz. tiste ki niso imeli nobene izkušnje z žensko še.
So delali tudi raziskavo, da so ti ljudje, ki potrebujejo tovrstno pomoč, v večini zaposleni kot računalničarji oz. ljudje ki se bavijo z IT/MM tehnologijo (zelo malo stika z družbo).
Bi dodal link, pa ne najdem.
LP!

Huh ni treba na Nizozemsko, ker so men usec racunalnicarji :D :oops:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Feb. 2008 22:55

Zvoncica napisal/-a:Večina ljudi ima prve korake v spolnosti (vsaj poljubljanje) že pred dvajsetim letom. Tisti, ki tega takrat ne dajo čez, nekako zamudijo vlak. In potem delajo iz tega big deal in jim ful vpliva na samozavest. Kar se seveda vidi navzven in je vse skupaj en začaran krog.
Kje si to pobrala? :roll:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Feb. 2008 23:17

Fantin napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:Večina ljudi ima prve korake v spolnosti (vsaj poljubljanje) že pred dvajsetim letom. Tisti, ki tega takrat ne dajo čez, nekako zamudijo vlak. In potem delajo iz tega big deal in jim ful vpliva na samozavest. Kar se seveda vidi navzven in je vse skupaj en začaran krog.
Kje si to pobrala? :roll:

v praksi...ko je videla reakcije fantov 20+, ki se še niso poljubljali! :wink:

pa še prav ima! :P
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 27. Feb. 2008 8:42

Vprašanje je bilo namenjeno Zvončici in ne tebi, Jochie.
Tudi ne vem, zakaj bi bil po 20. letu "vlak" zamujen. Izgubljeno je le, če tip sam tako razmišlja, se s tem obremenjuje.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Feb. 2008 9:01

ponavadi se tipi s tem obremenjujejo, ostalo ti je pa zvončica odgovorila. verjamem, da tudi ti nisi ravnodušen do tega, ker še nisi imel resne punce in da te to tudi (malo) obremenjuje.

ampak itak je to tvoj problem, ne moj...
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 27. Feb. 2008 9:12

Sem imel zveze, ampak to je moja stvar, moji razlogi. Pač pa za razliko od prijatelja avtorice spovedi, jaz ne stisnem prpe, temveč se soočim, kar bo pač bo. Ženska več kot reči "ne" oz. zavrniti tipa ne more. In to je težava tistega tipa, da ga premaga strah.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Feb. 2008 14:15

Zvoncica napisal/-a:Hehe. :D Pomoje je problem zaradi tega, ker niso samski po svoji želji, v tem ne uživajo in ne znajo izkoristiti prednosti samskega življenja, ampak si želijo punco, pa je ne morejo dobiti. Ker so preveč sramežljivi, itd. Pomanjkljiva socializacija, bi se temu reklo. In to JE problem... ki se sam od sebe ne bo rešil ;)

Večina ljudi ima prve korake v spolnosti (vsaj poljubljanje) že pred dvajsetim letom. Tisti, ki tega takrat ne dajo čez, nekako zamudijo vlak. In potem delajo iz tega big deal in jim ful vpliva na samozavest. Kar se seveda vidi navzven in je vse skupaj en začaran krog.
QFT(quoted for the fucking truth)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Feb. 2008 14:21

Fantin napisal/-a:Vprašanje je bilo namenjeno Zvončici in ne tebi, Jochie.
Tudi ne vem, zakaj bi bil po 20. letu "vlak" zamujen. Izgubljeno je le, če tip sam tako razmišlja, se s tem obremenjuje.

sej u tem je fora...k tipi pole skozi o tem razmišljajo...in to jim kvari samozavest...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Feb. 2008 15:01

Fantin napisal/-a:Vprašanje je bilo namenjeno Zvončici in ne tebi, Jochie.

Ja kaj sem pa jaz rekla? Da je začaran krog, da se to vidi navzven, da se nekdo obremenjuje. Seveda, ČE se obremenjuje. Pomoje velika večina SE obremenjuje.

Če se ti ne, pol pač ok, se pač ne vidiš v mojih besedah (LOL!), se pravi ni treba v luft skakat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov