Pri 26-ih samski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ammm, kaj je pr mojmu postu smešnga? Napisala sm tisto, kar odsevajo tvoji posti oz tvoje pisanje.
Jochie, usak dan bl zlobn
Jochie, usak dan bl zlobn
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Aloha napisal/-a:Ammm, kaj je pr mojmu postu smešnga? Napisala sm tisto, kar odsevajo tvoji posti oz tvoje pisanje.
Nič v tvojem (ok tista izjava od nizozemske je fajn)..sam smeh mi je biu kr sm iz tvojga posta vidu kako ti gledaš na to..sm pogledu skoz tvoje oči, če lahk tko rečem.
Jochie. . .
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Kosmo_s_Kjem napisal/-a:Drgač pa imajo na nizozemskem se mi zdi posebno kliniko, za vse tiste k so brez izkušenj. U bistvu ni bordel če to mislite..so pač dekleta..5 jih je se mi zdi, ena izmed njih ki si jo sam izbereš, te nauči kako z žensko delat (začneta pr kopeli..masaži itd.). Ta "ustanova" al kokr bi rekli je samo za devičnike oz. tiste ki niso imeli nobene izkušnje z žensko še.
So delali tudi raziskavo, da so ti ljudje, ki potrebujejo tovrstno pomoč, v večini zaposleni kot računalničarji oz. ljudje ki se bavijo z IT/MM tehnologijo (zelo malo stika z družbo).
Bi dodal link, pa ne najdem.
LP!
Huh ni treba na Nizozemsko, ker so men usec racunalnicarji
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Kje si to pobrala?Zvoncica napisal/-a:Večina ljudi ima prve korake v spolnosti (vsaj poljubljanje) že pred dvajsetim letom. Tisti, ki tega takrat ne dajo čez, nekako zamudijo vlak. In potem delajo iz tega big deal in jim ful vpliva na samozavest. Kar se seveda vidi navzven in je vse skupaj en začaran krog.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Fantin napisal/-a:Kje si to pobrala?Zvoncica napisal/-a:Večina ljudi ima prve korake v spolnosti (vsaj poljubljanje) že pred dvajsetim letom. Tisti, ki tega takrat ne dajo čez, nekako zamudijo vlak. In potem delajo iz tega big deal in jim ful vpliva na samozavest. Kar se seveda vidi navzven in je vse skupaj en začaran krog.
v praksi...ko je videla reakcije fantov 20+, ki se še niso poljubljali!
pa še prav ima!
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Sem imel zveze, ampak to je moja stvar, moji razlogi. Pač pa za razliko od prijatelja avtorice spovedi, jaz ne stisnem prpe, temveč se soočim, kar bo pač bo. Ženska več kot reči "ne" oz. zavrniti tipa ne more. In to je težava tistega tipa, da ga premaga strah.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
QFT(quoted for the fucking truth)Zvoncica napisal/-a:Hehe. Pomoje je problem zaradi tega, ker niso samski po svoji želji, v tem ne uživajo in ne znajo izkoristiti prednosti samskega življenja, ampak si želijo punco, pa je ne morejo dobiti. Ker so preveč sramežljivi, itd. Pomanjkljiva socializacija, bi se temu reklo. In to JE problem... ki se sam od sebe ne bo rešil
Večina ljudi ima prve korake v spolnosti (vsaj poljubljanje) že pred dvajsetim letom. Tisti, ki tega takrat ne dajo čez, nekako zamudijo vlak. In potem delajo iz tega big deal in jim ful vpliva na samozavest. Kar se seveda vidi navzven in je vse skupaj en začaran krog.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Fantin napisal/-a:Vprašanje je bilo namenjeno Zvončici in ne tebi, Jochie.
Tudi ne vem, zakaj bi bil po 20. letu "vlak" zamujen. Izgubljeno je le, če tip sam tako razmišlja, se s tem obremenjuje.
sej u tem je fora...k tipi pole skozi o tem razmišljajo...in to jim kvari samozavest...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Fantin napisal/-a:Vprašanje je bilo namenjeno Zvončici in ne tebi, Jochie.
Tudi ne vem, zakaj bi bil po 20. letu "vlak" zamujen. Izgubljeno je le, če tip sam tako razmišlja, se s tem obremenjuje.
Ja kaj sem pa jaz rekla? Da je začaran krog, da se to vidi navzven, da se nekdo obremenjuje. Seveda, ČE se obremenjuje. Pomoje velika večina SE obremenjuje.
Če se ti ne, pol pač ok, se pač ne vidiš v mojih besedah (LOL!), se pravi ni treba v luft skakat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov